Selaaam kızlar bugün kontrole gittim çatlatma iğnemi vuruldum geldim hadi hayırlısı
Sizlerde durumlar nasıl ara mesajları okuyamadım MasAllah baya konusmussunz
Yok canım kesinlikle erken yapmayı bende düşünmüyorum iğne etkisi olduğunu burdan duydum hepGünün geçmeden belirtilere aldanma csnm doktor ne zaman zaman verdiyse o zaman yap testi erken yaparsan iğnenin etkisiyle çift çizgi görebilirsin sonrasinda hayal kırıklığı yaşama diye söylüyorum hevesini kursağında bırakmak istemem kesinlikle sadexe kendini kaptirmaman icin yanlis anlamaBen 3 yıla yakındır sadece 1 kere çift çizgi gördüm o da iğne olduğum ay'dı..
Hadi insAllah gelişmiştir cnmBende doktorun kapısının önünde bekliyorum. Yumurtalar gelişti mi bakacak bakalım bende çatlatma vurunabilirim bugun. İbşallah gelişmiştir.
1314.cu sayfada ben herşeyimi yazmışım valla uzun uzun, bide kendi yazdıklarımıda bulamadım yazmadımmı yoksa diyede şüphe ettim iyimi,ama yazmışımSelaaam kızlar bugün kontrole gittim çatlatma iğnemi vuruldum geldim hadi hayırlısı
Sizlerde durumlar nasıl ara mesajları okuyamadım MasAllah baya konusmussunz
Bende tutmadikızlar çin takvimi doğru mu sizce e????
Yok canım kesinlikle erken yapmayı bende düşünmüyorum iğne etkisi olduğunu burdan duydum hep
Hadi insAllah gelişmiştir cnm
Bende lütfen:)Evet talep toplama başlamıştır
İğne etkisini bende gördüm ama duyguları tarif edemem aglamak istiyorum bi yandan gülmek. Sonrası hüsran tabi de.. Bir daha bende yapmıyorum.Yok canım kesinlikle erken yapmayı bende düşünmüyorum iğne etkisi olduğunu burdan duydum hep
Hadi insAllah gelişmiştir cnm
Bende de var kan pıhtılaşması dr hamile kalınca gel iğne vercem dedi. İlk gebeliğimde 7. Haftada kalbi durdu. Acaba bende içsem mi corasprinCanim bende kan pirtilasma problemi var 3 tane kimyasal gebeligim oldu oyuzden kan sulandirici olarak kullaniyorum. Aspirinin bir degisigi
hqdi hayrlisi cnm1314.cu sayfada ben herşeyimi yazmışım valla uzun uzun, bide kendi yazdıklarımıda bulamadım yazmadımmı yoksa diyede şüphe ettim iyimi,ama yazmışım
hayırlısı olsun beklemedeyim,heycanlıyım
insAllah cnminşAllah olumlu etki eder ve bebişin sımsıkı tutunur pozitif sonuçlarını da görürüz
bu ay insAllah pozitifi görürsün cnmİğne etkisini bende gördüm ama duyguları tarif edemem aglamak istiyorum bi yandan gülmek. Sonrası hüsran tabi de.. Bir daha bende yapmıyorum.
Bende de var kan pıhtılaşması dr hamile kalınca gel iğne vercem dedi. İlk gebeliğimde 7. Haftada kalbi durdu. Acaba bende içsem mi corasprin
Evet talep toplama başlamıştır
Bende alayım o zmn ilaç ya dr bana hiç bişi demedi tam sonucu hatırlamıyprum ama hafif bi pıhtılaşmada değildi sanırım benimkiCanim kan pirtilasmasi olana hamile kalana kadar coraspin .hamile kaldiktan sonrada igneli tedaviye basliyor. Benimde yumurta döllenip rahme geliyor ama tutunurken beslenegegi kan damari pirtilastigi icin gelisemiyor. Bence baska bir doktorada danis canim.cünkü kolay süreclerde degil
cnm ya bilgin varmı bilmiyorum ama, bu pıhtılaşma sorunu hamile kaldıktan sonra belli olurmu acaba, yani pıhtılama hamileliğe engel diye biliyorum gerçi ama senin 7haftalık kaybetmenin sebebi pıhtılaşmamıydı, Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah,,Bende de var kan pıhtılaşması dr hamile kalınca gel iğne vercem dedi. İlk gebeliğimde 7. Haftada kalbi durdu. Acaba bende içsem mi corasprin
İnşallah cnm sağolhqdi hayrlisi cnm
insAllah cnm
bu ay insAllah pozitifi görürsün cnm
Cnm kırmızıpatiklikıza sormuştum ama sen daha tecrübelisin soruma sende bakarmısın.Canim kan pirtilasmasi olana hamile kalana kadar coraspin .hamile kaldiktan sonrada igneli tedaviye basliyor. Benimde yumurta döllenip rahme geliyor ama tutunurken beslenegegi kan damari pirtilastigi icin gelisemiyor. Bence baska bir doktorada danis canim.cünkü kolay süreclerde degil
Bilmiyorum genetiğe yollamadılar bebeği daha sonra benden alınan kah tahliliyle yapıldı pıhtılaşma testi. Bende genetik taşıyıcılıkta var ondan sebep ya da pıhtılaşmadan durmuştur kalbi. Hamile kalmaya engel olsa dr söylerdi herlde ya ilaç alıcam ben yinede nolur nolmazcnm ya bilgin varmı bilmiyorum ama, bu pıhtılaşma sorunu hamile kaldıktan sonra belli olurmu acaba, yani pıhtılama hamileliğe engel diye biliyorum gerçi ama senin 7haftalık kaybetmenin sebebi pıhtılaşmamıydı, Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah,,
İnşallah cnm sağol
Evet cnm o önemliymiş öyle diyolsrAmh için mi dedin canm ?
Cnm kırmızıpatiklikıza sormuştum ama sen daha tecrübelisin soruma sende bakarmısın.
Cnm kırmızıpatiklikıza sormuştum ama sen daha tecrübelisin soruma sende bakarmısın.
Evet cnm o önemliymiş öyle diyolsr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?