- 15 Ağustos 2019
- 336
- 516
- 103
- 31
Belirtin var mi peki 8 gun dayanamazdm hrldeBenim 8 gün geçti halen yapmıyorum :)
Bugünmüydü bat,, devamı geldimi lekelenmenin, durumun ne ,teste takılma şimdi ya, bazen sinir bozmaktan başka işe yaramıyolar diye düşünüyorumSabah bir umutla test yaptım kızlar ama hiçbirşey çıkmadı
O gölge ya kimyasaldı ya da hiç yoktu bilemedim
Foto atıyorum
Sağlık olsun cnm, eylülde son hız devam ümit kesmek yok
Öyle cnm hayırlısı bakalım ama ben hemen olucğaını sanmıyorum zaten ben bu hayatta her istediğime çok bekletip ulaştım bakalım ne kadar beklicemDora01
Bugünmüydü bat,, devamı geldimi lekelenmenin, durumun ne ,teste takılma şimdi ya, bazen sinir bozmaktan başka işe yaramıyolar diye düşünüyorum
Sağlık olsun cnm, eylülde son hız devam ümit kesmek yok
Dora01 cnm sabah akşam yapmanın hiçte doğru olduğunu düşünmüyorum, drlar günaşırı diyolar kaldıki hadi hergün ilişkiye gir ama sabah akşam demesi çok yanlış, spermler ne ara oluşucakta çoğalıcak dikkat edin, çok aşırıyıda iyi değil, hakkınızda hayırlısı
Ümit edip sabırla beklemekte çok güzel bişey cnm,geç olsun güç olmasın, ozaman bazı şeylerin kıymetini daha iyi anlıyoruz,, bende de istediğime hemen kavuşma takıntısı vardır, bişey i kafama koyfummu illa elde ederim, çabalayarak tabi,yoksa gözüme uyku girmezÖyle cnm hayırlısı bakalım ama ben hemen olucğaını sanmıyorum zaten ben bu hayatta her istediğime çok bekletip ulaştım bakalım ne kadar beklicem
Çok sevindimKizlaaar sonucum cikmisbnm minnak sıpam buyuyor hamdolsn. 404.56 cikmis. Aklima 404 uhu geldi
Hayırlısı olsun inşallah vardırBen eylülde gebe kalacağıma inanıyorum normalde karın bel ağrım başlardı on gün kala şimdi rahimde ufak tefek sızılar var ama bence bebek yerleşiyor çok heyecanlıyım yerimde duramıyorum beklemek çok zor
Bilmiyorum ki ama inşallah vardır ya umudunu yitirmeVaktinde yumurtlama olunca geç döllenme olabilir mi
Bilmiyorum ki ama inşallah vardır ya umudunu yitirme
Aaa o zamn ben de persmbye alim . Hic aklima gelmemisti saol cnm.Gözün aydın canım ayy büyüyor ne güzelAllah tamamına erdirsin inş.
Çok şükür değer harika olmuş yakında kesesiyle kalp atışını da görürsünüz ❤ uhuu 404 miniğinin
Tsk ederm cnm cok sukur.insllh gorurum.
Bu cuma 30 ağustos Zafer Bayramı devlet hastanesi tatil oluyor. Benim de o yüzden randevu perşembeye çekildi aklında olsun canım
Hadi yaaaBenim 6binlerde gözükmemişti karından, alttan bakıyorlar o zaman ama onda bile net değildi tam.
Kışa dogru gidiyorz yüruyus bi zmn sonra olmaz galibaBncede tadini cikar ama suyu ihmal etme meyve ve ara ara yuruyuz 3 ay gecsin yuruyusu arttir dogum icin faydaliymis kardeslerimden biliomrabbim kolsy dogum nasip etsin ilk 3 ay gogus vs agrir ama bel agrin dewam edicek kzum vucudun bebek icin sekillerinio ara ara masaj yaptir kocana
Kurban olsnlr o zmn el kizina.Yok ya malesef gelin gibi görüyorlar. Benim içeride uyuduğumu snaıp kaynanam benden el kızı diye bahsetti
Amin insllh cnm saolsn.
Valla bak bunu doktor verdi reçete gibiCanim yumurtanin döllenmesi icin sperm kaliteside önemli. Benim doktorum gün aşırı iliski dedi. Sabah aksamda neymis.
Masalllh miniklerimzeÇok sevindim☺ Benimde 4000’lere çıktı şükür sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım
Olsun bu ay olur canım sıkma canını nasipSabah bir umutla test yaptım kızlar ama hiçbirşey çıkmadı
O gölge ya kimyasaldı ya da hiç yoktu bilemedim
Foto atıyorum
Valla bak bunu doktor verdi reçete gibi
Gerçekten değişik bir doktormuş, her gün dese anlayacağız ama sabah akşam zor olur yani, bakalım olacak mı sonuca göre biz de deneyelim sonraki aylardaValla bak bunu doktor verdi reçete gibi
hergün olsa bile sperm kalıtesi düşmez mi değişik dr muş bencedeGerçekten değişik bir doktormuş, her gün dese anlayacağız ama sabah akşam zor olur yani, bakalım olacak mı sonuca göre biz de deneyelim sonraki aylarda
İdrar yapıcam simdi tekrar kuzum silik cıkmazsa kana gitmicem yeni uyandım zatn günaydın ciceklerimeeTamam bebeğim arada takılırımkuzum sen hamilesin sanırım daha önceleri böyle olur muydu bir dahamı kan testi yaptırsan belki geç döllenmiştir ondan o değerdir şimdi yükselmiş olabilir btanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?