- 2 Ağustos 2019
- 478
- 1.394
- 113
Kizlaaar sonucum cikmisbnm minnak sıpam buyuyor hamdolsn. 404.56 cikmis. Aklima 404 uhu geldi
Insllh canisisen de sabah bole gzul haberler verrsn insllh.
Cuma ya randevu almyi dusunuorm. O zmana 1600 lu bisyler olmasi lazm. Insllh kese gorunur.
Benim 6binlerde gözükmemişti karından, alttan bakıyorlar o zaman ama onda bile net değildi tam.Insllh canisisen de sabah bole gzul haberler verrsn insllh.
Cuma ya randevu almyi dusunuorm. O zmana 1600 lu bisyler olmasi lazm. Insllh kese gorunur.
Benim 8 gün geçti halen yapmıyorum :)AH gecikmiş olsa gitmemi sahan 1 hafta var adetime yavrum
Bende negatif ten korkuom 8 gün geçti yapmıyorum :)Dün bat günümdü hala regl olmadım ama test negatif
Bende negatif ten korkuom 8 gün geçti yapmıyorum :)
Kız ne sabrı 14 aydır tek çizgi görmüş sendromu buMaşallah ne kadar sabırlısınız ben çatlardım orta yerimden
Bakalım kırmızıları ne zaman göreceğim.
Allah allah test niye negatif acaba belki de geç döllenme olacakDün bat günümdü hala regl olmadım ama test negatif
Seninle Bat günümüz aynıymış yumurtlama günlerini iyi geçirdin mi? Doktor bana 3 gün sabah akşam dedi. inşallah hamileyizdirAllah allah test niye negatif acaba belki de geç döllenme olacak
Ben eylülde gebe kalacağıma inanıyorum normalde karın bel ağrım başlardı on gün kala şimdi rahimde ufak tefek sızılar var ama bence bebek yerleşiyor çok heyecanlıyım yerimde duramıyorum beklemek çok zorAllah allah test niye negatif acaba belki de geç döllenme olacak
Yok yaptirmadim yaptiririm ya biraz zmn grcsinDikkt et de yakalanmaainsllh gec de olsa mucize olur hayrlisiysa. Tekrr kan testi yaptrmis miydin bu gunlerde
Bncede tadini cikar ama suyu ihmal etme meyve ve ara ara yuruyuz 3 ay gecsin yuruyusu arttir dogum icin faydaliymis kardeslerimden biliomBu aralar surekli disari cikiorm ama belim kopuyo cok ayakta kalinca ama suyu evvelden beri az iciorm siseyle gezerim bundan sonra. Simdiden kocaya cektrcemailesinin de onun da hırsını ondan cikarcam . Kendileri kasinio.
Kız ne sabrı 14 aydır tek çizgi görmüş sendromu bu
Yok ya malesef gelin gibi görüyorlar. Benim içeride uyuduğumu snaıp kaynanam benden el kızı diye bahsettiValla her sylerine ragmen yine guler yuzle konusuorm.yine vefaszlik goruyorm. Beni kendilerine yakinlastrmalri yerine sogutuyolr. Sonra da kendi annene davranir gibi davranmiosun deerlersanki kendi kizlri gibi davraniolr bana. Beklemiorm artik. Hakkimi da hell etmiorm hic bi zmn
Allah allah test niye negatif acaba belki de geç döllenme olacak
Seninle Bat günümüz aynıymış yumurtlama günlerini iyi geçirdin mi? Doktor bana 3 gün sabah akşam dedi. inşallah hamileyizdir
Valla tatlım ben zamanında çok yakın davrandım ama çok uzak durdu bana bende artık umursamıyorum. Çok şükür eşim de anladı ailesinin hatalarını son 1 yıldır o yüzden rahatımNerden dedim kaynanaherkesin bir derdi var kaynanaları kaynar kazana atmalı
Benmde dundu hala olmadim ama testte yapmycm cnku adet olucm kesin goguslerm agriyor fena belimde oyle bekliyorm yaniDün bat günümdü hala regl olmadım ama test negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?