Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Spor, iş, ev, örgü, kuş, eş, anksiyete hapları... Ne koyarsam koyayım o günü beklememi engelleyemiyor. Silmiyor bende birşey o yüzden yardım istedim nasıl yapıyorsunuz diye
Kıyamam sana. RABBİM hayırlı zamanda en güzeliyke nasip etsin inş

Etrafimzdaki tanidik es dost akrabaya kesinlikle boyle bi konu hakkinda konusulmaz .. cunku ustune bin ekleyip arkamızdan yayarlar derdimizden faydalanirlar . Bi iyilikleri dokunmayinca kotulukleri de dokunmasin bize .. benim cevremdekiler hep korundugumuzu biliyor .. ama halbuki oyle degil bastan beri hic korunmadk

Kız evliler manita yapıyor sadece okeyde manita oluyorlar bel altı sohbet mi dersin neler neler var daha
Oohhaa yok Allah korusun benim esim yapmaz oyle seyler cok şükür esim yapmaz oyle bisey olursa mafederim onu yapmaz Allah korusun
[/QUOTE]
Sen yinede engel ol kuzum girmesin senle oynasın okeyde ne işi var evli adamın

En güzelini yapmışsın cnm malesef ben senin gibi yapmadım istiyorum dedim herkese Vajinusmuslu hamile kalanları gördükçe belki olur diye şimdi herkes olmuyo sanıyor

Bende valla geçen gün arkadaşa kahvaltıya gittim akşama kadar oradaydım acaba haber var mı diye merak ettim arada baktım çıktım hep
Vallaha cok sevdim burayi ben cok samimi insanlariz burdakiler hepimizin karakterleri huylari vs. Farkli olsa bile ortak noktalarimiz var sonucta biribirimizi bizden iyi anlayan yoktur hepinizi abla -kardes olarak seviyorum uulleeeyynn

Vallaha cok sevdim burayi ben cok samimi insanlariz burdakiler hepimizin karakterleri huylari vs. Farkli olsa bile ortak noktalarimiz var sonucta biribirimizi bizden iyi anlayan yoktur hepinizi abla -kardes olarak seviyorum uulleeeyynn
Başka kimseye anlatamadıklarımızı birbirimizle paylaşmak bence güzel birşey

Yaa bende öyle valla dert ortaklarım benim. İnş Rabbim en yakın zamanda bebekleirmizle ilgili topik açmayı da naisp etsin

Oohhaa yok Allah korusun benim esim yapmaz oyle seyler cok şükür esim yapmaz oyle bisey olursa mafederim onu yapmaz Allah korusun
Sen yinede engel ol kuzum girmesin senle oynasın okeyde ne işi var evli adamın
[/QUOTE]
Kizzz seniii yolarimmadami yarin hesaba cekicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…