Onlar şifa diye verirler milleti ayırmaya da kalkarlar büyü yapıp. Ben bizimkinden şüpheleniyorumAaaa ben şokespri yapmıştım ağzım açık kaldı şuan. Kız en baba doktora giderdiniz o paraya, fitili neyle yapmış ki tam tersi etki yaratıp olmasında tekrar gelsinler diye yapmasın zararlı bişey, ciddi söylüyorum şarlatan bunlar kullanmasaydın fitil filan
İlk olucak canım prolaktinim yüksekti geçen ay ilaç kullandım düştü düzene sokması lazımdı gecikme beklemiyprdum bu ay ama beklicem olmassam yine yaparım test artık :)İlk gebeliğin mi cnm bazen geç çıkabiliyor regl 3 gün geçince bile silik çizgiyi anca gören var dua edelim gerisi takdiri ilahi
Böğürtlen kökü mü maydanoz buharı mı cnmBen buharına oturuyorsun ya onu yapmıstım canım içmedim
Esime dedim ki her hango bisey olsun anana dava acarimAaaa ben şokespri yapmıştım ağzım açık kaldı şuan. Kız en baba doktora giderdiniz o paraya, fitili neyle yapmış ki tam tersi etki yaratıp olmasında tekrar gelsinler diye yapmasın zararlı bişey, ciddi söylüyorum şarlatan bunlar kullanmasaydın fitil filan
Saol canim hosbuldukkHayırlısı olsun tatalım insallah bebisin seninledirhosgeldin
Vallaha inan ki ben de benimiinden korkuyorum boyle seylerle ugrasiyorsa neler yaparlar korkulur onlardaOnlar şifa diye verirler milleti ayırmaya da kalkarlar büyü yapıp. Ben bizimkinden şüpheleniyorum
Allah allah kaşıntı diyince direkt ilaç başlamış ama şişlik diyorsun o da garip bi tahlil yapsaydı her doktor farklı yaa neyse geçmiş olsun bu ay dinleneceğin varmışCanım ben adet oldum ama bitmedim bitemedibitti sandım bielikte olduk. Gündü kanama var sandım baktım kahverengi akıntı baya yanma kaşıntı şişlik oldu ertesi gün doktora attım kendimi evdeki kremlerden sürdüm deli oldum o gün kaşıntıdan enfeksiyon dedi tahlil almadı alttan muayene etmedi ilginç olan daha ilaca başlamadan akıntının remgi kokusu değişti düzeldi
Amin canım. Evet adetim gecikince gittim geçen prolaktin yüksekti ilaç kullandım. Yumurtalıklar iyi dedi kist falan yok iltihap vardı onun içinde ilaç kullandım bir sürü onun dışında birşey yok şuan bildiğim canım. Bazen korkuyorum tüp tıkanıklıgı falan oluyormus aklıma gelmiyor değilDaha yeniymişsin sen Rabbim çok bekletmeden nasip eder inşallah doktora falan gittin mi hiç
Bekle cnm günün geçerse yaparsın oda düzene girdiyse sıkıntı yoksa bikaç aya gelsin inş bebişİlk olucak canım prolaktinim yüksekti geçen ay ilaç kullandım düştü düzene sokması lazımdı gecikme beklemiyprdum bu ay ama beklicem olmassam yine yaparım test artık :)
Allah korusun cnm iyi düşün iyi olsun maydanoz buharı hafif tıkanıklarıda açıyormuş cnm inşallah şifa olur sanadaAmin canım. Evet adetim gecikince gittim geçen prolaktin yüksekti ilaç kullandım. Yumurtalıklar iyi dedi kist falan yok iltihap vardı onun içinde ilaç kullandım bir sürü onun dışında birşey yok şuan bildiğim canım. Bazen korkuyorum tüp tıkanıklıgı falan oluyormus aklıma gelmiyor değil
İnşallah canım seninde gelsin inşallahBekle cnm günün geçerse yaparsın oda düzene girdiyse sıkıntı yoksa bikaç aya gelsin inş bebiş
Benim en tırstığım şey insan hocaya gidermi oğlumun çocuğu olmuyor diye bırak be kadın sanane sanamı düştü derdi. Ben altından başka şeyler arıyorum eşimede söylüyorumVallaha inan ki ben de benimiinden korkuyorum boyle seylerle ugrasiyorsa neler yaparlar korkulur onlarda
Eğer olursam adet denicem kesinlikle canım onu inşallahhhAllah korusun cnm iyi düşün iyi olsun maydanoz buharı hafif tıkanıklarıda açıyormuş cnm inşallah şifa olur sanada
Allah iyiliğini versinEsime dedim ki her hango bisey olsun anana dava acarim4 tane yapmıştı kiz sanirsin altin suyuna batipirp ta yapmis 1 tane kullandim 3 tanesi duruyoe kaynanam hevesle sormuyor kullandin mi diye evet dedim hepsini kullandim halbuki duruyor gebe olursam demesinler o fitil sayesinde oldu diye cikarip gostericem o zaman kullanmadigimi
Amin kuzum inşallah evet cnm hormon testi rahim filmi sperm testi hepsi temiz çıktı doktor sebepsiz dedi 2 ay önce aşılama oldum oda olmadı önümüzdeki ay para ayarlasak tüp bebek düşünüyoruz bakalımİnşallah canım seninde gelsin inşallahsen gittinmi hiç doktora
Canım o ay ben hayıt otu da kullandım soğan kürüde hangisi fayda etti bilmiyorum ertesi ay hamileydimIse yaradı mi bi faydasini gordun mu peki
Ben de ilk evlendigimde ni eltimden asiri derece negatif enerji aliyordum onu gorunce icim kötü oluyordu sebepsiz .. esime de dedim yengenden tehlike seziyorum diyeBenim en tırstığım şey insan hocaya gidermi oğlumun çocuğu olmuyor diye bırak be kadın sanane sanamı düştü derdi. Ben altından başka şeyler arıyorum eşimede söylüyorum
Hakkında hayırlısı olsun cnmEğer olursam adet denicem kesinlikle canım onu inşallahhh
Gercekten mi peki sorun sende miydi kusura bakma yazdiysan da gozumden kacmis olabilirCanım o ay ben hayıt otu da kullandım soğan kürüde hangisi fayda etti bilmiyorum ertesi ay hamileydim
Maydanoz buharı sütle zerdaçalla canım kaynatıp o bögürtlen kökünü yumurta çatlamaya iyi dediler adetten. İtibaren hayıt tohumu içtim kaynatıp sonrada 12 gün bögürtlen kökü kaynatıp içtim 3 4 günBöğürtlen kökü mü maydanoz buharı mı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?