- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Benim de 6 yaşında bir kızım var ve 7 ay önce bir kaybım, durumlarımız benzermiş 3 aydır deniyoruz işte tekrar..
Sarı akıntı hamileliktenBende de sarı akıntı var yaa
Bizim 1,5 yıl oldu bir kere gebelik oldu ama nasibi yokmuş malesef kızım çok sevinmişti kursağında kaldı kardeş heyecanı şimdi de söylemiyor bile artık yoruldu çocuk, benim yaş 30 ama belli olmaz ya tam umudunu kestiğin anda gelir inş ben inanıyorum olacak inş bebeklerimizNedense 2.bebiş cok ugrastirdi benide. 3yildir ugrasiyorum. Oğlum kardeş diye kıvraniyor yaş 36 oldu artik umudumda heyecanimda pek kalmadi
Ii aksamlr canmcim iiyiz cok sukur seni sormliIyi aksamlar kizlarr nabersinizz
Benim ilk gebeliğim 7. Haftada sonlandı kalbi durdu bu ikinci olucak inşallah uzun zamandır istiyoruzBenide ekleyin kizlar bu arada ilk gebeliginizmi daha once dusuk yapan varmi benim 6 yasinda bir oglum var 8 ay once dusuk yaptim insallah bu ay bekliyorum
Fatma canım nasılsın.okudum mesajlarını maşallah her şey yolundaymis.cok sevindimIi aksamlr canmcim iiyiz cok sukur seni sormlicnm brovni kurabiye cekti. Kalktm yaptm birazdan serbete batircam. Aslnda ac gozlulukten yaptim nette gordum diye. Sen napiosn
Bizim 1,5 yıl oldu bir kere gebelik oldu ama nasibi yokmuş malesef kızım çok sevinmişti kursağında kaldı kardeş heyecanı şimdi de söylemiyor bile artık yoruldu çocuk, benim yaş 30 ama belli olmaz ya tam umudunu kestiğin anda gelir inş ben inanıyorum olacak inş bebeklerimiz ☺
Ii aksamlr canmcim iiyiz cok sukur seni sormlicnm brovni kurabiye cekti. Kalktm yaptm birazdan serbete batircam. Aslnda ac gozlulukten yaptim nette gordum diye. Sen napiosn
Hamdolsn iiym datluumFatma canım nasılsın.okudum mesajlarını maşallah her şey yolundaymis.cok sevindim
Saol cnm gel beraber olsnAfiyet olsun canim.
Emin misin bildiğin akıntım var hiç kuru değilim ya, dün gebelik testi yaptım negatiftiSarı akıntı hamilelikten
Canım hergün ilişki yormaz mı 2 günde bir yap benceKızlar biliyorsunuz 2 aydır kimyasal gebelik yaşıyorum malesefBu sefer ara vermemeye karar verdim .takvim yontemiyle tespit ediyordum.ama bu sefer hiç bir şey düşünmeden takmadan her zamanki gibi düşüneceğim.Bir de her gün ilişki deneyecegim bu sefer.ne dersiniz?
Olabilir test yapmadan bilemessin günün gelsin hemen yap benceMerhaba bende bisi sorucam esimde yumurtlama gunum de 2 kere oncesi ve sonrasinda 1er kere çalıştık uzerinden suan 1 hafta gecti benim 5 gundur felan asiri kasik agrim vardi bugun hafifledi goguslerim balon gibi sismis kasik agrim bugün ara ara sadece bikac gune kadar yorgunluk vardi uzerimde zor calisiyordum aksama kadar dayanamiyordum adetime 8 gun var sizde varmidir bisi ilk gebeligim olucak
Gün aşırı denemiş miydin canım daha önce bence gün aşırı yap en azından spermler bol olsun inşallah sen de hamiş olursun sıkma canını o gün gelecek yüzümüz gülecekKızlar biliyorsunuz 2 aydır kimyasal gebelik yaşıyorum malesefBu sefer ara vermemeye karar verdim .takvim yontemiyle tespit ediyordum.ama bu sefer hiç bir şey düşünmeden takmadan her zamanki gibi düşüneceğim.Bir de her gün ilişki deneyecegim bu sefer.ne dersiniz?
Bence de her gun yapma. En azndan yum haftasi her gun yapabilirsn. Yoksam peeert olursunKızlar biliyorsunuz 2 aydır kimyasal gebelik yaşıyorum malesefBu sefer ara vermemeye karar verdim .takvim yontemiyle tespit ediyordum.ama bu sefer hiç bir şey düşünmeden takmadan her zamanki gibi düşüneceğim.Bir de her gün ilişki deneyecegim bu sefer.ne dersiniz?
Insallah ya gunler gecmiyo resmen cok stres oluyorum dusunmeden etmiyorum butun gun sitede yorum okuyup duruyorumOlabilir test yapmadan bilemessin günün gelsin hemen yap bence
Hepimiz öyleyi valla beklemekten başka çaremiz yokInsallah ya gunler gecmiyo resmen cok stres oluyorum dusunmeden etmiyorum butun gun sitede yorum okuyup duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?