Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gün aşırı denemiş miydin canım daha önce bence gün aşırı yap en azından spermler bol olsun inşallah sen de hamiş olursun sıkma canını o gün gelecek yüzümüz gülecek
Canım evet gün aşırı duzenli denenedim.gunasiri da olabilir tabi de ay ne bileyim.Her gün yapınca sperm kalitesiz mı olur ki

kızlar ben yumurtlama zamanlarımdayım.. ama bugün uyandığımdan beri kasıklarımda batma ağrı hissediyorum.. ve böyle birşeyi ilk defa yaşıyorum.... yumurtlama zamanlarında bunu yaşayan varmı

Günaydın kızlar. Birkaç gündür yüksek ateşten dolayı hastanedeydim. Şimdi kendime gelebildim. Msjlara bakamadım baya baya msj var vaktim yok hepsini okumaya.
Maşallah baya hamile arkadaş var. Hepsinin hamileliği hayırlı olsun sağlıkla bebeklerine kavuşsunlar inşallah. Darısı biz bekleyenlere artık

Haha ne bilim normalde denemedim hiç.dogru pert olabilirim:) tamam yum haftası 1 hafta her gün:)

Canim bende gecen ay yumurtlama haftamda hergün denedim.doktor kizdi. Spermin olgunlasmasi kalitesinin artmasi lazimmis. Diger türlü boş su gibi birsey oluyor galiba

Gecmis olsun canim rabbim bir daha yasatmasin

Canim bende gecen ay yumurtlama haftamda hergün denedim.doktor kizdi. Spermin olgunlasmasi kalitesinin artmasi lazimmis. Diger türlü boş su gibi birsey oluyor galiba
Bazı doktorlar da yum.haftasi her gün şansı artirir diyor .bilemedim.sanmam boş su gibi olmaz bence.ben her gün yapmadım ama 2 dur kimyasal oluyor test de yaptırmadım.aspirin içmeye baslicam bugün sanirim

Bazı doktorlar da yum.haftasi her gün şansı artirir diyor .bilemedim.sanmam boş su gibi olmaz bence.ben her gün yapmadım ama 2 dur kimyasal oluyor test de yaptırmadım.aspirin içmeye baslicam bugün sanirim
Sperm sayısında sıkıntı olanlar için gün aşırı veya iki günde bir öneriliyor, yapısal bozukluk varsa yumurtlama zamanı her gün öneriliyor

Hanımlar günaydın öncelikle.
Ne çok konuşmuşsunuz maşAllah allah muhabbetinizi arttırsın. Hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum Allah'ım sağlıkla devam ettirip hayırlısıyla sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Darısı da bizlere olsun, dualarınızda bizleri de unutmayın..
3 sene olucak artık hâla bi gelişme yok, bi çok şey atlattım Rabbim isyan ettirmesim hep sabır diliyorum dua ediyorum başka çarem yok. 1 sene dolduktan sonra rahim filmi ile tüplerime bakıldı ve tıkalı olduğu anlaşıldı dünya başıma yıkıldı tüp bebek merkezine yönlendirildim orda da tanıdık biri vasıtasıyla bi doktora daha göründüm rahim filmini yenilememi istedi tekrar çektirdim ama değisen bişey olmadı hiç bi şekilde ilaç geçmedi, h.s/l.s operasyonunu birlikte geçirdim ve 2 ay sonra filmi tekrarladım ancak o zaman geçiş oldu operasyonda açtılar tüpleri. Fakat sonrasında rahmin olması gerekenden küçük dediler 6 ay kadar ilaç kullandım sonra bıraktırdılar. Defalarca klomen kullandım işe yaramadı, klomenle birlikte çatlatma iğnesi denedim işe yaramadı. Doktor yine farklı bi hastaneye yönlendirdi tüp bebek için görüşmemi istedi, sıradaki işlem ama uzun zaman olmuş yıprandık derseniz tüp tedavisi uygulayalım direkt aşılama da %20 şans varken tüpte %50 dedi. Eşim 1 doktorla kalmayalım dedi yine doktor arayışına girdim bi abla 2 doktor önerdi 1i yıllık izinde olduğu için diğerinden randevuyu aldım en son geçen ay gittim doktora ve ne dese beğenirsin "erken menapoz durumun var daha fazla zaman kaybetmeden aşılama uygulayalım" ve yine dünya başıma yıkıldı. Tüm sonuçlarım tahlillerimle gidiyorum her doktora gittiğimde neden hepsi farklı farklı şeyler söylüyo anlamıyorum. 1 seneyi geçti rahim filmlerini çektireli h.s/l.s operasyonu geçireli hâla daha durur sonuçlarım filmlerim onlarla birlikte gidiyorum gittiğimde.. Allah'ım nolur sabır, nolur tez zamanda hayırlısıyla nasip...
Neyse...
Bi arkadaş antikor testinden bahsedildiğini söyledi inat edip buldum onu :) Bu antikor testi denilen ne zamanlar yapılıyo doktor mu istemesi gerekiyp ücreti nedir bilgisi olan var mı acaba.? Bi yaptırmadığım o kaldı sanırım onu da deneyim....
Biraz uzun yazdım kusura bakmayın hakkınızı helal edin

Merhabalar, bende 2020'ye bebişli girmek istiyorum karnımda yani:) Bende dün regl oldum. İnşallah bu senenin sonuna kadar bir ayda nasip olur, bana da tüm bekleyenlere de.. Bu iş gerçekten yok yumurta sağlıklı, sperm sağlıklı, yok yumurtlama günü vs. olayına bakmıyor arkadaşlar gerçekten doğa üstü bir şeyle o çocuk doğacaksa doğması gerekiyorsa vaktiyle zamanıyla geliyor. Buna inanıyorum.. Benim de çevremde artık çocuksuz arkadaşım ya da tanıdığım kalmadı. Herkesin hamileliğine, doğumuna, bebek büyütmesine her şeyine şahit oldum. Artık böyle şeyler beni yıpratmıyor sadece kendi hayatıma bakıyorum siz de öyle yapın. Bugünlerinizin eşinizle tadını çıkarın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…