- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Süt buharı nasıl oluyor canımMaydanoz süt buharı yapabilirsin cnm yada böğürtlen kökü bana fayda etmedi ama reel hayatta tanıdıklarım yapıp faydasını gördü
Kıyamam sana. RABBİM hayırlı zamanda en güzeliyke nasip etsin inşSpor, iş, ev, örgü, kuş, eş, anksiyete hapları... Ne koyarsam koyayım o günü beklememi engelleyemiyor. Silmiyor bende birşey o yüzden yardım istedim nasıl yapıyorsunuz diye
Bende valla geçen gün arkadaşa kahvaltıya gittim akşama kadar oradaydım acaba haber var mı diye merak ettim arada baktım çıktım hepHosbuldumm kizz vallaaha ozluyorum burayi yasizsiz de olmuyor
Aminnn aminnn hepimizeKıyamam sana. RABBİM hayırlı zamanda en güzeliyke nasip etsin inş
Bende öyle biliyorumda o yüzden sordum:)gün aşırı değerlendirdik canım
hergün kaliteli olmuyor spermler demişti doktorum
Etrafimzdaki tanidik es dost akrabaya kesinlikle boyle bi konu hakkinda konusulmaz .. cunku ustune bin ekleyip arkamızdan yayarlar derdimizden faydalanirlar . Bi iyilikleri dokunmayinca kotulukleri de dokunmasin bize .. benim cevremdekiler hep korundugumuzu biliyor .. ama halbuki oyle degil bastan beri hic korunmadkAmin hepimizin duasını kabul etsin. Yazarken gözyaşlarıma hakim olamıyorum ama rahatlatıyor sizle yazışmak tanımasamda sizleri ortak noktada buluşmak ve dertleşmek rahatlatıyor. Etrafımdakilerle böyle problemleri paylaşamıyorsun ki çünkü kimsenin böyle derdi yok. Yada söylemiyorlar
Sonucu hepimiz çok merak ediyoruzEvet canım ama doktor dedi.Neyse ki atlattım o üç günü çok yoğundu
Oohhaa yok Allah korusun benim esim yapmaz oyle seylerKız evliler manita yapıyor sadece okeyde manita oluyorlar bel altı sohbet mi dersin neler neler var daha
En güzelini yapmışsın cnm malesef ben senin gibi yapmadım istiyorum dedim herkese Vajinusmuslu hamile kalanları gördükçe belki olur diye şimdi herkes olmuyo sanıyorEtrafimzdaki tanidik es dost akrabaya kesinlikle boyle bi konu hakkinda konusulmaz .. cunku ustune bin ekleyip arkamızdan yayarlar derdimizden faydalanirlar . Bi iyilikleri dokunmayinca kotulukleri de dokunmasin bize .. benim cevremdekiler hep korundugumuzu biliyor .. ama halbuki oyle degil bastan beri hic korunmadk
Vallaha cok sevdim burayi benBende valla geçen gün arkadaşa kahvaltıya gittim akşama kadar oradaydım acaba haber var mı diye merak ettim arada baktım çıktım hep
Canım vajinismus mu var sende?En güzelini yapmışsın cnm malesef ben senin gibi yapmadım istiyorum dedim herkese Vajinusmuslu hamile kalanları gördükçe belki olur diye şimdi herkes olmuyo sanıyor
Sütü kaynatıyorsun kuzum elinle maydozu parcalıyorsun içine maydanoz porsuyunca altını kapatıp ilk buharı çıkınca beline battaniye dolayıp buharı da duruyorsun Google falan yaz daha ayrıntılı bulursunSüt buharı nasıl oluyor canım
Başka kimseye anlatamadıklarımızı birbirimizle paylaşmak bence güzel birşeyVallaha cok sevdim burayi bencok samimi insanlariz burdakiler hepimizin karakterleri huylari vs. Farkli olsa bile ortak noktalarimiz var sonucta biribirimizi bizden iyi anlayan yoktur hepinizi abla -kardes olarak seviyorum uulleeeyynn
Yaa bende öyle valla dert ortaklarım benim. İnş Rabbim en yakın zamanda bebekleirmizle ilgili topik açmayı da naisp etsinVallaha cok sevdim burayi bencok samimi insanlariz burdakiler hepimizin karakterleri huylari vs. Farkli olsa bile ortak noktalarimiz var sonucta biribirimizi bizden iyi anlayan yoktur hepinizi abla -kardes olarak seviyorum uulleeeyynn
Sen yinede engel ol kuzum girmesin senle oynasın okeyde ne işi var evli adamınOohhaa yok Allah korusun benim esim yapmaz oyle seylercok şükür esim yapmaz oyle bisey olursa mafederim onu yapmaz Allah korusun
Anladım canım peki belli bir zamanı varmı ne zaman yapmak lazımSütü kaynatıyorsun kuzum elinle maydozu parcalıyorsun içine maydanoz porsuyunca altını kapatıp ilk buharı çıkınca beline battaniye dolayıp buharı da duruyorsun Google falan yaz daha ayrıntılı bulursun
Bitti çok şükür cnm 3 buçuk ay önceCanım vajinismus mu var sende?
AminnnnnnnYaa bende öyle valla dert ortaklarım benim. İnş Rabbim en yakın zamanda bebekleirmizle ilgili topik açmayı da naisp etsin
Sevindim canım bende de vardı benimde geçti şükür şimdi bebiş istiyoruzBitti çok şükür cnm 3 buçuk ay önce
3 buçuk yıldan fazla sürdü cnm benim kabus dolu günlerdi geçti çok şükürSevindim canım bende de vardı benimde geçti şükür şimdi bebiş istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?