Bazen konusuom ole ama bana misin demiolrAcık acık konusursan afallarlar bulamazlar bence cat cat yapıstır icinden gelenleri
Bnce ilk 3 ay mumkun oldukca kndini dinlendir ama tamamen hareketsiz kalma yuruyus iidir kndini hic biseye zorlama en azindan ilk 3 ay sonra yuruyus dogum icin cok faydaliymis zaten su ve yuruyus yap der doktorunKizlar bisy dicem. Bu zamnlrda yani ilk aylrda ayakta cok kalmk ve yurumek zararli olur mu bana
Hayırlısı olsunda bebek olmasın kuzum ne diyeyim artıkWalla hic icimden gelmio calismaaklim sizde insallah guzel iki cizgi goruruz yarin catlarim bn
Düsman basına öyleleride yaaaa Allah sabır versin sana kuzumBazen konusuom ole ama bana misin demiolrben cewap vermye utaniom bazen ama onlr laf carparken zerre utanmiolr
Aynrn benimde öyle oldu cnm yaa önceki yaptığım 2testte çok silikte olsa görünüyordu ama sabah yaptım inadına tertemizBeklemek ve belirsizlik çok zor
Benimde kahve lekem devam ediyor kızlar ara ara
Ama adet belirtim ve ağrım yok
Normalde bu lekelerimle birlikte ağrımda olurdu
Sabah test yaptım tertemiz
Dün yaptığımda 1 saat sonra bende de çizgi belirmişti ama bugün yoktu
Belkide kimyasal dı bilemiyorum
Aynı ben gibi anlatmışsın cnm yaa bukadar benzer duygularımız valla,Valla her sylerine ragmen yine guler yuzle konusuorm.yine vefaszlik goruyorm. Beni kendilerine yakinlastrmalri yerine sogutuyolr. Sonra da kendi annene davranir gibi davranmiosun deerlersanki kendi kizlri gibi davraniolr bana. Beklemiorm artik. Hakkimi da hell etmiorm hic bi zmn
Bende telden chromedan giriyorum bu grupu sekmede açıyorum bidahsda kapatmıyorum,mesela sayfaların sonuna gelince okumam, eğer başka bi yere giriceksen başka sekme açıyorum ordan hallediyorum, bu sekme ayrı yerde kalmış oluyor, sonra giricek olunca tekrar bu sekmeye giriyorum sayfayı yeniliyorum aşağı çekerek, yeni yazılmış mjlar zaten geliyor yerimi kaybetmeden aynı yerden devam ediyorum okumaya, sizde öyle yapabilirsiniz çok rahat, öteki türlü bildirimlerden falan yer bulmak zor oluyor hiç uğraşamam öyleBende googledan giriyorum aynı konudan muzdaribiz ve burdan sayfaları tektek takip etmek cokzor oluyo bendede yüklenmiyor programbat günü lekelenmem geldi 20sinden bügüne dek ara ara sürdü yavrum testte yaptık bugün silik cizgi cıktı cok hafif yine bunalıma girecekmis gibi oluyorum
Bizede vakit ayır biraz lütfen
Dikkt et de yakalanmaaÖlede cnm sklio su an herseyim alt ust oldu gebelik desen yok adet gecikti ne zmn olcam belli degil duzenimi artik hic bilmiorum yumurtlama vs sansim cok az en azindan adet olsam rahim filmine gircektim belki bi ay sonraya atcaklar bebek olduysa ki bazen cok gec gozuken gebelikler oluo ilaclar yuzunden ya dusuk olcak ya allah korusun bebege zarar vermisse vucudum dengesi bozuldu k.bkmayin bi ishal bi kabiz belim kopuo arada bi gogusler hala sis hasass uyuz bi durumbnde özledimde yasak koydular gizli giriom
Bende öyle yapıyorum genelde yoksa herkese tektek mümkün degil yetisemezdimAynrn benimde öyle oldu cnm yaa önceki yaptığım 2testte çok silikte olsa görünüyordu ama sabah yaptım inadına tertemizşu saat oldu hala arada bakıyorum ama yok inatla kuruma çizgisi bari çıkaydı, bembeyaz valla
Kaldı 2gün ama ümidim gidiyo gibi, akşamüstü dışardan eve geldim Yoruldum terledim fena tabi, üstümü değişicektim karnıma bi sancı girdi aynı adet sancısıydı valla, zaten hava sıcakta dolandım ya, sancıdan sonra ıslaklık hissettim gittim wcye sarı akıntı sadece, ne olucak hiç bilmiyorum artık valla
