Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlaaar sonucum cikmis bnm minnak sıpam buyuyor hamdolsn. 404.56 cikmis. Aklima 404 uhu geldi

Gözün aydın canım ayy büyüyor ne güzel Allah tamamına erdirsin inş.
Çok şükür değer harika olmuş yakında kesesiyle kalp atışını da görürsünüz uhuu 404 miniğinin

Insllh canisi sen de sabah bole gzul haberler verrsn insllh.
Cuma ya randevu almyi dusunuorm. O zmana 1600 lu bisyler olmasi lazm. Insllh kese gorunur.

Bu cuma 30 ağustos Zafer Bayramı devlet hastanesi tatil oluyor. Benim de o yüzden randevu perşembeye çekildi aklında olsun canım

Allah allah test niye negatif acaba belki de geç döllenme olacak
Ben eylülde gebe kalacağıma inanıyorum normalde karın bel ağrım başlardı on gün kala şimdi rahimde ufak tefek sızılar var ama bence bebek yerleşiyor çok heyecanlıyım yerimde duramıyorum beklemek çok zor

Bu aralar surekli disari cikiorm ama belim kopuyo cok ayakta kalinca ama suyu evvelden beri az iciorm siseyle gezerim bundan sonra. Simdiden kocaya cektrcem ailesinin de onun da hırsını ondan cikarcam . Kendileri kasinio.
Bncede tadini cikar ama suyu ihmal etme meyve ve ara ara yuruyuz 3 ay gecsin yuruyusu arttir dogum icin faydaliymis kardeslerimden biliom rabbim kolsy dogum nasip etsin ilk 3 ay gogus vs agrir ama bel agrin dewam edicek kzum vucudun bebek icin sekillerinio ara ara masaj yaptir kocana

Sabah bir umutla test yaptım kızlar ama hiçbirşey çıkmadı
O gölge ya kimyasaldı ya da hiç yoktu bilemedim
Foto atıyorum

Eklentiler

• 599B2305-21D5-46C2-A3D1-E38960C3658F.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 41
  • 70B5EFD2-7C2C-44C9-9AC9-E39F5FCCAFDE.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 41
Yok ya malesef gelin gibi görüyorlar. Benim içeride uyuduğumu snaıp kaynanam benden el kızı diye bahsetti

Seninle Bat günümüz aynıymış yumurtlama günlerini iyi geçirdin mi? Doktor bana 3 gün sabah akşam dedi. inşallah hamileyizdir

Canim yumurtanin döllenmesi icin sperm kaliteside önemli. Benim doktorum gün aşırı iliski dedi. Sabah aksamda neymis.

Günaydın kızlarDün gecw lekelenmem olmuş yarınn falan da başlar yani bu ay ben yine fos çıktım kısmet değilmiş.. F Fatma KTL tatlım değerin artmış çok sevindim inş hayırlısıyla kesmeyi görürsün

Nerden dedim kaynana herkesin bir derdi var kaynanaları kaynar kazana atmalı
Valla tatlım ben zamanında çok yakın davrandım ama çok uzak durdu bana bende artık umursamıyorum. Çok şükür eşim de anladı ailesinin hatalarını son 1 yıldır o yüzden rahatım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…