- 23 Kasım 2015
- 465
- 564
- 103
Şu ilaçlar bitse yapıcam evet öyle diyorlardı banada ısrarla yap dediler yaptım ama hangisi vesile bilmiyorum artık olmuyor ne varsa yapayım dediğim bir aydıEnfeksiyon iltihap için diyorlar cnm hamile kalmayı kolaylaştırıyor diyenlerde var inşallah faydası olur cnm
Yok kiz kizmaz bana o koca danaE yine yukleeerkizmaz mi sana
Allah hepimizin yardimcisi olsuuun insallah aminnnO zman beklesin oleee cocuk cocuk diyeeinsan elini tasin altina koyacak artk. Ne istiosan direniceksin. Allh yardmcin olsn ne diyim yavrm
Onu kullanmada yenisi hazırla cnm çok zaman geçmiş inşallah yine faydasını görürsün ben kendim taze koparıp kaynatıp içmiştim seninki daha farklı galibaŞu ilaçlar bitse yapıcam evet öyle diyorlardı banada ısrarla yap dediler yaptım ama hangisi vesile bilmiyorum artık olmuyor ne varsa yapayım dediğim bir aydı ☺ ama ben içine zerdaçal da koydurdular diye hatırlıyorum hatta hala duruyor eşimin anneannesi getirmişti kavanozda birazı durur hala 4 sene oldu neredeyse
Keske ole bisey olsaaaYok butun yediklrini ictiklerini liste yapiyorum cikista kitliycem hepsine
Amin insallaaahhhhhh hakk edenlere nasip etsin rabbimmBuraya benim gibi hissedenler olduğunu düşünerek yazıyorum. Hepimizin ortak derdi aynı. Sağlıklı ve hayırlı bir bebek almak isteyenler dolu etraf. Kendime ne zaman bir hedef koysam elimde patlıyor. Etrafımda evli çocuğu okmayan yaşıtlarımı kendime örnek ediniyorum ve diyorum ki onlarında yok demekki zamanı var hooop bir bakıyorum 2-3 ay somra hamile dediğim kişi kaç kişiyi böyle doğurttum 4 senede bir bilseniz. Asla kıskançlık yapmadım, isteyen herkese nasip etsin ama bir ağrı çöküyor göğsüme tarifi yok
Ben tüplerdeki tıkanıklık için diye duymuştum süt maydonoz buharını, o vesile olmuş olabilir. Enfeksiyon idrar tahliliylemi anlaşıldı ben de geçen ay şüphelendim yokdediler tahlil ve ultrasonla bakıldı ama idrar sırasında hafif ağrı ve sık idrara çıkma vardı olmamasına şaşırdımBu ne için canım bunu bende yapmıstım iltihap varsa diye yaptırmıslardı o ay hayıt otu da denedim hangisi vesile oldu bilemem öbür ay kaldım hamile bu ay yine enfeksiyon çıktı ilaçlardan sonra ben yine deneyeceğim
Ev ev degil otele dönmüş resmenKeske ole bisey olsaaa
Kız izin verme okeye orda çok fena şeyler oluyor Bnden demesiYok kiz kizmaz bana o koca danayeniden yükler okeysiz yapamaz
Allah hepimizin yardimcisi olsuuun insallah aminnnik bik yapiyor yuzune diycem en sonunda b☆k ye diye cocuk gibi caaagggnim kocam
Ne yapsan acaba başka meşguliyet bulsan ben mesela o ay spora başlamıştım aman bebek varsa bişey olur filan diye düşünmedim, başka ne olabilir ben de bilemedim şimdiBizde bir problem yok 4 sene oldu. 4 aşılamadan sonuç alamadım. 1 tüp bebek yaptım 5 haftalıkken 29 ekimde 2 sene önce oda gittiKafamda olmayacak senin bebeğin diye söylenirken bile her ay yine içimde filizler ümitlendi ve kurudu gitti. Eşimle birbirimize polyannecılık oynuyoruz. Olsun filan falan biz bebek için birlikte olmuyoruz diye ama koca bir yalan. Yaş 39a gidiyor her defasında ümitlenip ümidimi kaybediyorum. Ama içimden olmayacak diye geçiripte kafamdan silemiyorum.
Nasil kiz neler oluyor orda napiyorlarKız izin verme okeye orda çok fena şeyler oluyor Bnden demesi
Duamız o zaten canım ama işte.. Bekliyoruz bekliyoruz ve bekliyoruzAmin insallaaahhhhhh hakk edenlere nasip etsin rabbimmbenim de daha 1.5 yillik evliyiz ama hic olmayacakmış gibi bi hos kapliyor tum vücudumu .. bakalim nasipte varsa aliriz bizde saglikli sıhhatli evlatlar
Hosbuldumm kizz vallaaha ozluyorum burayi ya
Spor, iş, ev, örgü, kuş, eş, anksiyete hapları... Ne koyarsam koyayım o günü beklememi engelleyemiyor. Silmiyor bende birşey o yüzden yardım istedim nasıl yapıyorsunuz diyeNe yapsan acaba başka meşguliyet bulsan ben mesela o ay spora başlamıştım aman bebek varsa bişey olur filan diye düşünmedim, başka ne olabilir ben de bilemedim şimdi
Daha da bekletmesin rabbimm insalllahhhDuamız o zaten canım ama işte.. Bekliyoruz bekliyoruz ve bekliyoruz
Kız evliler manita yapıyor sadece okeyde manita oluyorlar bel altı sohbet mi dersin neler neler var dahaNasil kiz neler oluyor orda napiyorlar
Amin hepimizin duasını kabul etsin. Yazarken gözyaşlarıma hakim olamıyorum ama rahatlatıyor sizle yazışmak tanımasamda sizleri ortak noktada buluşmak ve dertleşmek rahatlatıyor. Etrafımdakilerle böyle problemleri paylaşamıyorsun ki çünkü kimsenin böyle derdi yok. Yada söylemiyorlarDaha da bekletmesin rabbimm insalllahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?