Aynı ben gibi anlatmışsın cnm yaa bukadar benzer duygularımız valla,bende susuyorum artık hiç kafayada takmıyorum valla salla gitsin, onlar yüzündende eşinle sakın tartışmaya girme, ben 12senelik evliyim ilk yıllarda onlar yüzünden eşimle ne kavgalar ettim hiç değmezmiş varya, son 7yıldır takmıyorum, eşimde haklı görüyor artık tabi beni, oyüzden onlarla ilgili hiç kötü sohbet geçmiyo evde huzur lazım bize herkez yerinde dursun bize bulaşmasın, iyiyiz biz, yinede gidip geldikçe güleryüzümü ,hizmetimi eksik etmem onlar utanıyor zamanında yaptıklarından, insanlık bende kalsın diye hiç kalplerini kırmadım çünkü, şimdi onlara koyuyor onca şeye rağmen hala bize iyiniyetli güleryüzlü gelinimiz diye içleri yanıyor, neyse mesele uzar gider susayım artık çok konuştum , sende takma hiçbişeyi eşinle iyi ol gerisi fos
Bende telden chromedan giriyorum bu grupu sekmede açıyorum bidahsda kapatmıyorum,mesela sayfaların sonuna gelince okumam, eğer başka bi yere giriceksen başka sekme açıyorum ordan hallediyorum, bu sekme ayrı yerde kalmış oluyor, sonra giricek olunca tekrar bu sekmeye giriyorum sayfayı yeniliyorum aşağı çekerek, yeni yazılmış mjlar zaten geliyor yerimi kaybetmeden aynı yerden devam ediyorum okumaya, sizde öyle yapabilirsiniz çok rahat, öteki türlü bildirimlerden falan yer bulmak zor oluyor hiç uğraşamam öyle
Ayy herkeste de sorun varmis yaaa. Kim ister ki bole kotu olmayi. Onlr insan olsa fazla fazla veririm onlra. Nysaam ben de kapatayim konuyuAynrn benimde öyle oldu cnm yaa önceki yaptığım 2testte çok silikte olsa görünüyordu ama sabah yaptım inadına tertemizşu saat oldu hala arada bakıyorum ama yok inatla kuruma çizgisi bari çıkaydı, bembeyaz valla
Kaldı 2gün ama ümidim gidiyo gibi, akşamüstü dışardan eve geldim Yoruldum terledim fena tabi, üstümü değişicektim karnıma bi sancı girdi aynı adet sancısıydı valla, zaten hava sıcakta dolandım ya, sancıdan sonra ıslaklık hissettim gittim wcye sarı akıntı sadece, ne olucak hiç bilmiyorum artık valla
Aynı ben gibi anlatmışsın cnm yaa bukadar benzer duygularımız valla,bende susuyorum artık hiç kafayada takmıyorum valla salla gitsin, onlar yüzündende eşinle sakın tartışmaya girme, ben 12senelik evliyim ilk yıllarda onlar yüzünden eşimle ne kavgalar ettim hiç değmezmiş varya, son 7yıldır takmıyorum, eşimde haklı görüyor artık tabi beni, oyüzden onlarla ilgili hiç kötü sohbet geçmiyo evde huzur lazım bize herkez yerinde dursun bize bulaşmasın, iyiyiz biz, yinede gidip geldikçe güleryüzümü ,hizmetimi eksik etmem onlar utanıyor zamanında yaptıklarından, insanlık bende kalsın diye hiç kalplerini kırmadım çünkü, şimdi onlara koyuyor onca şeye rağmen hala bize iyiniyetli güleryüzlü gelinimiz diye içleri yanıyor, neyse mesele uzar gider susayım artık çok konuştum , sende takma hiçbişeyi eşinle iyi ol gerisi fos
Bende telden chromedan giriyorum bu grupu sekmede açıyorum bidahsda kapatmıyorum,mesela sayfaların sonuna gelince okumam, eğer başka bi yere giriceksen başka sekme açıyorum ordan hallediyorum, bu sekme ayrı yerde kalmış oluyor, sonra giricek olunca tekrar bu sekmeye giriyorum sayfayı yeniliyorum aşağı çekerek, yeni yazılmış mjlar zaten geliyor yerimi kaybetmeden aynı yerden devam ediyorum okumaya, sizde öyle yapabilirsiniz çok rahat, öteki türlü bildirimlerden falan yer bulmak zor oluyor hiç uğraşamam öyle
Bu aralar surekli disari cikiorm ama belim kopuyo cok ayakta kalinca ama suyu evvelden beri az iciorm siseyle gezerim bundan sonra. Simdiden kocaya cektrcemBnce ilk 3 ay mumkun oldukca kndini dinlendir ama tamamen hareketsiz kalma yuruyus iidir kndini hic biseye zorlama en azindan ilk 3 ay sonra yuruyus dogum icin cok faydaliymis zaten su ve yuruyus yap der doktorun
