- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Cunku cevremde kimsenin basina boyle bi sey gelmemistir yani kimsenin cocugu olmamazlik yapmamistir . Anlamasalar genelde cevredekiler dedikoducular faydalari dokunmazEn güzelini yapmışsın cnm malesef ben senin gibi yapmadım istiyorum dedim herkese Vajinusmuslu hamile kalanları gördükçe belki olur diye şimdi herkes olmuyo sanıyor
4 senedir çoğu kimseye yalan söylüyoruz, biz çocuk istemiyoruz diye. Ama insanlar artık sana kısır muamelesi yapıyor. En yakınların siz beceremiyormusunuz acaba bu işi diyor. Benim ikinci evliliğim eşimin ilk evliliği kayınvalidem eşime bu kızın rahmi çocuk tutmuyor diye söyleniyor zaten hiç istemedi beni. Bir tane yapın bari diye ısrar ediyor. Olmuyor işte ne yapsak olmuyor diye haykıramıyorsun yüzlerine. Tüp bebek yaptık normal oldu istemeden dedik kaybedince. Senin deli gibi çocuk istediğini bilen en en yakınların dualarımız sizinle Allah sizede nasip etsin diyor diyorum ki benim duam kabul olmuyor ama onlarınkide olmuyor. Bir yanım isyanda bir yanım yapma günaha girme diyor. Ama her ay o umut hiç bitmiyorEtrafimzdaki tanidik es dost akrabaya kesinlikle boyle bi konu hakkinda konusulmaz .. cunku ustune bin ekleyip arkamızdan yayarlar derdimizden faydalanirlar . Bi iyilikleri dokunmayinca kotulukleri de dokunmasin bize .. benim cevremdekiler hep korundugumuzu biliyor .. ama halbuki oyle degil bastan beri hic korunmadk
InsalllaaahhhYaa bende öyle valla dert ortaklarım benim. İnş Rabbim en yakın zamanda bebekleirmizle ilgili topik açmayı da naisp etsin
Kuzum yumurtlama öncesi 3 gün yazmışlar hep regli in 9 10 ve 11. Günü yaptım ben yatmadan önce yapıp birliktelik olacak demişti teyzem bnde öle yapmıştım ve kendini o ay çok sıcak tutman gerekiyor çabuk üşütebiliyor musun alttan çünküAnladım canım peki belli bir zamanı varmı ne zaman yapmak lazım
Sürmüş baya canım tedavimi oldun nasıl geçti3 buçuk yıldan fazla sürdü cnm benim kabus dolu günlerdi geçti çok şükür
Kizzz seniii yolarimmSen yinede engel ol kuzum girmesin senle oynasın okeyde ne işi var evli adamın
Önce adet olmam lazım o zaman canım. Yaptıktan sonra ilişki demek denicem bunu bir dahakine :) iltihapa tıkanıklığa iyi geliyor o zaman bayaKuzum yumurtlama öncesi 3 gün yazmışlar hep regli in 9 10 ve 11. Günü yaptım ben yatmadan önce yapıp birliktelik olacak demişti teyzem bnde öle yapmıştım ve kendini o ay çok sıcak tutman gerekiyor çabuk üşütebiliyor musun alttan çünkü
Insallah hersey gonlunce oluurr en kisa zamanda bebrklerimize kavusuruz4 senedir çoğu kimseye yalan söylüyoruz, biz çocuk istemiyoruz diye. Ama insanlar artık sana kısır muamelesi yapıyor. En yakınların siz beceremiyormusunuz acaba bu işi diyor. Benim ikinci evliliğim eşimin ilk evliliği kayınvalidem eşime bu kızın rahmi çocuk tutmuyor diye söyleniyor zaten hiç istemedi beni. Bir tane yapın bari diye ısrar ediyor. Olmuyor işte ne yapsak olmuyor diye haykıramıyorsun yüzlerine. Tüp bebek yaptık normal oldu istemeden dedik kaybedince. Senin deli gibi çocuk istediğini bilen en en yakınların dualarımız sizinle Allah sizede nasip etsin diyor diyorum ki benim duam kabul olmuyor ama onlarınkide olmuyor. Bir yanım isyanda bir yanım yapma günaha girme diyor. Ama her ay o umut hiç bitmiyor
