Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sabah bir umutla test yaptım kızlar ama hiçbirşey çıkmadı
O gölge ya kimyasaldı ya da hiç yoktu bilemedim
Foto atıyorum
Bugünmüydü bat,, devamı geldimi lekelenmenin, durumun ne ,teste takılma şimdi ya, bazen sinir bozmaktan başka işe yaramıyolar diye düşünüyorum
Sağlık olsun cnm, eylülde son hız devam ümit kesmek yok

Dora01 cnm sabah akşam yapmanın hiçte doğru olduğunu düşünmüyorum, drlar günaşırı diyolar kaldıki hadi hergün ilişkiye gir ama sabah akşam demesi çok yanlış, spermler ne ara oluşucakta çoğalıcak dikkat edin, çok aşırıda iyi değil, hakkınızda hayırlısı

Öyle cnm hayırlısı bakalım ama ben hemen olucğaını sanmıyorum zaten ben bu hayatta her istediğime çok bekletip ulaştım bakalım ne kadar beklicem

Öyle cnm hayırlısı bakalım ama ben hemen olucğaını sanmıyorum zaten ben bu hayatta her istediğime çok bekletip ulaştım bakalım ne kadar beklicem
Ümit edip sabırla beklemekte çok güzel bişey cnm,geç olsun güç olmasın, ozaman bazı şeylerin kıymetini daha iyi anlıyoruz,, bende de istediğime hemen kavuşma takıntısı vardır, bişey i kafama koyfummu illa elde ederim, çabalayarak tabi,yoksa gözüme uyku girmezama bu iş başka rabbime kalan bişey naparsak yapalım o ol demezse olmuyor işte, hayırlısı neyse o olsun zamanını biliyosun rabb'im diye dua ederim hep, rabb'im sanada en güzel ve tez zamanda nasip etsin kuzum

Hayırlısı olsun inşallah vardır

Aaa o zamn ben de persmbye alim . Hic aklima gelmemisti saol cnm.
Benim 6binlerde gözükmemişti karından, alttan bakıyorlar o zaman ama onda bile net değildi tam.
Hadi yaaa bi gidim baklm bi umut belki gorunur.

Kışa dogru gidiyorz yüruyus bi zmn sonra olmaz galiba simdiden yaptriorm masaji valla acima yok
Yok ya malesef gelin gibi görüyorlar. Benim içeride uyuduğumu snaıp kaynanam benden el kızı diye bahsetti
Kurban olsnlr o zmn el kizina.
Amin insllh cnm saolsn.
Dur baklm belki gerisi gelmz.

Kızlar merhaba epilepsi ilaçları kullanıyorum gebelik var mı gidemedim hastaneye cevaplarsaniz sevinirim teşekkürler

Eklentiler

• IMG_20190827_123423.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 67
Tamam bebeğim arada takılırım kuzum sen hamilesin sanırım daha önceleri böyle olur muydu bir dahamı kan testi yaptırsan belki geç döllenmiştir ondan o değerdir şimdi yükselmiş olabilir btanem
İdrar yapıcam simdi tekrar kuzum silik cıkmazsa kana gitmicem yeni uyandım zatn günaydın ciceklerimee

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…