Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selaaam kızlar bugün kontrole gittim çatlatma iğnemi vuruldum geldim hadi hayırlısı
Sizlerde durumlar nasıl ara mesajları okuyamadım MasAllah baya konusmussunz

Günün geçmeden belirtilere aldanma csnm doktor ne zaman zaman verdiyse o zaman yap testi erken yaparsan iğnenin etkisiyle çift çizgi görebilirsin sonrasinda hayal kırıklığı yaşama diye söylüyorum hevesini kursağında bırakmak istemem kesinlikle sadexe kendini kaptirmaman icin yanlis anlama Ben 3 yıla yakındır sadece 1 kere çift çizgi gördüm o da iğne olduğum ay'dı..

Yok canım kesinlikle erken yapmayı bende düşünmüyorum iğne etkisi olduğunu burdan duydum hep
Bende doktorun kapısının önünde bekliyorum. Yumurtalar gelişti mi bakacak bakalım bende çatlatma vurunabilirim bugun. İbşallah gelişmiştir.
Hadi insAllah gelişmiştir cnm

selam kızlar
hamiş adayları hadi güzel haberler verin bize
Alyam2021 @Gulll098
Selaaam kızlar bugün kontrole gittim çatlatma iğnemi vuruldum geldim hadi hayırlısı
Sizlerde durumlar nasıl ara mesajları okuyamadım MasAllah baya konusmussunz
1314.cu sayfada ben herşeyimi yazmışım valla uzun uzun, bide kendi yazdıklarımıda bulamadım yazmadımmı yoksa diyede şüphe ettim iyimi,ama yazmışım
hayırlısı olsun beklemedeyim,heycanlıyım

Yok canım kesinlikle erken yapmayı bende düşünmüyorum iğne etkisi olduğunu burdan duydum hep

Hadi insAllah gelişmiştir cnm
İğne etkisini bende gördüm ama duyguları tarif edemem aglamak istiyorum bi yandan gülmek. Sonrası hüsran tabi de.. Bir daha bende yapmıyorum.

Canim bende kan pirtilasma problemi var 3 tane kimyasal gebeligim oldu oyuzden kan sulandirici olarak kullaniyorum. Aspirinin bir degisigi
Bende de var kan pıhtılaşması dr hamile kalınca gel iğne vercem dedi. İlk gebeliğimde 7. Haftada kalbi durdu. Acaba bende içsem mi corasprin

1314.cu sayfada ben herşeyimi yazmışım valla uzun uzun, bide kendi yazdıklarımıda bulamadım yazmadımmı yoksa diyede şüphe ettim iyimi,ama yazmışım
hayırlısı olsun beklemedeyim,heycanlıyım
hqdi hayrlisi cnm
inşAllah olumlu etki eder ve bebişin sımsıkı tutunur pozitif sonuçlarını da görürüz
insAllah cnm
İğne etkisini bende gördüm ama duyguları tarif edemem aglamak istiyorum bi yandan gülmek. Sonrası hüsran tabi de.. Bir daha bende yapmıyorum.
bu ay insAllah pozitifi görürsün cnm

Bende de var kan pıhtılaşması dr hamile kalınca gel iğne vercem dedi. İlk gebeliğimde 7. Haftada kalbi durdu. Acaba bende içsem mi corasprin

Canim kan pirtilasmasi olana hamile kalana kadar coraspin .hamile kaldiktan sonrada igneli tedaviye basliyor. Benimde yumurta döllenip rahme geliyor ama tutunurken beslenegegi kan damari pirtilastigi icin gelisemiyor. Bence baska bir doktorada danis canim.cünkü kolay süreclerde degil

Bende alayım o zmn ilaç ya dr bana hiç bişi demedi tam sonucu hatırlamıyprum ama hafif bi pıhtılaşmada değildi sanırım benimki

cnm ya bilgin varmı bilmiyorum ama, bu pıhtılaşma sorunu hamile kaldıktan sonra belli olurmu acaba, yani pıhtılama hamileliğe engel diye biliyorum gerçi ama senin 7haftalık kaybetmenin sebebi pıhtılaşmamıydı, Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah,,
hqdi hayrlisi cnm
insAllah cnm
bu ay insAllah pozitifi görürsün cnm
İnşallah cnm sağol

Cnm kırmızıpatiklikıza sormuştum ama sen daha tecrübelisin soruma sende bakarmısın.

Bilmiyorum genetiğe yollamadılar bebeği daha sonra benden alınan kah tahliliyle yapıldı pıhtılaşma testi. Bende genetik taşıyıcılıkta var ondan sebep ya da pıhtılaşmadan durmuştur kalbi. Hamile kalmaya engel olsa dr söylerdi herlde ya ilaç alıcam ben yinede nolur nolmaz

Cnm kırmızıpatiklikıza sormuştum ama sen daha tecrübelisin soruma sende bakarmısın.

Canim benden 9 10 tüp kan aldilar 10gün sonra sonuclari cikti pirtilasmaya yatkinlik cikinca gebelik oncesi coraspine basladilar. Hamile kaldiktan sonrada kan testi yapilabilir
Benim bosuna 3 bebegim tutunamadi . Benim saglikli oglum var ama onda sorun cikmamisti.

Canim sonucta kanin akiskan olmasi lazimki bebegin uzuvlari gelissin ve tutunsun.oyüzden benim ilk gecelikte beta hcg 200 e cikti 2.kimyasalda 30 3.kimyasalda 35 e cikti tutunamadi. Bazilarinda 4 5 haftalikken düsüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…