Oy masallahhhhh günümüzün gecemizin en güzel haberiKizlaaar sonucum cikmisbnm minnak sıpam buyuyor hamdolsn. 404.56 cikmis. Aklima 404 uhu geldi
Insllh canisiOy masallahhhhh günümüzün gecemizin en güzel haberi❤❤❤ Dahada büyüyecek annesi
Olabile canım hayırlısı artıkBazen sıkıntı, stres veya üzüntü ara kanama yapar belki öyle bir durumdur
Ne kadar güzel ya yavrum göbiste nefes alıyo yasıyo kalbi atıyo Allah bahtını acık etsin insallah saglıkla al insallah kucagına kuzum 1600 üde görürsün 2600üde hic merak etme sen yeterki kendine dikkat etInsllh canisisen de sabah bole gzul haberler verrsn insllh.
Cuma ya randevu almyi dusunuorm. O zmana 1600 lu bisyler olmasi lazm. Insllh kese gorunur.
Bende uzanıyorum boşver çok sakınma allah 'ın izniyle bisey olmaz öyle kolay değil ilk 3 ayda düşen bebeklerin yüzde 60 i sağlıksız oluyormuş. Öyle ufak tefek şeylerden bisey olsa ooo içini ferah tutSoalasn cnm. Arada uzaniorm valla ne yalan solim. Dolaptan tencere tabak almk icin falan. Insllh bisy olmz
Ayy canım yaa gözün aydınKizlaaar sonucum cikmisbnm minnak sıpam buyuyor hamdolsn. 404.56 cikmis. Aklima 404 uhu geldi
Oyyy süper süpeeerr, ne güzel değermiş o öyle uhu gibi yapışmış sana bırakmıycak işte annesi sinyal veriyoKizlaaar sonucum cikmisbnm minnak sıpam buyuyor hamdolsn. 404.56 cikmis. Aklima 404 uhu geldi
Amin insllh hepimiz.Ne kadar güzel ya yavrum göbiste nefes alıyo yasıyo kalbi atıyo Allah bahtını acık etsin insallah saglıkla al insallah kucagına kuzum 1600 üde görürsün 2600üde hic merak etme sen yeterki kendine dikkat et
Hadi gözün aydın canımKizlaaar sonucum cikmisbnm minnak sıpam buyuyor hamdolsn. 404.56 cikmis. Aklima 404 uhu geldi
Ayy canım yaa gözün aydın♥
Oyyy süper süpeeerr, ne güzel değermiş o öyle uhu gibi yapışmış sana bırakmıycak işte annesi sinyal veriyo
Bende öyle anne baba kelimesi cok garip geliyor ikimiz de gülüyoruz değişik geliyorSaoln canlar. Insllh Ay annesi deyince bi garip oluyorm yahubole buyuk bi olaya insan cok zor alisiyor galiba.
Ruh daraltıcı konular bunlar sabır herşeyin ilacı sabret yok öyle bi dönüyorlar ki hareket tavırlarıyla gösteriyorlar bide şikayet etmemeyi öğrendim ne olursa olsun savunuyorlar gerçi benimki artık savunmuyor oda 1 yıl sorun yaşadıktan sonra düzeldi şimdi kafama göreyim ama eşim evlenmeden önce bana hep söylerdi kim ne derse desin annem bile olsa lafın altında kalma cevap ver kendini ezdirme yalnız evimize sorun getirme ciddi durumlarda ben müdahale ederim diye çok söyledi ama ben tabi eve sorun getirince sorunlar oluyordubenm bastan beri var. Saolsn bizimkisi hic bi hatalrini kabul etmez bende bulur hatta bugun soledim ona bak gordun mu kimse beni arayip hayrli olsn bile demediler cok kirildm sizinkilere dedim. Bana solediler dedi sen ayrisin ben ayriyim ddim. Bi turlu kabullenemedi. Kimseden bisey beklme. Ne verdin ki ne alasin dedi gel de tartsma .
Aynn olee. O yuzden istegimi yapiorm. Yine de sorim dedimBende uzanıyorum boşver çok sakınma allah 'ın izniyle bisey olmaz öyle kolay değil ilk 3 ayda düşen bebeklerin yüzde 60 i sağlıksız oluyormuş. Öyle ufak tefek şeylerden bisey olsa ooo içini ferah tut
Aynn olee. Sikayet etmiodum artk . Bebek konusunu o kadar cok actilr ki sasrdim bole yapmalrina. O yuzden dedim esime. Allha havale ediorm onlri. Amaaan nysaaam kendimizi konuslimRuh daraltıcı konular bunlar sabır herşeyin ilacı sabret yok öyle bi dönüyorlar ki hareket tavırlarıyla gösteriyorlar bide şikayet etmemeyi öğrendim ne olursa olsun savunuyorlar gerçi benimki artık savunmuyor oda 1 yıl sorun yaşadıktan sonra düzeldi şimdi kafama göreyim ama eşim evlenmeden önce bana hep söylerdi kim ne derse desin annem bile olsa lafın altında kalma cevap ver kendini ezdirme yalnız evimize sorun getirme ciddi durumlarda ben müdahale ederim diye çok söyledi ama ben tabi eve sorun getirince sorunlar oluyorduşimdi akıllandım lafın altında asla kalmıyorum kv. Hiçbir yere gitmiyorum ama evime onun sorununu yansıtmıyorum bırak karşı taraf şikayet etsin boşveeeeer kocanlada kötü olma oda farkında seni aramaları gerektiğininde laf düşürmüyor işte
Biz deeBende öyle anne baba kelimesi cok garip geliyor ikimiz de gülüyoruz değişik geliyor
Hepimiz birer mucizeyiz aslındaAmin insllh hepimiz.
Allhin hikmeti istene kadar buyuk Subhanallh.
AntakyaNerede oturuyorsn canm hangi sehir
Tamam bebeğim arada takılırımBende googledan giriyorum aynı konudan muzdaribiz ve burdan sayfaları tektek takip etmek cokzor oluyo bendede yüklenmiyor programbat günü lekelenmem geldi 20sinden bügüne dek ara ara sürdü yavrum testte yaptık bugün silik cizgi cıktı cok hafif yine bunalıma girecekmis gibi oluyorum
Bizede vakit ayır biraz lütfen
Gözün aydın canım değerin sağlıkla artmışBir iki seneye kendim yaparm artksimdilk belesciyim
Bencede bunlarla baş edilmez en iyisi umursamamak Salla gitsin aradıklarındada söyle hiç çekme lafını o kadar bekledim çok istiyordunuz bi hayırlı olsuna aramadınız diye de valla şakayla karışık laf sok onlar beceriyor o işleri gıcıklarAynn olee. O yuzden istegimi yapiorm. Yine de sorim dedim
Aynn olee. Sikayet etmiodum artk . Bebek konusunu o kadar cok actilr ki sasrdim bole yapmalrina. O yuzden dedim esime. Allha havale ediorm onlri. Amaaan nysaaam kendimizi konuslim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?