Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adetimin bugün 2.günü olması gerekiyordu ondan merak ettim
Cnm bugün bat benimde, sabah kalkınca aklım orda tabi, wcde ilk işim bakalım regl başlamışmı diye test ettim, peçeteye silince sarı akıntım vardı yine, adet günü hiç akıntım olmazdı benim, neyse saat 2yi geçti şimdiye olmam lazımdı (belkide daha başlar bilmiyorum)ama az önce ıslandım diye wcye koştum korkuyorum bi taraftan tabi ya geldiyse diye ,girdim bi baktım peçeteye şeffaf uzayan akıntı aynı yumurtlamadakine benziyordu biraz, şaşırdım biyandan sevindim, inşallah iyi şeylere işarettir.
Yapmam canım sonu hep hüsran gelirse gelir gelmezse gelmez . Dün olacaktım olmadım bugün de gelen giden yok. Test yapsam kesin adet olurum
Onun sebebi test yapınca negatifse sonuç rahatlamanın ardından vücudun kendine gelmesi ,var düşüncesi gidince vücutta beyinde kendini salıyor adet oluyoruz, benimde başıma kaç kere gelmişti, bu gecikmeyi bazen çok stresten kendimiz sebep oluyoruz, en güzeli gecikme varsa test yapmak,, varsa vardır zaten, adet olmazsın,, kendini bekleyip düşünerek yıpratma cnm, inşallah hayırlısı olur

canim aynı benim de oglanda bir şey olmamıştı şükür.ama 2. zorluyor malesef.test de yaptırmadım daha .acaba eczaneden normal aspirin mı alsam.corospirin 100 'luk mu alsam ay bilemedim.zaten aspirin bi zararı yok ki

canim aynı benim de oglanda bir şey olmamıştı şükür.ama 2. zorluyor malesef.test de yaptırmadım daha .acaba eczaneden normal aspirin mı alsam.corospirin 100 'luk mu alsam ay bilemedim.zaten aspirin bi zararı yok ki

Coraspin daha hafif canim aspirin daha yüksek dozaj sanki.

Adetimin bugün 2.günü olması gerekiyordu ondan merak ettim
Bak cnm bunu buldum, sevindim bende, inşallah bu belirtiyle güzel sonuçlanır ya, tam anlatılan şekşldeydi benimde akıntım az önce çünkü

Adet Öncesi Beyaz Akıntı Hamilelik Belirtisi mi?
Yoğun veya sütümsü beyaz vajinal akıntı genelde atlanmış adetin zamanlarında ortaya çıkar ve sıklıkla erken hamilelik belirtileri arasında bulunur. Diğer erken hamilelik belirtileri arasında bulantılar, yorgunluk ve adet döneminin atlanması bulunuyor.
Lökori olarak da bilinen bu yoğun, süt gibi olan beyaz akıntı, artan ve değişen östrojen düzeylerinden kaynaklanıyor. Çünkü östrojendeki artış bedenin pelvik bölgesine giden kan akışını arttırır ve bu da mukus akıntılarında artışa sebep olur.

Vajinal akıntı yumurtladığınız dönemdekine benzer olabilir ve görünümü aynı olmasına karşın miktarı çok daha fazla olabilir. Hamilelik süresince bu oldukça yaygındır ve hatta hamilelik ilerledikçe artabilir.

Hamileliğin sonlarına doğru çok miktarda beyaz akıntı bir miktar kanla birlikte atılabilir. Bu genelde rahim ağzından gelen mukustan kaynaklanır.

Bu benim geçen ayki takvim,
Notumu merak edip baktım nezaman olmuş diye evet doğru hatırlamışım, öğlene doğru başlamış, 10gibiydi saat sanırım sonrada akşama çoğalmış ,hadi bi mucize olsunda gelmesin şu buay yaaaa
Derecemde bugün 36.4 çıktı, regl ateşim 36-36.1 bikaç aydır, dünde 36.5di,bu ay yumurtlamadan sonra pek düşüşe geçmedi inşallahta geçmez,

kızlar ben yumurtlama zamanlarımdayım.. ama bugün uyandığımdan beri kasıklarımda batma ağrı hissediyorum.. ve böyle birşeyi ilk defa yaşıyorum.... yumurtlama zamanlarında bunu yaşayan varmı
Evet oluo yum zmani sonucta hareketlilik var orda

Gecmis olsn cnm. Tsk edez

Selaaam kızlar bugün kontrole gittim çatlatma iğnemi vuruldum geldim hadi hayırlısı
Sizlerde durumlar nasıl ara mesajları okuyamadım MasAllah baya konusmussunz
Bende doktorun kapısının önünde bekliyorum. Yumurtalar gelişti mi bakacak bakalım bende çatlatma vurunabilirim bugun. İbşallah gelişmiştir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…