bende iyiyim şükür uzandim ayy öldüm tursuluklar içinde kaldımMeraba canım yemek yapmaca sen nasılsın(((
yenice yattim sizler napiyosnzIilik saglik prenses annesisen napiosn
halin oldukça her işini yapabilirsin bence uzanma yukarılara ağır kaldırma ani hareket etme yeterli bence onun dışında rutin islerini yap ki rahat et hareket iyidir dozundaKizlar bisy dicem. Bu zamnlrda yani ilk aylrda ayakta cok kalmk ve yurumek zararli olur mu bana
Seninde öyle yaptığını hissediyordum ben, konu sahibi olarak herkeze yetişme derdinde olan birisin ve bunuda başarmak için ancak bu yol seçilebilir çünküBende öyle yapıyorum genelde yoksa herkese tektek mümkün degil yetisemezdim
Amin cnm amiin aynen öyle takmaaaa, bende öyle diyordum zamanında ama artık haklarında konuşmak sinirlenmek bile aklıma gelmiyo banane sonuçta güzel beynimi onlara kızarak yada düşünerek meşgul edememAyy herkeste de sorun varmis yaaa. Kim ister ki bole kotu olmayi. Onlr insan olsa fazla fazla veririm onlra. Nysaam ben de kapatayim konuyuAllh hepimizin yardmcisi olsn. Bizi onlra muhtac etmesin
Anlıyoruz biz seni kuzum sen merak etmeSeninde öyle yaptığını hissediyordum ben, konu sahibi olarak herkeze yetişme derdinde olan birisin ve bunuda başarmak için ancak bu yol seçilebilir çünküben biraz takıntılıyım bi sayfa bile kaçırmak istemiyorum herkeze cvb yazmak mümkün değil zaten burda, sonuçta herkez birine yazıcaksa alıntı yapıyo oda ona cvb yazıyo, ama ben okuduğum zaman ara ara beğene basıyorumki ben burdayım okudum mjın,ı cvb vermesemde yinede okuyorum diye anlayın
Amin cnm amiin aynen öyle takmaaaa, bende öyle diyordum zamanında ama artık haklarında konuşmak sinirlenmek bile aklıma gelmiyo banane sonuçta güzel beynimi onlara kızarak yada düşünerek meşgul edemem
HımmmmDikkt et de yakalanmaainsllh gec de olsa mucize olur hayrlisiysa. Tekrr kan testi yaptrmis miydin bu gunlerde
Demek alıntılar bukadarKizlar bisy dicem. Bu zamnlrda yani ilk aylrda ayakta cok kalmk ve yurumek zararli olur mu bana
Basit oluyormusDikkt et de yakalanmaainsllh gec de olsa mucize olur hayrlisiysa. Tekrr kan testi yaptrmis miydin bu gunlerde
Saolsn cnm ole yapiorm . Yatsam evi pslik gotururbende iyiyim şükür uzandim ayy öldüm tursuluklar içinde kaldım
yenice yattim sizler napiyosnz
halin oldukça her işini yapabilirsin bence uzanma yukarılara ağır kaldırma ani hareket etme yeterli bence onun dışında rutin islerini yap ki rahat et hareket iyidir dozunda
Est. Cnm inşallah değil-dir dediğin gibidirKusura bakma gec yazdim adetine daha 4 5 gün varken guzel cikmis bence kimisi oyle az çıkıp yukselio iki gün sonra tekrar test istiyorlar iki katina çıkıyorsa tamamdir insallah ❤❤
Sanmıyorum cnm tabi doktor daha iyi bilir ama kanama ağrı olmadığı sürece bisey olmaz bence. Sadece yukarı çok uzanma perde asma gibi bide ağır kaldirmaKizlar bisy dicem. Bu zamnlrda yani ilk aylrda ayakta cok kalmk ve yurumek zararli olur mu bana
Soalasn cnm. Arada uzaniorm valla ne yalan solim. Dolaptan tencere tabak almk icin falan. Insllh bisy olmzSanmıyorum cnm tabi doktor daha iyi bilir ama kanama ağrı olmadığı sürece bisey olmaz bence. Sadece yukarı çok uzanma perde asma gibi bide ağır kaldirma♥
Aynen canım anneler saolasjnSaolsn cnm ole yapiorm . Yatsam evi pslik gotururohh sen de yaptin tursulrini. Ben hic bisy yapmdim. Anneme solicem yapsin
Bir iki seneye kendim yaparm artkAynen canım anneler saolasjn☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?