Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onlar şifa diye verirler milleti ayırmaya da kalkarlar büyü yapıp. Ben bizimkinden şüpheleniyorum

İlk gebeliğin mi cnm bazen geç çıkabiliyor regl 3 gün geçince bile silik çizgiyi anca gören var dua edelim gerisi takdiri ilahi
İlk olucak canım prolaktinim yüksekti geçen ay ilaç kullandım düştü düzene sokması lazımdı gecikme beklemiyprdum bu ay ama beklicem olmassam yine yaparım test artık :)

Esime dedim ki her hango bisey olsun anana dava acarim 4 tane yapmıştı kiz sanirsin altin suyuna batipirp ta yapmis 1 tane kullandim 3 tanesi duruyoe kaynanam hevesle sormuyor kullandin mi diye evet dedim hepsini kullandim halbuki duruyor gebe olursam demesinler o fitil sayesinde oldu diye cikarip gostericem o zaman kullanmadigimi

Hayırlısı olsun tatalım insallah bebisin seninledir hosgeldin
Saol canim hosbuldukk
Bi kizim var 20 aylik dogumdan beri ilk defa bu ay korunmasiz iliski oldu
Yani hemen olsun biran once olsun diye bi dusuncem yok olursa basim ustune bekliycez baska care yok❣❣

Allah allah kaşıntı diyince direkt ilaç başlamış ama şişlik diyorsun o da garip bi tahlil yapsaydı her doktor farklı yaa neyse geçmiş olsun bu ay dinleneceğin varmış

Daha yeniymişsin sen Rabbim çok bekletmeden nasip eder inşallah doktora falan gittin mi hiç
Amin canım. Evet adetim gecikince gittim geçen prolaktin yüksekti ilaç kullandım. Yumurtalıklar iyi dedi kist falan yok iltihap vardı onun içinde ilaç kullandım bir sürü onun dışında birşey yok şuan bildiğim canım. Bazen korkuyorum tüp tıkanıklıgı falan oluyormus aklıma gelmiyor değil

İlk olucak canım prolaktinim yüksekti geçen ay ilaç kullandım düştü düzene sokması lazımdı gecikme beklemiyprdum bu ay ama beklicem olmassam yine yaparım test artık :)
Bekle cnm günün geçerse yaparsın oda düzene girdiyse sıkıntı yoksa bikaç aya gelsin inş bebiş

Allah korusun cnm iyi düşün iyi olsun maydanoz buharı hafif tıkanıklarıda açıyormuş cnm inşallah şifa olur sanada

Vallaha inan ki ben de benimiinden korkuyorum boyle seylerle ugrasiyorsa neler yaparlar korkulur onlarda
Benim en tırstığım şey insan hocaya gidermi oğlumun çocuğu olmuyor diye bırak be kadın sanane sanamı düştü derdi. Ben altından başka şeyler arıyorum eşimede söylüyorum

Allah iyiliğini versin güldürdün beni yine inşallah bi zararı olmaz

İnşallah canım seninde gelsin inşallah sen gittinmi hiç doktora
Amin kuzum inşallah evet cnm hormon testi rahim filmi sperm testi hepsi temiz çıktı doktor sebepsiz dedi 2 ay önce aşılama oldum oda olmadı önümüzdeki ay para ayarlasak tüp bebek düşünüyoruz bakalım

Benim en tırstığım şey insan hocaya gidermi oğlumun çocuğu olmuyor diye bırak be kadın sanane sanamı düştü derdi. Ben altından başka şeyler arıyorum eşimede söylüyorum
Ben de ilk evlendigimde ni eltimden asiri derece negatif enerji aliyordum onu gorunce icim kötü oluyordu sebepsiz .. esime de dedim yengenden tehlike seziyorum diye cunku yeni evlenmistik buyun çeyizlerim en kalitelisinden en iyisinden wn guzelindendi göz vardi resmen kadinda o ay ben kotulestim nazar degdirdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…