Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En güzelini yapmışsın cnm malesef ben senin gibi yapmadım istiyorum dedim herkese Vajinusmuslu hamile kalanları gördükçe belki olur diye şimdi herkes olmuyo sanıyor
Cunku cevremde kimsenin basina boyle bi sey gelmemistir yani kimsenin cocugu olmamazlik yapmamistir . Anlamasalar genelde cevredekiler dedikoducular faydalari dokunmaz b☆klular ya keske oyle demeseydin .. ama hersey olacağınavarir

4 senedir çoğu kimseye yalan söylüyoruz, biz çocuk istemiyoruz diye. Ama insanlar artık sana kısır muamelesi yapıyor. En yakınların siz beceremiyormusunuz acaba bu işi diyor. Benim ikinci evliliğim eşimin ilk evliliği kayınvalidem eşime bu kızın rahmi çocuk tutmuyor diye söyleniyor zaten hiç istemedi beni. Bir tane yapın bari diye ısrar ediyor. Olmuyor işte ne yapsak olmuyor diye haykıramıyorsun yüzlerine. Tüp bebek yaptık normal oldu istemeden dedik kaybedince. Senin deli gibi çocuk istediğini bilen en en yakınların dualarımız sizinle Allah sizede nasip etsin diyor diyorum ki benim duam kabul olmuyor ama onlarınkide olmuyor. Bir yanım isyanda bir yanım yapma günaha girme diyor. Ama her ay o umut hiç bitmiyor

Anladım canım peki belli bir zamanı varmı ne zaman yapmak lazım
Kuzum yumurtlama öncesi 3 gün yazmışlar hep regli in 9 10 ve 11. Günü yaptım ben yatmadan önce yapıp birliktelik olacak demişti teyzem bnde öle yapmıştım ve kendini o ay çok sıcak tutman gerekiyor çabuk üşütebiliyor musun alttan çünkü

Sen yinede engel ol kuzum girmesin senle oynasın okeyde ne işi var evli adamın
Kizzz seniii yolarimmadami yarin hesaba cekicem
[/QUOTE]
Valla bebem seni sevdiğim için uyardım bi hesap aç gir bak hak vercen bana kadının en büyük düşmanı yine kadındır dikkatli olmak lazım devir kötü neler neler duyuyoruz

Önce adet olmam lazım o zaman canım. Yaptıktan sonra ilişki demek denicem bunu bir dahakine :) iltihapa tıkanıklığa iyi geliyor o zaman baya

Insallah hersey gonlunce oluurr en kisa zamanda bebrklerimize kavusuruz ahh o melek yuzlu kaynanalar yok mu onlarrr ya .. benim de oyle ayni bende sorun olmadigini bile bile bahane camur aticak ya bana diyor sen adet sancisi oldugun icin cocuk olmuyor .. halbuki esimde varikosel vardi o da cok şükür ameliyat oldu gecti ..

Kizzz seniii yolarimmadami yarin hesaba cekicem
Valla bebem seni sevdiğim için uyardım bi hesap aç gir bak hak vercen bana kadının en büyük düşmanı yine kadındır dikkatli olmak lazım devir kötü neler neler duyuyoruz
[/QUOTE]
Aklimda bulunsun

Sürmüş baya canım tedavimi oldun nasıl geçti
Bebek isteği artınca yani zorunluluk olunca oldu kendiliğinden zaten bizim ilk hafta olmuş farkedememişiz. Ara ara oluyordu bizimki aslında deneyimsizlikti çok şükür geçti o günler.

Ne kadar benziyor durumumuz bana demez kaynanam asla o ceaareti hiç vermedim. Eşim geçen sene varikosel ameliyatı olacakken dedi bu sözü benim için. Oğlum sen ameliyat olma hocaya gittim sende problem yokmuş eşinin rahmi çocuk tutmuyor dedi.

Ne kadar ayıp ya. Bu insanlar çok acımasız. En güzeli mesafe koymak inan ki sıfır beklenti

Önce adet olmam lazım o zaman canım. Yaptıktan sonra ilişki demek denicem bunu bir dahakine :) iltihapa tıkanıklığa iyi geliyor o zaman baya
İnşâllah gerek kalmadan gebe olmuş olursun bu ay cnm Evet cnm yapanların çok akıntısı olmuşve gebe kaldılar Bnden bişi gelmedi demek ki iltihap yoktu dedim zaten gebede kalmadım

Kiizz benimki de hocaya gitti bu kaynanalar örgüt gibiler hepsi ayni midir nedirbana da demis sozde hoca gelininde yumutlaliklarin biri iltihaplu

Kiizz benimki de hocaya gitti bu kaynanalar örgüt gibiler hepsi ayni midir nedirbana da demis sozde hoca gelininde yumutlaliklarin biri iltihaplu

Daha neler var herkes anlatsa kaynanasını neler çıkar kimbilir. Kaynım var daha evli değil, kaynanam bana bir şekilde hocaya gittiğini söyledi ama eşim ve benim için olanları anlatmadı. Dediki kaynım için baktırmış onun 2 çocuğu olacakmış evlenince, yanlız sizin için birşey demedi dedi. Ben bu kadına ne diyeyim ki şimdi.

İnşâllah gerek kalmadan gebe olmuş olursun bu ay cnm Evet cnm yapanların çok akıntısı olmuşve gebe kaldılar Bnden bişi gelmedi demek ki iltihap yoktu dedim zaten gebede kalmadım
Bende vardı geçen ay ilaç kullandım ama bu ay noldu bilmiyorum hala da adet olmadım testte negatif bakalım bekliyorum :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…