Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Insllh canisi sen de sabah bole gzul haberler verrsn insllh.
Cuma ya randevu almyi dusunuorm. O zmana 1600 lu bisyler olmasi lazm. Insllh kese gorunur.
Ne kadar güzel ya yavrum göbiste nefes alıyo yasıyo kalbi atıyo Allah bahtını acık etsin insallah saglıkla al insallah kucagına kuzum 1600 üde görürsün 2600üde hic merak etme sen yeterki kendine dikkat et

Soalasn cnm. Arada uzaniorm valla ne yalan solim. Dolaptan tencere tabak almk icin falan. Insllh bisy olmz
Bende uzanıyorum boşver çok sakınma allah 'ın izniyle bisey olmaz öyle kolay değil ilk 3 ayda düşen bebeklerin yüzde 60 i sağlıksız oluyormuş. Öyle ufak tefek şeylerden bisey olsa ooo içini ferah tut

Ne kadar güzel ya yavrum göbiste nefes alıyo yasıyo kalbi atıyo Allah bahtını acık etsin insallah saglıkla al insallah kucagına kuzum 1600 üde görürsün 2600üde hic merak etme sen yeterki kendine dikkat et
Amin insllh hepimiz.
Allhin hikmeti iste ne kadar buyuk Subhanallh.

Ruh daraltıcı konular bunlar sabır herşeyin ilacı sabret yok öyle bi dönüyorlar ki hareket tavırlarıyla gösteriyorlar bide şikayet etmemeyi öğrendim ne olursa olsun savunuyorlar gerçi benimki artık savunmuyor oda 1 yıl sorun yaşadıktan sonra düzeldi şimdi kafama göreyim ama eşim evlenmeden önce bana hep söylerdi kim ne derse desin annem bile olsa lafın altında kalma cevap ver kendini ezdirme yalnız evimize sorun getirme ciddi durumlarda ben müdahale ederim diye çok söyledi ama ben tabi eve sorun getirince sorunlar oluyordu şimdi akıllandım lafın altında asla kalmıyorum kv. Hiçbir yere gitmiyorum ama evime onun sorununu yansıtmıyorum bırak karşı taraf şikayet etsin boşveeeeer kocanlada kötü olma oda farkında seni aramaları gerektiğininde laf düşürmüyor işte

Bende uzanıyorum boşver çok sakınma allah 'ın izniyle bisey olmaz öyle kolay değil ilk 3 ayda düşen bebeklerin yüzde 60 i sağlıksız oluyormuş. Öyle ufak tefek şeylerden bisey olsa ooo içini ferah tut
Aynn olee. O yuzden istegimi yapiorm. Yine de sorim dedim
Aynn olee. Sikayet etmiodum artk . Bebek konusunu o kadar cok actilr ki sasrdim bole yapmalrina. O yuzden dedim esime. Allha havale ediorm onlri. Amaaan nysaaam kendimizi konuslim

Tamam bebeğim arada takılırım kuzum sen hamilesin sanırım daha önceleri böyle olur muydu bir dahamı kan testi yaptırsan belki geç döllenmiştir ondan o değerdir şimdi yükselmiş olabilir btanem

Aynn olee. O yuzden istegimi yapiorm. Yine de sorim dedim

Aynn olee. Sikayet etmiodum artk . Bebek konusunu o kadar cok actilr ki sasrdim bole yapmalrina. O yuzden dedim esime. Allha havale ediorm onlri. Amaaan nysaaam kendimizi konuslim
Bencede bunlarla baş edilmez en iyisi umursamamak Salla gitsin aradıklarındada söyle hiç çekme lafını o kadar bekledim çok istiyordunuz bi hayırlı olsuna aramadınız diye de valla şakayla karışık laf sok onlar beceriyor o işleri gıcıklar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…