Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cnm 3 yıldır istiyorsan bence artık aşılama yaptır ilaç tedavileri işe yaramıyor olabilir. Aşılamada şans düşük ama maliyet olarak daha az bence denemeye değer. Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin inş. Buda Bi imtihan çok zor evet ama vardır Bi hayır..

Agnucaston canim.bendi burda bir forumda okuyup arastirip doktoruma sorup kullandim.hayiti diger sekildede kullandim bende işe yaramadi. Tabi doktoruna danis. Eger baska ilac kullaniyorsan veya farkli bir problem varsa ters tepmesin.

Sorarım bi canm ama aşılama tedavisine başlarsak kullan diycegini pek sanmıyorum ama bakalım

Evet doktor da dedi gebelik oluştuğunda zaten rahim gelişicek zaten diye, amh değerimin düşük olduğunu söyledi son gittiğim doktor. Bu dotkorun dışında da bikaç doktora gittim ama hiçbiri bu durumu söylemedi ☹ istanbul esenyurt civarı bildiğiniz iyi bi doktor varsa tavsiye isterim.

Bana kalsa ve maddi acıdan rahat olsam direkt tüp denerim doğrusu ama işte.... Dediğiniz gibi ama aşılama denemeyi düşünüyoruz artık daha çok eşim yaptıralım diyo bende hic istemiyo değilim, bakalım.
Aminnn canm aminnn cümlemize nasip. Etsin hayırlısıyla inşAllahhh

Amh değerin kaç cnm

Ay hiç bilmiyorum cnm ya ben istanbulda değilim ama arkadaşlardan belki çıkar tavsiye edecek biri

Devlet karşılamıyor mu direkt tüp deneyebilseniz keşke

Amh değerin kaç cnm

2 defa yaptırdım hormon testi ilkte Amh değeri yazmıyor ama sırasıyla şu sekilde;
Fsh 3.5
Lh 12.5
Prolaktin 23.9
Tsh. 1.64
Estradiol (E2) 79

2. testim şöyle;
Fsh 8.5
Lh 7.2
Prolaktin 21.1
Tsh. 2.85
Estadiol (E2) 52.6
Amh 1.19

Devlet karşılamıyor mu direkt tüp deneyebilseniz keşke

Devlette işlemler yavaş yürüyo diye gitmedim doğrusu canm.
H.s/l.s operasyonunu cerrahpaşada gördüm, orda tanıdık var diye yardımcı oldu sağolsun yoksa 15 gün içinde kimse sonuçlara göre operasyon yapmaz acil bişey olmadığı sürece diye düşünüyorum ki öyle de oldu.
Tüp için de cerrahpaşaya yönlendirilmiştim ama orda da sıraya felan koyuyolarmış heralde bide operasyon geçirince olur diye bekledim ama yok... Bide tek doktorla kalmak istemediğimden farklı farklı doktorlara görünmek istiyorum

1 buçukla 4 arası olması gerekiyormus cnm çok da az dğeil yani

Kadın doğum doktoru istiyormuş canım. Bi hemşire arkadaşım alerji polikliniği de yapıyor dedi kan dan bakılıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…