Yapıcam canım simdii
Hatay antakya canım. Merkez ilçesi oluyoHa
tayda olan kimdi
yok görünüyor...kaç gün geçti adetindenMerhaba cevaplarsaniz sevinirim teşekkürler
Salla gitsin dert etmeye degmiyorlarValla tatlım ben zamanında çok yakın davrandım ama çok uzak durdu bana bende artık umursamıyorum. Çok şükür eşim de anladı ailesinin hatalarını son 1 yıldır o yüzden rahatım
arkası yarın gibi oldu...merakla bekliyoruzYapıcam canım simdii
Cnm kızma ama gerçekten saçma geldi bana, zaten spermler içimizde 72saate kadar canlı kalabiliyor, gün aşırı deme sebepleri o, olması gerekende o, şimdi sabah akşam yapıcaksın anladıkta ne gerek var sabahki spermler zaten içerde bide akşama yapmaya ne gerek var, düşer kalitesi zaten devamlı yapılırsa, hergün bile yapmak gereksiz, günaşırı yapıcaksınki içerdeki spermlerden yumurtanın çatlamasına yetişemezse ölürse diğer ilişkideki yani günaşırı zamanı olan ilişkideki spermler gelsin onlar şansını denesin, yumurtanın çatlamasına denk gelmesine bağlı, biraz karışık oldu anlatımım ama umarım anlatabilmişimdirValla bak bunu doktor verdi reçete gibi
Var gibi kuzum yaa hayırlısı olsunKızlar merhaba epilepsi ilaçları kullanıyorum gebelik var mı gidemedim hastaneye cevaplarsaniz sevinirim teşekkürler
Hadi bakalım heycanla bekliyoruzİdrar yapıcam simdi tekrar kuzum silik cıkmazsa kana gitmicem yeni uyandım zatn günaydın ciceklerimee❤
Cahillik bebegimHatay antakya canım. Merkez ilçesi oluyo
Sperm sayısında hareketliliğinde filan sorun yoksa yumurtlama günü öncesi ve sonrası üç gün olabilir bazı doktorlar öyle söyleyebiliyor ama sabah akşam hiç duymadımhergün olsa bile sperm kalıtesi düşmez mi değişik dr muş bencede
Diğer adı değil mi kız antakya ilçesi mi bende şaşırdım şuanHatay antakya canım. Merkez ilçesi oluyo
Canım testin nebolduCahillik bebegim
6 günyok görünüyor...kaç gün geçti adetinden
Merhaba cevaplarsaniz sevinirim teşekkürler
Canım herkesin spermi 72 saat yaşamaz bence değişir o yani, bizim yumurtalarda tam 24 saat yaşamayabilir 6-24 saat yazıyor bazı yerlerde, gün aşırı ihtimali artırır ama yumurtayla spermin karşılaşma zamanını kaçırmaya da sebep olabilir, doktorlar ihtimalin artması için günaşırı diyor ama yumurtanın çatladığı gün ilişki olmazsa önceki günkü spermlerde uzun yaşamazsa gebelik oluşmaz benceCnm kızma ama gerçekten saçma geldi bana, zaten spermler içimizde 72saate kadar canlı kalabiliyor, gün aşırı deme sebepleri o, olması gerekende o, şimdi sabah akşam yapıcaksın anladıkta ne gerek var sabahki spermler zaten içerde bide akşama yapmaya ne gerek var, düşer kalitesi zaten devamlı yapılırsa, hergün bile yapmak gereksiz, günaşırı yapıcaksınki içerdeki spermlerden yumurtanın çatlamasına yetişemezse ölürse diğer ilişkideki yani günaşırı zamanı olan ilişkideki spermler gelsin onlar şansını denesin, yumurtanın çatlamasına denk gelmesine bağlı, biraz karışık oldu anlatımım ama umarım anlatabilmişimdir
Var gibi kuzum yaa hayırlısı olsun
Hadi bakalım heycanla bekliyoruz
Öyle cnm hayırlısı bakalım ama ben hemen olucğaını sanmıyorum zaten ben bu hayatta her istediğime çok bekletip ulaştım bakalım ne kadar beklicem
Valla canım iyi geçirdiğim pek söylenemez geçen iki ay gün aşırı yaptım olmadı olmayınca bu ay saldım biraz şimdiye kadar üç defa oldu dün lekelenme oldu yumurtlama kanaması dediler ama değerlendiremedim dünüSeninle Bat günümüz aynıymış yumurtlama günlerini iyi geçirdin mi? Doktor bana 3 gün sabah akşam dedi. inşallah hamileyizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?