Cnm 3 yıldır istiyorsan bence artık aşılama yaptır ilaç tedavileri işe yaramıyor olabilir. Aşılamada şans düşük ama maliyet olarak daha az bence denemeye değer. Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin inş. Buda Bi imtihan çok zor evet ama vardır Bi hayır..Hanımlar günaydın öncelikle.
Ne çok konuşmuşsunuz maşAllah allah muhabbetinizi arttırsın. Hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum Allah'ım sağlıkla devam ettirip hayırlısıyla sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Darısı da bizlere olsun, dualarınızda bizleri de unutmayın..
3 sene olucak artık hâla bi gelişme yok, bi çok şey atlattım Rabbim isyan ettirmesim hep sabır diliyorum dua ediyorum başka çarem yok. 1 sene dolduktan sonra rahim filmi ile tüplerime bakıldı ve tıkalı olduğu anlaşıldı dünya başıma yıkıldı tüp bebek merkezine yönlendirildim orda da tanıdık biri vasıtasıyla bi doktora daha göründüm rahim filmini yenilememi istedi tekrar çektirdim ama değisen bişey olmadı hiç bi şekilde ilaç geçmedi, h.s/l.s operasyonunu birlikte geçirdim ve 2 ay sonra filmi tekrarladım ancak o zaman geçiş oldu operasyonda açtılar tüpleri. Fakat sonrasında rahmin olması gerekenden küçük dediler 6 ay kadar ilaç kullandım sonra bıraktırdılar. Defalarca klomen kullandım işe yaramadı, klomenle birlikte çatlatma iğnesi denedim işe yaramadı. Doktor yine farklı bi hastaneye yönlendirdi tüp bebek için görüşmemi istedi, sıradaki işlem ama uzun zaman olmuş yıprandık derseniz tüp tedavisi uygulayalım direkt aşılama da %20 şans varken tüpte %50 dedi. Eşim 1 doktorla kalmayalım dedi yine doktor arayışına girdim bi abla 2 doktor önerdi 1i yıllık izinde olduğu için diğerinden randevuyu aldım en son geçen ay gittim doktora ve ne dese beğenirsin "erken menapoz durumun var daha fazla zaman kaybetmeden aşılama uygulayalım" ve yine dünya başıma yıkıldı. Tüm sonuçlarım tahlillerimle gidiyorum her doktora gittiğimde neden hepsi farklı farklı şeyler söylüyo anlamıyorum. 1 seneyi geçti rahim filmlerini çektireli h.s/l.s operasyonu geçireli hâla daha durur sonuçlarım filmlerim onlarla birlikte gidiyorum gittiğimde.. Allah'ım nolur sabır, nolur tez zamanda hayırlısıyla nasip...
Neyse...
Bi arkadaş antikor testinden bahsedildiğini söyledi inat edip buldum onu :) Bu antikor testi denilen ne zamanlar yapılıyo doktor mu istemesi gerekiyp ücreti nedir bilgisi olan var mı acaba.? Bi yaptırmadığım o kaldı sanırım onu da deneyim....
Biraz uzun yazdım kusura bakmayın hakkınızı helal edin
Agnucaston canim.bendi burda bir forumda okuyup arastirip doktoruma sorup kullandim.hayiti diger sekildede kullandim bende işe yaramadi. Tabi doktoruna danis. Eger baska ilac kullaniyorsan veya farkli bir problem varsa ters tepmesin.
Evet haklısın o durumda da gebelik olmaz daha çok yıpratır ama bu testlerde biraz maliyetli oluyor ya önce bir sorup karar verirsiniz. Erken menapoz daha çok yumurta rezervinin azaldığı durumda olmuyor mu yani bazı aylar yumurtlama olmuyor sanırım ama rahim küçüklüğünü bir dizide duymuştum ciddi birşey gibi bahsediliyordu aslında gebelik olunca rahim kendinden büyümeye başlıyor ama bilemiyorum biz tahmini konuşuyoruz iyi bir doktora gitsenizde rahatlatsa sizi keşke
Cnm 3 yıldır istiyorsan bence artık aşılama yaptır ilaç tedavileri işe yaramıyor olabilir. Aşılamada şans düşük ama maliyet olarak daha az bence denemeye değer. Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin inş. Buda Bi imtihan çok zor evet ama vardır Bi hayır..
Amh değerin kaç cnmBana kalsa ve maddi acıdan rahat olsam direkt tüp denerim doğrusu ama işte.... Dediğiniz gibi ama aşılama denemeyi düşünüyoruz artık daha çok eşim yaptıralım diyo bende hic istemiyo değilim, bakalım.
Aminnn canm aminnn cümlemize nasip. Etsin hayırlısıyla inşAllahhh
Ay hiç bilmiyorum cnm ya ben istanbulda değilim ama arkadaşlardan belki çıkar tavsiye edecek biriEvet doktor da dedi gebelik oluştuğunda zaten rahim gelişicek zaten diye, amh değerimin düşük olduğunu söyledi son gittiğim doktor. Bu dotkorun dışında da bikaç doktora gittim ama hiçbiri bu durumu söylemedi ☹ istanbul esenyurt civarı bildiğiniz iyi bi doktor varsa tavsiye isterim.
