Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Enfeksiyon iltihap için diyorlar cnm hamile kalmayı kolaylaştırıyor diyenlerde var inşallah faydası olur cnm
Şu ilaçlar bitse yapıcam evet öyle diyorlardı banada ısrarla yap dediler yaptım ama hangisi vesile bilmiyorum artık olmuyor ne varsa yapayım dediğim bir aydı ama ben içine zerdaçal da koydurdular diye hatırlıyorum hatta hala duruyor eşimin anneannesi getirmişti kavanozda birazı durur hala 4 sene oldu neredeyse

[/QUOTE]
E yine yukleeer kizmaz mi sana
Yok kiz kizmaz bana o koca dana yeniden yükler okeysiz yapamaz

O zman beklesin oleee cocuk cocuk diyee insan elini tasin altina koyacak artk. Ne istiosan direniceksin. Allh yardmcin olsn ne diyim yavrm
Allah hepimizin yardimcisi olsuuun insallah aminnnik bik yapiyor yuzune diycem en sonunda b☆k ye diyecocuk gibi caaagggnim kocam

Buraya benim gibi hissedenler olduğunu düşünerek yazıyorum. Hepimizin ortak derdi aynı. Sağlıklı ve hayırlı bir bebek almak isteyenler dolu etraf. Kendime ne zaman bir hedef koysam elimde patlıyor. Etrafımda evli çocuğu okmayan yaşıtlarımı kendime örnek ediniyorum ve diyorum ki onlarında yok demekki zamanı var hooop bir bakıyorum 2-3 ay somra hamile dediğim kişi kaç kişiyi böyle doğurttum 4 senede bir bilseniz. Asla kıskançlık yapmadım, isteyen herkese nasip etsin ama bir ağrı çöküyor göğsüme tarifi yok

Onu kullanmada yenisi hazırla cnm çok zaman geçmiş inşallah yine faydasını görürsün ben kendim taze koparıp kaynatıp içmiştim seninki daha farklı galiba

Amin insallaaahhhhhh hakk edenlere nasip etsin rabbimm benim de daha 1.5 yillik evliyiz ama hic olmayacakmış gibi bi hos kapliyor tum vücudumu .. bakalim nasipte varsa aliriz bizde saglikli sıhhatli evlatlar

Ben tüplerdeki tıkanıklık için diye duymuştum süt maydonoz buharını, o vesile olmuş olabilir. Enfeksiyon idrar tahliliylemi anlaşıldı ben de geçen ay şüphelendim yokdediler tahlil ve ultrasonla bakıldı ama idrar sırasında hafif ağrı ve sık idrara çıkma vardı olmamasına şaşırdım

Allah hepimizin yardimcisi olsuuun insallah aminnnik bik yapiyor yuzune diycem en sonunda b☆k ye diyecocuk gibi caaagggnim kocam
Kız izin verme okeye orda çok fena şeyler oluyor Bnden demesi
[/QUOTE]
Nasil kiz neler oluyor orda napiyorlar

[/QUOTE]
Kiz inan ki kucuk cocuktan farklari yok onlrin. Cok zor idare etmek. Aslnda simdiden basldik biz

Ne yapsan acaba başka meşguliyet bulsan ben mesela o ay spora başlamıştım aman bebek varsa bişey olur filan diye düşünmedim, başka ne olabilir ben de bilemedim şimdi

Amin insallaaahhhhhh hakk edenlere nasip etsin rabbimm benim de daha 1.5 yillik evliyiz ama hic olmayacakmış gibi bi hos kapliyor tum vücudumu .. bakalim nasipte varsa aliriz bizde saglikli sıhhatli evlatlar
Duamız o zaten canım ama işte.. Bekliyoruz bekliyoruz ve bekliyoruz

Ne yapsan acaba başka meşguliyet bulsan ben mesela o ay spora başlamıştım aman bebek varsa bişey olur filan diye düşünmedim, başka ne olabilir ben de bilemedim şimdi
Spor, iş, ev, örgü, kuş, eş, anksiyete hapları... Ne koyarsam koyayım o günü beklememi engelleyemiyor. Silmiyor bende birşey o yüzden yardım istedim nasıl yapıyorsunuz diye

Nasil kiz neler oluyor orda napiyorlar
Kız evliler manita yapıyor sadece okeyde manita oluyorlar bel altı sohbet mi dersin neler neler var daha
[/QUOTE]
Oohhaa yok Allah korusun benim esim yapmaz oyle seyler cok şükür esim yapmaz oyle bisey olursa mafederim onu yapmaz Allah korusun

Daha da bekletmesin rabbimm insalllahhh
Amin hepimizin duasını kabul etsin. Yazarken gözyaşlarıma hakim olamıyorum ama rahatlatıyor sizle yazışmak tanımasamda sizleri ortak noktada buluşmak ve dertleşmek rahatlatıyor. Etrafımdakilerle böyle problemleri paylaşamıyorsun ki çünkü kimsenin böyle derdi yok. Yada söylemiyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…