Sevgi pıtırcıgi seniiiVallaha cok sevdim burayi bencok samimi insanlariz burdakiler hepimizin karakterleri huylari vs. Farkli olsa bile ortak noktalarimiz var sonucta biribirimizi bizden iyi anlayan yoktur hepinizi abla -kardes olarak seviyorum uulleeeyynn
Ay çok garipmiş yaa laflara bak, sen hocaya değil falcıya gitmişsin ama senin falın fallanmış deseydin lüzumsuz ya nasıl sinir oldum bak şimdiDaha neler var herkes anlatsa kaynanasını neler çıkar kimbilir. Kaynım var daha evli değil, kaynanam bana bir şekilde hocaya gittiğini söyledi ama eşim ve benim için olanları anlatmadı. Dediki kaynım için baktırmış onun 2 çocuğu olacakmış evlenince, yanlız sizin için birşey demedi dedi. Ben bu kadına ne diyeyim ki şimdi.
İnşâllah geç döllenme falandır ilaç tedavisinden sonra vücut temizlenmiş ve hamilesindir çok aminnnnBende vardı geçen ay ilaç kullandım ama bu ay noldu bilmiyorum hala da adet olmadım testte negatif bakalım bekliyorum :)
Kasımda 3 yıl olacak cnm senİnşallah canım ya sen ne kadarlık evlisin
Sen de tedavisi neymiş ilacı da yazsaydı deseydin yaa böyle şarlatanlara para veriyorlar birde geçen haberlerde çıktı kanını içiriyormuş şifa diye tövbe yarabbim iğrenç yaaKiizz benimki de hocaya gittibu kaynanalar örgüt gibiler hepsi ayni midir nedir bana da demis sozde hoca gelininde yumutlaliklarin biri iltihaplu
Resmen afedersiniz kör cahil hepsiDaha neler var herkes anlatsa kaynanasını neler çıkar kimbilir. Kaynım var daha evli değil, kaynanam bana bir şekilde hocaya gittiğini söyledi ama eşim ve benim için olanları anlatmadı. Dediki kaynım için baktırmış onun 2 çocuğu olacakmış evlenince, yanlız sizin için birşey demedi dedi. Ben bu kadına ne diyeyim ki şimdi.
Benin derdim ne millet neyle uğraşıyor baksana canım. Ben ne desem anlamayacak kafasındaki ben kısırım çocuğum olmuyor. Çocuk doğurmadıkça değişmez ağzımı yorsam ne olacak kiAy çok garipmiş yaa laflara bak, sen hocaya değil falcıya gitmişsin ama senin falın fallanmış deseydin lüzumsuz ya nasıl sinir oldum bak şimdi
İnşallah canım ama ovulasyon testi yaptım bu ay 13.gün çatladı diye hesapladım ben öyle olsa çıkardı başka bir yumurtlama olduysa bilemem ama hayırlısı gerçekten :)İnşâllah geç döllenme falandır ilaç tedavisinden sonra vücut temizlenmiş ve hamilesindir çok aminnnn
Niye affedeyim ki doğru söze ne hacet. Cahillikleri ile insanın ruhunu darlıyorlar olan bize oluyor.Resmen afedersiniz kör cahil hepsi
Kiizzz isin tuhafi da o ya fitil yapmis bana vajinal fitilSen de tedavisi neymiş ilacı da yazsaydı deseydin yaa böyle şarlatanlara para veriyorlar birde geçen haberlerde çıktı kanını içiriyormuş şifa diye tövbe yarabbim iğrenç yaa
Benim bu pazar 1 yıl olcak canım ama 4 aydır deniyoruz biz :)Kasımda 3 yıl olacak cnm sen
Aynnneeeenn hala eski kafalillar eskiden kaynanalarindan ne gorduler ise bize de simdimi zamana gore uyarlanmis sekilde davranıyorlarNiye affedeyim ki doğru söze ne hacet. Cahillikleri ile insanın ruhunu darlıyorlar olan bize oluyor.
Öyle de cnm sen elinden geldiğince görüşme düğün bayram hariç, seni strese sokacak ortamlarda bulunma malum çok etkili stres, sorarlarsa da biz istemiyoruz de geçBenin derdim ne millet neyle uğraşıyor baksana canım. Ben ne desem anlamayacak kafasındaki ben kısırım çocuğum olmuyor. Çocuk doğurmadıkça değişmez ağzımı yorsam ne olacak ki
İlk gebeliğin mi cnm bazen geç çıkabiliyor regl 3 gün geçince bile silik çizgiyi anca gören var dua edelim gerisi takdiri ilahiİnşallah canım ama ovulasyon testi yaptım bu ay 13.gün çatladı diye hesapladım ben öyle olsa çıkardı başka bir yumurtlama olduysa bilemem ama hayırlısı gerçekten :)
Daha yeniymişsin sen Rabbim çok bekletmeden nasip eder inşallah doktora falan gittin mi hiçBenim bu pazar 1 yıl olcak canım ama 4 aydır deniyoruz biz :)
Onu kullanmada yenisi hazırla cnm çok zaman geçmiş inşallah yine faydasını görürsün ben kendim taze koparıp kaynatıp içmiştim seninki daha farklı galiba
Ise yaradı mi bi faydasini gordun mu pekiBen buharına oturuyorsun ya onu yapmıstım canım içmedim
Diyorum canım 4 senedir aynısını. Ama benim ruhum stresli ne yapsam fayda etmiyor bana. O yüzden birkaç mesaj önce yazdım arkadaşlara nasıl kafadan siliyorsunuz bebek olayını diye. Maalesef ben başaramıyorumÖyle de cnm sen elinden geldiğince görüşme düğün bayram hariç, seni strese sokacak ortamlarda bulunma malum çok etkili stres, sorarlarsa da biz istemiyoruz de geç
Aaaa ben şokKiizzz isin tuhafi da o ya fitil yapmis bana vajinal fitilkaynanam herseyi halletmis tamamlamış ondan sonra ariyor esime diyor 400 lira yolla burda hocaya vericem diye anasidir kirar mi hoc anasini yolladi
Canım ben adet oldum ama bitmedim bitemediBen tüplerdeki tıkanıklık için diye duymuştum süt maydonoz buharını, o vesile olmuş olabilir. Enfeksiyon idrar tahliliylemi anlaşıldı ben de geçen ay şüphelendim yokdediler tahlil ve ultrasonla bakıldı ama idrar sırasında hafif ağrı ve sık idrara çıkma vardı olmamasına şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?