Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de 6 yaşında bir kızım var ve 7 ay önce bir kaybım, durumlarımız benzermiş 3 aydır deniyoruz işte tekrar..

Nedense 2.bebiş cok ugrastirdi benide. 3yildir ugrasiyorum. Oğlum kardeş diye kıvraniyor yaş 36 oldu artik umudumda heyecanimda pek kalmadi

Nedense 2.bebiş cok ugrastirdi benide. 3yildir ugrasiyorum. Oğlum kardeş diye kıvraniyor yaş 36 oldu artik umudumda heyecanimda pek kalmadi
Bizim 1,5 yıl oldu bir kere gebelik oldu ama nasibi yokmuş malesef kızım çok sevinmişti kursağında kaldı kardeş heyecanı şimdi de söylemiyor bile artık yoruldu çocuk, benim yaş 30 ama belli olmaz ya tam umudunu kestiğin anda gelir inş ben inanıyorum olacak inş bebeklerimiz

Kızlar biliyorsunuz 2 aydır kimyasal gebelik yaşıyorum malesef Bu sefer ara vermemeye karar verdim .takvim yontemiyle tespit ediyordum.ama bu sefer hiç bir şey düşünmeden takmadan her zamanki gibi düşüneceğim.Bir de her gün ilişki deneyecegim bu sefer.ne dersiniz?

Insallah canim yarindan itibaren meryem suresine baslicam. Rabbim hepimize nasip etsin

Merhaba bende bisi sorucam esimde yumurtlama gunum de 2 kere oncesi ve sonrasinda 1er kere çalıştık uzerinden suan 1 hafta gecti benim 5 gundur felan asiri kasik agrim vardi bugun hafifledi goguslerim balon gibi sismis kasik agrim bugün ara ara sadece bikac gune kadar yorgunluk vardi uzerimde zor calisiyordum aksama kadar dayanamiyordum adetime 8 gun var sizde varmidir bisi ilk gebeligim olucak

Canım hergün ilişki yormaz mı 2 günde bir yap bence

Olabilir test yapmadan bilemessin günün gelsin hemen yap bence

Gün aşırı denemiş miydin canım daha önce bence gün aşırı yap en azından spermler bol olsun inşallah sen de hamiş olursun sıkma canını o gün gelecek yüzümüz gülecek

Bence de her gun yapma. En azndan yum haftasi her gun yapabilirsn. Yoksam peeert olursun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…