Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya kızlar özle olucak ama ben birşey sormak istiyorum. İlişkiden hemen sonra sperm akıntısı sizde de hemen geri geliyormu

Evet geliyor canim.ben 15 _20 dakika bacaklarimi kasip yatiyorum.sonra kosa kosa yikanmaya gidiyorum. Napiyim dayanamiyorum.

Hemen çıkıyor kafam karısıyor o yuzden ya tüpler tıkalı olunca geri gelir yazmıs birileri
Yok daha neler, doktorlar tüplerin tıkalı olup olmadığını anlamak için laparoskopi yapıyor millet şıp diye anlıyor arkadaş boşver sen onları herkesin geri gelir

Yok daha neler, doktorlar tüplerin tıkalı olup olmadığını anlamak için laparoskopi yapıyor millet şıp diye anlıyor arkadaş boşver sen onları herkesin geri gelir
Aynen insanlar herşeyi bildiğini sanıyor korkutuyorlar valla hep.. takmıyorum zaten canım ama insan şüpheye düşüyo

Kızlar bu arada okunacak duayı bilmiyorum ama bazı esmalar var demiştim ya onları yazacağım size.
Ya halik: Yaratan, yoktan var eden
Ya bari: Herşeyi kusursuz ve uyumlu yaratan
Ya musavvir: Varlıklara şekil veren demekmiş ama günde kaçar kere söyleneceğini bilmiyorum benim dediğim arkadaş 7 gün oruç tutup bunları 21 kere suya üfleyip içmiş sonraki ay hamileydi meryem suresi de okumuştu 40 gün ama fikri olan var mı günde kaç kere zikredilir acaba fark eder mi namaz sonrası gibi 33er kere de söylenebilr mi mesela ?

Kuzum normal zamanda benim ateşim hep 36.0 dır , hep ölçüyorum bu yöntemi denediğimden beri
Adet günüme kadar hatta adet günümde dahil hep 36.5 in üstündeydi
Demekki kimyasal olmuş
Olsun bu bile bir umut benim için

Nolmus bu topiktekilere yaaa. Hanimiş bizim gece kuşlarıiiii hiii

Aynen cnm, en azından kendiliğinden hamile kalabiliyorsun, buda ümit tabikieylülde inşallah yüzün gülücek amaaan olmazsa olmasın modunda ol lütfen, düşünme etme demiyorum silinmiyor akıldan ama biraz tavır takın bünyene, çok dinleme ve senmi büyüksün benmi diye didiş onunla, bu ay olmazsa ben gelecek ay gerçekten kavga edicem bünyemle yarışıcam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…