Valla bebem seni sevdiğim için uyardım bi hesap aç gir bak hak vercen bana kadının en büyük düşmanı yine kadındır dikkatli olmak lazım devir kötü neler neler duyuyoruzKizzz seniii yolarimmadami yarin hesaba cekicem
Bebek isteği artınca yani zorunluluk olunca oldu kendiliğinden zaten bizim ilk hafta olmuş farkedememişiz. Ara ara oluyordu bizimki aslında deneyimsizlikti çok şükür geçti o günler.Sürmüş baya canım tedavimi oldun nasıl geçti
Ne kadar benziyor durumumuz bana demez kaynanam asla o ceaareti hiç vermedim. Eşim geçen sene varikosel ameliyatı olacakken dedi bu sözü benim için. Oğlum sen ameliyat olma hocaya gittim sende problem yokmuş eşinin rahmi çocuk tutmuyor dedi.Insallah hersey gonlunce oluurr en kisa zamanda bebrklerimize kavusuruzahh o melek yuzlu kaynanalar yok mu onlarrr ya .. benim de oyle ayni bende sorun olmadigini bile bile bahane camur aticak ya bana diyor sen adet sancisi oldugun icin cocuk olmuyor .. halbuki esimde varikosel vardi o da cok şükür ameliyat oldu gecti ..
Ne kadar ayıp ya. Bu insanlar çok acımasız. En güzeli mesafe koymak inan ki sıfır beklentiNe kadar benziyor durumumuz bana demez kaynanam asla o ceaareti hiç vermedim. Eşim geçen sene varikosel ameliyatı olacakken dedi bu sözü benim için. Oğlum sen ameliyat olma hocaya gittim sende problem yokmuş eşinin rahmi çocuk tutmuyor dedi.
İnşâllah gerek kalmadan gebe olmuş olursun bu ay cnmÖnce adet olmam lazım o zaman canım. Yaptıktan sonra ilişki demek denicem bunu bir dahakine :) iltihapa tıkanıklığa iyi geliyor o zaman baya
Aklimda bulunsunValla bebem seni sevdiğim için uyardım bi hesap aç gir bak hak vercen bana kadının en büyük düşmanı yine kadındır dikkatli olmak lazım devir kötü neler neler duyuyoruz
Kiizz benimki de hocaya gittiNe kadar benziyor durumumuz bana demez kaynanam asla o ceaareti hiç vermedim. Eşim geçen sene varikosel ameliyatı olacakken dedi bu sözü benim için. Oğlum sen ameliyat olma hocaya gittim sende problem yokmuş eşinin rahmi çocuk tutmuyor dedi.
Mesafeliyiz zaten o yüzden bana diyemiyor eşime diyor. Ama farketmiyor ki insanı yaralaması için yüzüne demesi gerekmiyor.Ne kadar ayıp ya. Bu insanlar çok acımasız. En güzeli mesafe koymak inan ki sıfır beklenti
Kiizz benimki de hocaya gittibu kaynanalar örgüt gibiler hepsi ayni midir nedir bana da demis sozde hoca gelininde yumutlaliklarin biri iltihaplu
Sevindim canım herşey psikolojik aslında :)Bebek isteği artınca yani zorunluluk olunca oldu kendiliğinden zaten bizim ilk hafta olmuş farkedememişiz. Ara ara oluyordu bizimki aslında deneyimsizlikti çok şükür geçti o günler.
Bende vardı geçen ay ilaç kullandım ama bu ay noldu bilmiyorum hala da adet olmadım testte negatif bakalım bekliyorum :)İnşâllah gerek kalmadan gebe olmuş olursun bu ay cnmEvet cnm yapanların çok akıntısı olmuşve gebe kaldılar Bnden bişi gelmedi demek ki iltihap yoktu dedim zaten gebede kalmadım
İnşallah canım ya sen ne kadarlık evlisinİnşâllah gerek kalmadan gebe olmuş olursun bu ay cnmEvet cnm yapanların çok akıntısı olmuşve gebe kaldılar Bnden bişi gelmedi demek ki iltihap yoktu dedim zaten gebede kalmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?