- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Herkesten gelir o spermi koruyan sıvı canım spermler Rahime gittikçe o sıvı boşa çıkarYa kızlar özle olucak ama ben birşey sormak istiyorum. İlişkiden hemen sonra sperm akıntısı sizde de hemen geri geliyormu☺
Insallah bebislerimiz oluruzHepimiz öyleyi valla beklemekten başka çaremiz yok
Ya kızlar özle olucak ama ben birşey sormak istiyorum. İlişkiden hemen sonra sperm akıntısı sizde de hemen geri geliyormu☺
Bunu soran kacinci kisisinYa kızlar özle olucak ama ben birşey sormak istiyorum. İlişkiden hemen sonra sperm akıntısı sizde de hemen geri geliyormu☺
Evet bendede geliyodu geri ama uzanip kalkmadim yarim saat sonra kalktimYa kızlar özle olucak ama ben birşey sormak istiyorum. İlişkiden hemen sonra sperm akıntısı sizde de hemen geri geliyormu
Anladım canım hemen çıkıyor biliyorum normal oldugunu sanki anormalmiş gibi geliyorHerkesten gelir o spermi koruyan sıvı canım spermler Rahime gittikçe o sıvı boşa çıkar
Hemen çıkıyor kafam karısıyor o yuzden ya tüpler tıkalı olunca geri gelir yazmıs birileriBunu soran kacinci kisisincikar tabi cnm gayet norml.
Aynen bende öyle akıyor sürekli sinir oluyorum altıma hep bez seriyorum yoksa yatak batıyorEvet geliyor canim.ben 15 _20 dakika bacaklarimi kasip yatiyorum.sonra kosa kosa yikanmaya gidiyorum. Napiyim dayanamiyorum.
İnşallah canımmInsallah bebislerimiz oluruz
Yok daha neler, doktorlar tüplerin tıkalı olup olmadığını anlamak için laparoskopi yapıyor millet şıp diye anlıyor arkadaşHemen çıkıyor kafam karısıyor o yuzden ya tüpler tıkalı olunca geri gelir yazmıs birileri
Aynen insanlar herşeyi bildiğini sanıyor korkutuyorlar valla hep.. takmıyorum zaten canım ama insan şüpheye düşüyoYok daha neler, doktorlar tüplerin tıkalı olup olmadığını anlamak için laparoskopi yapıyor millet şıp diye anlıyor arkadaşboşver sen onları herkesin geri gelir
Yok canım herkes te aynıAnladım canım hemen çıkıyor biliyorum normal oldugunu sanki anormalmiş gibi geliyor☺
A aa yok kiiz alakasi yok. Icimiz hepsini nasil alsnHemen çıkıyor kafam karısıyor o yuzden ya tüpler tıkalı olunca geri gelir yazmıs birileri
Aynen öyle doğru valla canımA aa yok kiiz alakasi yok. Icimiz hepsini nasil alsn
Kuzum normal zamanda benim ateşim hep 36.0 dır , hep ölçüyorum bu yöntemi denediğimden beriSen ozaman gerçekten sanırım kimyasal geçirdin cnm yaa, döllenmeye çalışmış olmamış,tabi normal zamanda ateşin kaçtı onu bilmek lazım,çünkü döllenme işlemi başlamadousa hiç yumurta çatladıktan sonra ateş yükselmiyor,benim hep 36.1-2lerde seyrediyor yumurtlamadan önce,, bu yöntem gerçekten en erkenden belli eden bi yöntem seviyorum oyüzden yaa
Maşallah bayada yükselmiş cnm, acaba sendemi kimyasal yaşadınki hiç test yapmışmıydın
Hoşgeldin cnmEllerinden öper 10 yaşında oğlum ve 9yaşında kızım var, 3.cüye niyetlendik bakalım bizde
Cnm totemde batın yok senin, kaçıydı bat,, hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah
Benim resmen uykum geldi her an uyuyabilirimNolmus bu topiktekilere yaaa. Hanimiş bizim gece kuşlarıiiii hiii
Aynen cnm, en azından kendiliğinden hamile kalabiliyorsun, buda ümit tabikiKuzum normal zamanda benim ateşim hep 36.0 dır , hep ölçüyorum bu yöntemi denediğimden beri
Adet günüme kadar hatta adet günümde dahil hep 36.5 in üstündeydi
Demekki kimyasal olmuş
Olsun bu bile bir umut benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?