Canım evet gün aşırı duzenli denenedim.gunasiri da olabilir tabi de ay ne bileyim.Her gün yapınca sperm kalitesiz mı olur kiGün aşırı denemiş miydin canım daha önce bence gün aşırı yap en azından spermler bol olsun inşallah sen de hamiş olursun sıkma canını o gün gelecek yüzümüz gülecek
Valla hiç denenedim yorabilir tabi.belki yum. zamanı her gün denerim bu sefer.valla bilemedim.Canım hergün ilişki yormaz mı 2 günde bir yap bence
Adet iyice yaklaşınca bir kuruluk oluyordu sankiEmin misin bildiğin akıntım var hiç kuru değilim ya, dün gebelik testi yaptım negatifti
Kızlar uyuyor musunuz?cevap bekliyorum
Haha ne bilim normalde denemedim hiç.dogru pert olabilirim:) tamam yum haftası 1 hafta her gün:)
Günaydın kızlar. Birkaç gündür yüksek ateşten dolayı hastanedeydim. Şimdi kendime gelebildim. Msjlara bakamadım baya baya msj var vaktim yok hepsini okumaya.
Maşallah baya hamile arkadaş var. Hepsinin hamileliği hayırlı olsun sağlıkla bebeklerine kavuşsunlar inşallah. Darısı biz bekleyenlere artık
Sağol canım. Amin inşallahGecmis olsun canim rabbim bir daha yasatmasin
Bazı doktorlar da yum.haftasi her gün şansı artirir diyor .bilemedim.sanmam boş su gibi olmaz bence.ben her gün yapmadım ama 2 dur kimyasal oluyorCanim bende gecen ay yumurtlama haftamda hergün denedim.doktor kizdi. Spermin olgunlasmasi kalitesinin artmasi lazimmis. Diger türlü boş su gibi birsey oluyor galiba
Yakın zamanda ilişkiye girmişsem ertesi günü bende geliyo şeffaf uzayan akıntı bi de yumurtlama zamanıKızlar uyuyor musunuz?cevap bekliyorum
Sperm sayısında sıkıntı olanlar için gün aşırı veya iki günde bir öneriliyor, yapısal bozukluk varsa yumurtlama zamanı her gün öneriliyorBazı doktorlar da yum.haftasi her gün şansı artirir diyor .bilemedim.sanmam boş su gibi olmaz bence.ben her gün yapmadım ama 2 dur kimyasal oluyortest de yaptırmadım.aspirin içmeye baslicam bugün sanirim
Öyle diyorlar genelde doktorlarda diyormuş gün aşırıCanım evet gün aşırı duzenli denenedim.gunasiri da olabilir tabi de ay ne bileyim.Her gün yapınca sperm kalitesiz mı olur ki
Hadi inşallah canım hakkında hayırlısıGunaydin kizlar bugun saglik ocaginda kan verdm ama yarn 30 agustos oldugu icin sonucun saliya anca cikar dediamma hemsire idrar tahlili yapti baya koyu cizgiyi gorunce ikiz bile olabilr dedi ben şok nassii sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?