- 1 Ağustos 2018
- 2.855
- 4.861
- 133
İnşallah bu sefer sonu sürprizli olurYapmam canım sonu hep hüsran gelirse gelir gelmezse gelmez . Dün olacaktım olmadım bugün de gelen giden yok. Test yapsam kesin adet olurum
Yapmam canım sonu hep hüsran gelirse gelir gelmezse gelmez . Dün olacaktım olmadım bugün de gelen giden yok. Test yapsam kesin adet olurum
Cnm bugün bat benimde, sabah kalkınca aklım orda tabi, wcde ilk işim bakalım regl başlamışmı diye test ettim,Adetimin bugün 2.günü olması gerekiyordu ondan merak ettim
Onun sebebi test yapınca negatifse sonuç rahatlamanın ardından vücudun kendine gelmesi ,var düşüncesi gidince vücutta beyinde kendini salıyor adet oluyoruz, benimde başıma kaç kere gelmişti, bu gecikmeyi bazen çok stresten kendimiz sebep oluyoruz, en güzeli gecikme varsa test yapmak,, varsa vardır zaten, adet olmazsın,, kendini bekleyip düşünerek yıpratma cnm, inşallah hayırlısı olurYapmam canım sonu hep hüsran gelirse gelir gelmezse gelmez . Dün olacaktım olmadım bugün de gelen giden yok. Test yapsam kesin adet olurum
canim aynı benim de oglanda bir şey olmamıştı şükür.ama 2. zorluyor malesef.test de yaptırmadım daha .acaba eczaneden normal aspirin mı alsam.corospirin 100 'luk mu alsam ay bilemedim.zaten aspirin bi zararı yok kiBenimde 1tane oglum var onda hicbir sıkıntı olmamisti ama sobrasinda bildigim 3 kimyasalim var belkide ara ara gecikmelerim oluyordu belki daha fazladir. Bu yil genetik testte pirtilasmaya yatkinlik oldugu cikti.coraspin 100 lük kullaniyorum eger tekrar hamile kalabilirsemde hergün kan sulandirici igne olucam
canim aynı benim de oglanda bir şey olmamıştı şükür.ama 2. zorluyor malesef.test de yaptırmadım daha .acaba eczaneden normal aspirin mı alsam.corospirin 100 'luk mu alsam ay bilemedim.zaten aspirin bi zararı yok ki
Bak cnm bunu buldum, sevindim bende, inşallah bu belirtiyle güzel sonuçlanır ya, tam anlatılan şekşldeydi benimde akıntım az önce çünküAdetimin bugün 2.günü olması gerekiyordu ondan merak ettim
hadi yaa dur bakim.ben yarın doktora gideyim olmadı bir sorayımCoraspin daha hafif canim aspirin daha yüksek dozaj sanki.
Sağol canım inşallah ve inşallah tüm isteyenlerin. Bende sabırsızlanıyorum ama bir çare yok:)Çok doğru düşünüyorsun, çocuğun nasibi ne zamansa o zaman doğacak ama biz sabırsızlanıyoruz işte, böyle düşündüğüne göre kısa zamanda olur inş.
Baktr baklm. Insllh her seyin iidr de bu sefer saglkli olsniyiyim canım.adet bitti şükür.bu ay 3. kez deneyeceğiz bakalim insallah.degerlere de baktirayim unuttum onu:)
Evet oluo yum zmani sonucta hareketlilik var ordakızlar ben yumurtlama zamanlarımdayım.. ama bugün uyandığımdan beri kasıklarımda batma ağrı hissediyorum.. ve böyle birşeyi ilk defa yaşıyorum.... yumurtlama zamanlarında bunu yaşayan varmı
Gecmis olsn cnm. Tsk edezGünaydın kızlar. Birkaç gündür yüksek ateşten dolayı hastanedeydim. Şimdi kendime gelebildim. Msjlara bakamadım baya baya msj var vaktim yok hepsini okumaya.
Maşallah baya hamile arkadaş var. Hepsinin hamileliği hayırlı olsun sağlıkla bebeklerine kavuşsunlar inşallah. Darısı biz bekleyenlere artık
Oooo masllhSelaaam kızlar bugün kontrole gittim çatlatma iğnemi vuruldum geldim hadi hayırlısı
Sizlerde durumlar nasıl ara mesajları okuyamadım MasAllah baya konusmussunz
Evet canisi cok sukur oldu sonundaAaaa gözlerime inanamıyorum Fatma hamilemisim canım
Coraspin ne işe yarıyor canımCoraspin daha hafif canim aspirin daha yüksek dozaj sanki.
Bende doktorun kapısının önünde bekliyorum. Yumurtalar gelişti mi bakacak bakalım bende çatlatma vurunabilirim bugun. İbşallah gelişmiştir.Selaaam kızlar bugün kontrole gittim çatlatma iğnemi vuruldum geldim hadi hayırlısı
Sizlerde durumlar nasıl ara mesajları okuyamadım MasAllah baya konusmussunz
Coraspin ne işe yarıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?