Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazı doktorlar da yum.haftasi her gün şansı artirir diyor .bilemedim.sanmam boş su gibi olmaz bence.ben her gün yapmadım ama 2 dur kimyasal oluyor test de yaptırmadım.aspirin içmeye baslicam bugün sanirim

Benimde 1tane oglum var onda hicbir sıkıntı olmamisti ama sobrasinda bildigim 3 kimyasalim var belkide ara ara gecikmelerim oluyordu belki daha fazladir. Bu yil genetik testte pirtilasmaya yatkinlik oldugu cikti.coraspin 100 lük kullaniyorum eger tekrar hamile kalabilirsemde hergün kan sulandirici igne olucam

Canim rabbim sifa versin. Erken menapoz icin kürler var bence deneyebilirsin

Allah şifa versin bende de gen translokasyonu var inşallah hepimiz kavuşuruz meleklerimize bi gün

Gunaydin kizlar bugun saglik ocaginda kan verdm ama yarn 30 agustos oldugu icin sonucun saliya anca cikar dedi amma hemsire idrar tahlili yapti baya koyu cizgiyi gorunce ikiz bile olabilr dedi ben şok nassii sevindim
Hadi ya özele gitseydin keşke canım hemen çıkardı,hadi ya olurmu olur canım ya istiyormusun ikiz

Merhaba, rahminizin küçüklüğü doğru değilse çok büyük bir rahatsızlık değil sanki çünkü tüpler açılmış, yumurtlamada mı problem var klomen işe yaramadığına göre başka ilaçlar denenebilir, bence aşılama yaptır vakit kaybetme bu benim fikrim uzun zaman olmuş bu süreçte yıpranmışsın, antikor testi tüp bebek merkezlerinde yapılabilir belki..

Çok doğru düşünüyorsun, çocuğun nasibi ne zamansa o zaman doğacak ama biz sabırsızlanıyoruz işte, böyle düşündüğüne göre kısa zamanda olur inş.

Allah şifa versin bende de gen translokasyonu var inşallah hepimiz kavuşuruz meleklerimize bi gün

Translokasyonu ne oluyor canm bilmiyorum. Aminnn canm sanada banada hepimize şifa versin Rabbim, tez zamanda da hayırlısıyla nasip olsun bebeklerimiz

Ya kızlar ben normalde adete yakın kabız olurum ama bu ay öyle değil gayet kolay çıkıyorum wcye hatta afedersiniz biraz cırcır gibiyim bi haftadır neden öyle olduki acaba

Rahim küçüklüğü doğru canm erken menapoz durumu da bundan kaynaklı birbirine bağlı etkenler. Yumurtlama da herhangi bi sorun çıkmadı adetlerim de düzenlidir, hormon testlerim duruyor anlıyorsanız atayım değerlerimi.? Aşılamadan da çoğu kişi olumlu sonuç almıyorya o yüzden onda da pek umudum yok gibi ama yinede düşünüyorum, benden çok eşim diyor artık beklemeyelim yaptıralım tutar belki diye. Bu antikor testi rahmin spermi kabul etmemesini öğrenmek içinya hani, aşılamada bu nedenden korkuyorum açıkcası sonuçta maddi manevi yine yıpranıcaz eğer bende de spermi kabul etmeme durumu varsa aşılama da işe yaramaz yani öyle değil mi

Gunaydin kizlar bugun saglik ocaginda kan verdm ama yarn 30 agustos oldugu icin sonucun saliya anca cikar dedi amma hemsire idrar tahlili yapti baya koyu cizgiyi gorunce ikiz bile olabilr dedi ben şok nassii sevindim
Hayırlısı olsun cnm yaa, çok sevindim ,benimde bat bugüne denk geldi biliyodum 30ağustosta kapalı olduğunu sonrada haftasonu zaten, oyüzden gelmezse eğer kan işi falan diğer haftaya kaldı, en azından gecikmem olunca ilk kez kan vermiş olucam, öncekilerde hep önceden verirdim meraktan
Yarın şehir dışına düğüne gidiyoruz regl olmam inşallah,yolda, düğünde çekilmez yoksa, çünkü çok ağrım oluyor ilk gün benim,, yada regl olursamda en azından gezmekti düğündü çokta yalnız kalmıycam ya üzülmem bebiş olmadı yine diyekafamı dağıtır gelirim
Ya kızlar ben normalde adete yakın kabız olurum ama bu ay öyle değil gayet kolay çıkıyorum wcye hatta afedersiniz biraz cırcır gibiyim bi haftadır neden öyle olduki acaba
Üşütmüş olabilirsin yada yediğin bi meyve varsa o bağırsakları çalıştırmıştır belki cnm, valla dün sabah uyanınca suyun ardından bi siyah erik yedim 10dk demedi wcye zor yetiştim

Aminnn cümlemize inşAllah canm. Bu ay tarcın bal cörekotu denedim, hayıt suyu almıştım ondan içtim bi ara, yine adet olunca icmeye basliycam suyu

Canim hayit suyu sert oluyor mideye dokunuyor. Ben doktoruma danisarak eczaneden hayit hapi aldim 2 ay kullandim reglim düzene girdi hormon degerlerim düzeldi. Sende doktoruna danisabilirsin.sadece hayit hapi kullanip 2.3. Ayda gebe kalanlar cok var. Onceden ben yumurtlama zamanimi hic anlamiyordum simdi yumurtlama zamanimi anliyorum akintim oluyor ve kasik agrisi yapiyor.

Hayıt suyunu direkt icmiyorum içtiğim suyuma ekliyorum canm, hapın adı nedir.?

Hayıt suyunu direkt icmiyorum içtiğim suyuma ekliyorum canm, hapın adı nedir.?

Agnucaston canim.bendi burda bir forumda okuyup arastirip doktoruma sorup kullandim.hayiti diger sekildede kullandim bende işe yaramadi. Tabi doktoruna danis. Eger baska ilac kullaniyorsan veya farkli bir problem varsa ters tepmesin.

Kafam kaşınsa gebeliğe yoruyorum

Evet haklısın o durumda da gebelik olmaz daha çok yıpratır ama bu testlerde biraz maliyetli oluyor ya önce bir sorup karar verirsiniz. Erken menapoz daha çok yumurta rezervinin azaldığı durumda olmuyor mu yani bazı aylar yumurtlama olmuyor sanırım ama rahim küçüklüğünü bir dizide duymuştum ciddi birşey gibi bahsediliyordu aslında gebelik olunca rahim kendinden büyümeye başlıyor ama bilemiyorum biz tahmini konuşuyoruz iyi bir doktora gitsenizde rahatlatsa sizi keşke

kızlar ben yumurtlama zamanlarımdayım.. ama bugün uyandığımdan beri kasıklarımda batma ağrı hissediyorum.. ve böyle birşeyi ilk defa yaşıyorum.... yumurtlama zamanlarında bunu yaşayan varmı
Benim her ay ağrım olur cnm gayet normal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…