Devlet karşılamıyor mu direkt tüp deneyebilseniz keşkeBana kalsa ve maddi acıdan rahat olsam direkt tüp denerim doğrusu ama işte.... Dediğiniz gibi ama aşılama denemeyi düşünüyoruz artık daha çok eşim yaptıralım diyo bende hic istemiyo değilim, bakalım.
Aminnn canm aminnn cümlemize nasip. Etsin hayırlısıyla inşAllahhh
Amh değerin kaç cnm
Ay hiç bilmiyorum cnm ya ben istanbulda değilim ama arkadaşlardan belki çıkar tavsiye edecek biri
Devlet karşılamıyor mu direkt tüp deneyebilseniz keşke
1 buçukla 4 arası olması gerekiyormus cnm çok da az dğeil yani2 defa yaptırdım hormon testi ilkte Amh değeri yazmıyor ama sırasıyla şu sekilde;
Fsh 3.5
Lh 12.5
Prolaktin 23.9
Tsh. 1.64
Estradiol (E2) 79
2. testim şöyle;
Fsh 8.5
Lh 7.2
Prolaktin 21.1
Tsh. 2.85
Estadiol (E2) 52.6
Amh 1.19
1 buçukla 4 arası olması gerekiyormus cnm çok da az dğeil yani
Evet tabiki istermHadi ya özele gitseydin keşke canım hemen çıkardı,hadi ya olurmu olur canım ya istiyormusun ikiz☺
İyi yapmışsın canım sonucunu yaz merak ettimEvet tabiki istermaynen ozelde verdm canm 4 gbi cikacak sonuc
Adetimin bugün 2.günü olması gerekiyordu ondan merak ettimYakın zamanda ilişkiye girmişsem ertesi günü bende geliyo şeffaf uzayan akıntı bi de yumurtlama zamanı
Geciktin miAdetimin bugün 2.günü olması gerekiyordu ondan merak ettim
Kadın doğum doktoru istiyormuş canım. Bi hemşire arkadaşım alerji polikliniği de yapıyor dedi kan dan bakılıyorHanımlar günaydın öncelikle.
Ne çok konuşmuşsunuz maşAllah allah muhabbetinizi arttırsın. Hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum Allah'ım sağlıkla devam ettirip hayırlısıyla sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Darısı da bizlere olsun, dualarınızda bizleri de unutmayın..
3 sene olucak artık hâla bi gelişme yok, bi çok şey atlattım Rabbim isyan ettirmesim hep sabır diliyorum dua ediyorum başka çarem yok. 1 sene dolduktan sonra rahim filmi ile tüplerime bakıldı ve tıkalı olduğu anlaşıldı dünya başıma yıkıldı tüp bebek merkezine yönlendirildim orda da tanıdık biri vasıtasıyla bi doktora daha göründüm rahim filmini yenilememi istedi tekrar çektirdim ama değisen bişey olmadı hiç bi şekilde ilaç geçmedi, h.s/l.s operasyonunu birlikte geçirdim ve 2 ay sonra filmi tekrarladım ancak o zaman geçiş oldu operasyonda açtılar tüpleri. Fakat sonrasında rahmin olması gerekenden küçük dediler 6 ay kadar ilaç kullandım sonra bıraktırdılar. Defalarca klomen kullandım işe yaramadı, klomenle birlikte çatlatma iğnesi denedim işe yaramadı. Doktor yine farklı bi hastaneye yönlendirdi tüp bebek için görüşmemi istedi, sıradaki işlem ama uzun zaman olmuş yıprandık derseniz tüp tedavisi uygulayalım direkt aşılama da %20 şans varken tüpte %50 dedi. Eşim 1 doktorla kalmayalım dedi yine doktor arayışına girdim bi abla 2 doktor önerdi 1i yıllık izinde olduğu için diğerinden randevuyu aldım en son geçen ay gittim doktora ve ne dese beğenirsin "erken menapoz durumun var daha fazla zaman kaybetmeden aşılama uygulayalım" ve yine dünya başıma yıkıldı. Tüm sonuçlarım tahlillerimle gidiyorum her doktora gittiğimde neden hepsi farklı farklı şeyler söylüyo anlamıyorum. 1 seneyi geçti rahim filmlerini çektireli h.s/l.s operasyonu geçireli hâla daha durur sonuçlarım filmlerim onlarla birlikte gidiyorum gittiğimde.. Allah'ım nolur sabır, nolur tez zamanda hayırlısıyla nasip...
Neyse...
Bi arkadaş antikor testinden bahsedildiğini söyledi inat edip buldum onu :) Bu antikor testi denilen ne zamanlar yapılıyo doktor mu istemesi gerekiyp ücreti nedir bilgisi olan var mı acaba.? Bi yaptırmadığım o kaldı sanırım onu da deneyim....
Biraz uzun yazdım kusura bakmayın hakkınızı helal edin
Saol canm yazarm tabiiİyi yapmışsın canım sonucunu yaz merak ettimhadi gönlünce olsun o zaman canım
Yapmam canım sonu hep hüsran gelirse gelir gelmezse gelmez . Dün olacaktım olmadım bugün de gelen giden yok. Test yapsam kesin adet olurumGeciktin mitest yaptın mı
Kadın doğum doktoru istiyormuş canım. Bi hemşire arkadaşım alerji polikliniği de yapıyor dedi kan dan bakılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?