Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallaha cok sevdim burayi ben cok samimi insanlariz burdakiler hepimizin karakterleri huylari vs. Farkli olsa bile ortak noktalarimiz var sonucta biribirimizi bizden iyi anlayan yoktur hepinizi abla -kardes olarak seviyorum uulleeeyynn
Sevgi pıtırcıgi seniii tuyleri kabardi yinee

Ay çok garipmiş yaa laflara bak, sen hocaya değil falcıya gitmişsin ama senin falın fallanmış deseydin lüzumsuz ya nasıl sinir oldum bak şimdi

Kiizz benimki de hocaya gitti bu kaynanalar örgüt gibiler hepsi ayni midir nedirbana da demis sozde hoca gelininde yumutlaliklarin biri iltihaplu
Sen de tedavisi neymiş ilacı da yazsaydı deseydin yaa böyle şarlatanlara para veriyorlar birde geçen haberlerde çıktı kanını içiriyormuş şifa diye tövbe yarabbim iğrenç yaa

Resmen afedersiniz kör cahil hepsi

Ay çok garipmiş yaa laflara bak, sen hocaya değil falcıya gitmişsin ama senin falın fallanmış deseydin lüzumsuz ya nasıl sinir oldum bak şimdi
Benin derdim ne millet neyle uğraşıyor baksana canım. Ben ne desem anlamayacak kafasındaki ben kısırım çocuğum olmuyor. Çocuk doğurmadıkça değişmez ağzımı yorsam ne olacak ki

İnşâllah geç döllenme falandır ilaç tedavisinden sonra vücut temizlenmiş ve hamilesindir çok aminnnn
İnşallah canım ama ovulasyon testi yaptım bu ay 13.gün çatladı diye hesapladım ben öyle olsa çıkardı başka bir yumurtlama olduysa bilemem ama hayırlısı gerçekten :)

Sen de tedavisi neymiş ilacı da yazsaydı deseydin yaa böyle şarlatanlara para veriyorlar birde geçen haberlerde çıktı kanını içiriyormuş şifa diye tövbe yarabbim iğrenç yaa
Kiizzz isin tuhafi da o ya fitil yapmis bana vajinal fitil kaynanam herseyi halletmis tamamlamış ondan sonra ariyor esime diyor 400 lira yolla burda hocaya vericem diyeanasidir kirar mi hoc anasini yolladi

Benin derdim ne millet neyle uğraşıyor baksana canım. Ben ne desem anlamayacak kafasındaki ben kısırım çocuğum olmuyor. Çocuk doğurmadıkça değişmez ağzımı yorsam ne olacak ki
Öyle de cnm sen elinden geldiğince görüşme düğün bayram hariç, seni strese sokacak ortamlarda bulunma malum çok etkili stres, sorarlarsa da biz istemiyoruz de geç

İnşallah canım ama ovulasyon testi yaptım bu ay 13.gün çatladı diye hesapladım ben öyle olsa çıkardı başka bir yumurtlama olduysa bilemem ama hayırlısı gerçekten :)
İlk gebeliğin mi cnm bazen geç çıkabiliyor regl 3 gün geçince bile silik çizgiyi anca gören var dua edelim gerisi takdiri ilahi

Öyle de cnm sen elinden geldiğince görüşme düğün bayram hariç, seni strese sokacak ortamlarda bulunma malum çok etkili stres, sorarlarsa da biz istemiyoruz de geç
Diyorum canım 4 senedir aynısını. Ama benim ruhum stresli ne yapsam fayda etmiyor bana. O yüzden birkaç mesaj önce yazdım arkadaşlara nasıl kafadan siliyorsunuz bebek olayını diye. Maalesef ben başaramıyorum

Kiizzz isin tuhafi da o ya fitil yapmis bana vajinal fitil kaynanam herseyi halletmis tamamlamış ondan sonra ariyor esime diyor 400 lira yolla burda hocaya vericem diyeanasidir kirar mi hoc anasini yolladi
Aaaa ben şok espri yapmıştım ağzım açık kaldı şuan. Kız en baba doktora giderdiniz o paraya, fitili neyle yapmış ki tam tersi etki yaratıp olmasında tekrar gelsinler diye yapmasın zararlı bişey, ciddi söylüyorum şarlatan bunlar kullanmasaydın fitil filan

Canım ben adet oldum ama bitmedim bitemedi bitti sandım bielikte olduk. Gündü kanama var sandım baktım kahverengi akıntı baya yanma kaşıntı şişlik oldu ertesi gün doktora attım kendimi evdeki kremlerden sürdüm deli oldum o gün kaşıntıdan enfeksiyon dedi tahlil almadı alttan muayene etmedi ilginç olan daha ilaca başlamadan akıntının remgi kokusu değişti düzeldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…