Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla bak bunu doktor verdi reçete gibi
Cnm kızma ama gerçekten saçma geldi bana, zaten spermler içimizde 72saate kadar canlı kalabiliyor, gün aşırı deme sebepleri o, olması gerekende o, şimdi sabah akşam yapıcaksın anladıkta ne gerek var sabahki spermler zaten içerde bide akşama yapmaya ne gerek var, düşer kalitesi zaten devamlı yapılırsa, hergün bile yapmak gereksiz, günaşırı yapıcaksınki içerdeki spermlerden yumurtanın çatlamasına yetişemezse ölürse diğer ilişkideki yani günaşırı zamanı olan ilişkideki spermler gelsin onlar şansını denesin, yumurtanın çatlamasına denk gelmesine bağlı, biraz karışık oldu anlatımım ama umarım anlatabilmişimdir
Kızlar merhaba epilepsi ilaçları kullanıyorum gebelik var mı gidemedim hastaneye cevaplarsaniz sevinirim teşekkürler
Var gibi kuzum yaa hayırlısı olsun
İdrar yapıcam simdi tekrar kuzum silik cıkmazsa kana gitmicem yeni uyandım zatn günaydın ciceklerimee
Hadi bakalım heycanla bekliyoruz

Canım herkesin spermi 72 saat yaşamaz bence değişir o yani, bizim yumurtalarda tam 24 saat yaşamayabilir 6-24 saat yazıyor bazı yerlerde, gün aşırı ihtimali artırır ama yumurtayla spermin karşılaşma zamanını kaçırmaya da sebep olabilir, doktorlar ihtimalin artması için günaşırı diyor ama yumurtanın çatladığı gün ilişki olmazsa önceki günkü spermlerde uzun yaşamazsa gebelik oluşmaz bence

Canım benim de bugün başlıyo, zaten sabah test yaptım negatif çıktı. Şimdi de hafiften başladı. Eylüle inşallah beraber güzel haberler alırız.

Öyle cnm hayırlısı bakalım ama ben hemen olucğaını sanmıyorum zaten ben bu hayatta her istediğime çok bekletip ulaştım bakalım ne kadar beklicem

Aynı bennnn Moralini bozma, eylül güzel bi ay. Bizim için de inşallah çok güzel olucak.

Dün bugün hali bakar mısınız lütfen ?

Eklentiler

• IMG_20190827_132016.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 59
Seninle Bat günümüz aynıymış yumurtlama günlerini iyi geçirdin mi? Doktor bana 3 gün sabah akşam dedi. inşallah hamileyizdir
Valla canım iyi geçirdiğim pek söylenemez geçen iki ay gün aşırı yaptım olmadı olmayınca bu ay saldım biraz şimdiye kadar üç defa oldu dün lekelenme oldu yumurtlama kanaması dediler ama değerlendiremedim dünü bugün artık ya aslında olursa olur olmazsa olmasın modundayım çünkü bir ay kesin tamam dedim hatta gecikme oldu tamamdır bu defa dedim ama testte de çıkmadı kan da çıkar belki dedim onda da çıkmadı stresten adetim gecikti o yüzden bu ay takmıyorum tabi ki inşallah hamileyizdir çok istiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin sabah akşam da pek duymadım ya spermlern bol olması İçin beklenmesi daha uygun sanki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…