Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet cnm sanırım kimyasal geçirmişsin ama can sıkılıcak bi durum değil, Dr bana demişti her kadın yaşıyor bunu sağlıksız döllenemeyen yumurta adetle atılıyor ama kadın bunu adet kanaması sanıyor diye,,,
Ama 3-4 kez üstüste kimyasal yaşarsan araştırılması gerekirmiş
Nolmus bu topiktekilere yaaa. Hanimiş bizim gece kuşlarıiiii hiii
Valla bende akşam 9gibiydi, eşim çocuklar tv bakıyorduk ne güzel, benim içim geçmiş film tam biterken uyandım, saat 10a gelmişkalktım çocukları yatırdım, eşimde az önce yatmaya gitti, kaldım tek başıma yine uyku bastı yarın bat, büyük gün benim için bakalım nolucak ,cumada düğün var 2saatlik uzakta şehir dışına gidicez, eşimin tarafından birinin,,, regl olursam o yol çekilmez yeminle

Insllh olmzsin Allhtan cok uzak deilmis biter hemn 2 saat. Ole uyusam kalksam bi daha uyuyamam herlde

Insllh olmzsin Allhtan cok uzak deilmis biter hemn 2 saat. Ole uyusam kalksam bi daha uyuyamam herlde
Bende normalde uyuyamam, ama çok gerginim son bikaçgündür, devamlı geç yatmaktanda gına geldi, uyku tutmuyo gerçekten düşünmekten, ama hiç olumsuz düşünmedim strese girmedim, olucağı varsa olur diye geçirdim bu ay günlerimi, vücut etkileniyor çünkü biliyorum,
Ama bugün tüm gün bi ağırlık vardı ateş basıyo beni, dışarda işlerim vardı onları hallettim geldim, duş aldım yemek yaptım yine yandım

2saatlik yol az ama gözümde nasıl büyüyor bilemezsin, düğünlerden gına geldi bu sene arka arkaya devamlı düğünlerdeydikherkezin bu sene evlenesi gelmiş, aksine düğünleride hiç sevmem iyimi

Erkek Kardeşiminde temmuzdaydı nişanı, şimdi bide ekimde düğünü olucak nasipse, onuda atlattıkmı tamamdır, sezon kapanıcak inşallah

Canım herhangi bi zararı varmı kullanmak istiyorum ama korkuyorum ve bunu soracağım kimse de yok

Valla beni de cok pis ates basiodu pis terliodum megersem bnm minnak gelmis o yapiomus insllh senin de gelmistr. Saglikli olur insllh bu sefer.
Bnm de kardesimn ekimde dugunu. Sorunsz atlatalm insllh

Valla beni de cok pis ates basiodu pis terliodum megersem bnm minnak gelmis o yapiomus insllh senin de gelmistr. Saglikli olur insllh bu sefer.
İyice heycan yaptırdın bak beni, uykum kaçmadan uyumaya çalışayım, sabah eşim 7de gidiyo, 6buçukta kalkıyorum oyüzden, bünyem iyice şaştı bu ay uyku düzeni falan kalmadı, okullarda açılıcak düzene oturtmam lazım ölüm kalkıyor sabah yataktan
İyi geceler cümleten, yarın ola hayrola inşallah

Bende de hamilelik belirtisi olarak ateş basma terleme değil de tam tersi üşüme olurdu. Ara ara gelirdi üşüme. Belki de ateş yükseldiği için oluyordur.

Amin insllh hayrolsn

Kızlar birşey soracagım adet düzenim 28 günde bir 29. Gün adet oluyorum muhakkak 28 gün agrım baslıyor. 13 günü ovylasyon günüm gözüküyor 27 si ovulasyon günümdü ama gece agrım oldu hatta yazdım buraya gece yarısına doğru bir agrı hareket edemiyordum tek sag tarafta yani 14. Günüme girdiğim de çatlamış oluyor o halde değil mi? Sabah kalktıgımda agrım yoktu akıntımdan. Tahmin etiiğime göre yanılmıyorum bu gece olan ilişkinin tutma ihtimali sizce ne olabilir?

A Antoryum123 ciceegiiiiimmm sen alabildinmi o jeli deniyomusun? Ve kusların nasıl oldular?
2 gündür yoğundum bebeğim giremedim kuşlarım iyileşti çok şükür o Jelide eşime ne dediysem olmaz dedi zararı yok desemde oda karşı bu tarz ilaçlara doktor dışında kim derse desin almazdıda yinede şansımı denemiştim kuzum bu ay hiç takip etmiyorum yumurtalama günlerini önümüzdeki ay ikinci aşılama yaptıracam tutmazsa 3 sonra tüp bebeğe yani hiç tutmazsa ondan bu ay çokta takmıyorum

kızlar, siz bebek isterken sürekli aklınızda o olmuyo mu? ben aklıma düştüğünden beri ne yapsam ne görsem hep aklımda bebek ve bu çok kötü bişey çünkü kafaya takınca olması zorlaşıyo yani, ne zaman boş verirsen o zaman oluyo genelde. napmak lazım :)

Canım bebeği ilk düşündüğünde yol da yürürken bebek kıyafeti görsen şunu alcam odasını şöyle yapcam. Bebek olursa tatili şöyle yapabiliriz. Ya da bi olay olsa ya hamileysem. Binlerce şey geçiyor sonra bi bakıyorsun olmuyor her ay hayal kırıklığı. Sonra yavaş yavaş nasılsa yoktur diyorsun test bile yapmak istemiyorsun ara da bi adet günü var mı ki diye aklından geçse yok boşuna ümitlenmeyin deyip iki dakika da beyninden siliyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…