Kötü düşünme cnm millet 40 undan sonra doğuruyor. Rabbim nasip ettikten sonra amh değeri sperm değeri falan önemli değilEvet ona göre erken menapoz durumun var dedi doktorda zaten ama elimdeki testte normal değerler 1.52-9.95 olarak görünüyor benim yaşım daha 24 ve 1.19 bence de düşük yani
Oyyy maslllhhh minnakaSelam arkadaşlar, bugün doktora gittik. Karnımdan ultrasonla baktı. Henüz ses duyulamayabilir ama kalp atışı var dedi. 6hafta+1günlükmüş. Harikulade bir duyguyu bana yaşattı, Rabbim; inş. isteyen herkese de yaşatsın. Yepyeni bir insanın yaratılışı ne büyük bir mucize. Allah'ım hepimize bu süreci kolaylaştırsın.❤Eki Görüntüle 2302745
Maşallah hepimize nasip olur inş ultrason resimleriyle dolar buralaarSelam arkadaşlar, bugün doktora gittik. Karnımdan ultrasonla baktı. Henüz ses duyulamayabilir ama kalp atışı var dedi. 6hafta+1günlükmüş. Harikulade bir duyguyu bana yaşattı, Rabbim; inş. isteyen herkese de yaşatsın. Yepyeni bir insanın yaratılışı ne büyük bir mucize. Allah'ım hepimize bu süreci kolaylaştırsın.❤Eki Görüntüle 2302745
Kötü düşünme cnm millet 40 undan sonra doğuruyor. Rabbim nasip ettikten sonra amh değeri sperm değeri falan önemli değil
Selam arkadaşlar, bugün doktora gittik. Karnımdan ultrasonla baktı. Henüz ses duyulamayabilir ama kalp atışı var dedi. 6hafta+1günlükmüş. Harikulade bir duyguyu bana yaşattı, Rabbim; inş. isteyen herkese de yaşatsın. Yepyeni bir insanın yaratılışı ne büyük bir mucize. Allah'ım hepimize bu süreci kolaylaştırsın.❤Eki Görüntüle 2302745
İnş cnm inş. Ben herkese dua ediyorum. Ben 3 buçuk yıla yakın vajinismus yaşadım 2 aydır istiyoruz bebek herkes olmuyo sanıyor anlayabiliyorum yaşadıklarını.. Çok zor gerçkten..Orası öyle tabi canm Allah var umut var diyorum, insAllah tez vakit hayırlısıyla nasip olur
Ay Fatma çok da yüz verme tatlım birwz değişik kaynanan ilk duyduğunda aramalıydı sonra üzülme kıyamam bebişin de üzülürKizlar kaynanam aradionce bilmiyor rolu yapti ee ee deyip durdu. Biliosn dedim iste hee solemedin dedi bana. Ben de senin oglun soleme dedi diye solemdim dedim ogrendgi gun de aramis beni ama o gun telim servisteydi. Cok sevndm ole deyince. Bana kıslik biseyler de hazrlio saolsn. Bole giderse daha cok sevicem kadini
Aramis kiz. Dedim ya telim servisteydi o gun . 2 defa aradim kapaliydi dediAy Fatma çok da yüz verme tatlım birwz değişik kaynanan ilk duyduğunda aramalıydı sonra üzülme kıyamam bebişin de üzülür
en güzel sınavı vermişsin yenmişsin kuzumİnş cnm inş. Ben herkese dua ediyorum. Ben 3 buçuk yıla yakın vajinismus yaşadım 2 aydır istiyoruz bebek herkes olmuyo sanıyor anlayabiliyorum yaşadıklarını.. Çok zor gerçkten..
Çıktımı canım sonıçSaol canm yazarm tabii
İnşallah canım hala olmadım ama takmıyorum her ay üzülüyorum artık alıştımİnşallah bu sefer sonu sürprizli olur
Aynen o yüzden yapmama kararı aldımBende de hep öyle oluyo tam test yapcakken adetim geliyo yada yapıyorum sonra hemen geliyo
İnş cnm inş. Ben herkese dua ediyorum. Ben 3 buçuk yıla yakın vajinismus yaşadım 2 aydır istiyoruz bebek herkes olmuyo sanıyor anlayabiliyorum yaşadıklarını.. Çok zor gerçkten..
Benimde saati saatine olan adetim son 6 aydır şaştı bi 25 bi 30 bugün 26. Günüm eskiden 26 dedimmi adet olurdumİnşallah canım hala olmadım ama takmıyorum her ay üzülüyorum artık alıştım
Yok bu ay takmıyorum. Yoksa da varsa da bugün olmasa yarın yine öğrencezCnm bugün bat benimde, sabah kalkınca aklım orda tabi, wcde ilk işim bakalım regl başlamışmı diye test ettim,peçeteye silince sarı akıntım vardı yine, adet günü hiç akıntım olmazdı benim, neyse saat 2yi geçti şimdiye olmam lazımdı (belkide daha başlar bilmiyorum)ama az önce ıslandım diye wcye koştum korkuyorum bi taraftan tabi ya geldiyse diye ,girdim bi baktım peçeteye şeffaf uzayan akıntı aynı yumurtlamadakine benziyordu biraz, şaşırdım biyandan sevindim, inşallah iyi şeylere işarettir.
Onun sebebi test yapınca negatifse sonuç rahatlamanın ardından vücudun kendine gelmesi ,var düşüncesi gidince vücutta beyinde kendini salıyor adet oluyoruz, benimde başıma kaç kere gelmişti, bu gecikmeyi bazen çok stresten kendimiz sebep oluyoruz, en güzeli gecikme varsa test yapmak,, varsa vardır zaten, adet olmazsın,, kendini bekleyip düşünerek yıpratma cnm, inşallah hayırlısı olur
Sabah benimde ovulasyon da gibiydimBak cnm bunu buldum, sevindim bende, inşallah bu belirtiyle güzel sonuçlanır ya, tam anlatılan şekşldeydi benimde akıntım az önce çünkü
Adet Öncesi Beyaz Akıntı Hamilelik Belirtisi mi?
Yoğun veya sütümsü beyaz vajinal akıntı genelde atlanmış adetin zamanlarında ortaya çıkar ve sıklıkla erken hamilelik belirtileri arasında bulunur. Diğer erken hamilelik belirtileri arasında bulantılar, yorgunluk ve adet döneminin atlanması bulunuyor.
Lökori olarak da bilinen bu yoğun, süt gibi olan beyaz akıntı, artan ve değişen östrojen düzeylerinden kaynaklanıyor. Çünkü östrojendeki artış bedenin pelvik bölgesine giden kan akışını arttırır ve bu da mukus akıntılarında artışa sebep olur.
Vajinal akıntı yumurtladığınız dönemdekine benzer olabilir ve görünümü aynı olmasına karşın miktarı çok daha fazla olabilir. Hamilelik süresince bu oldukça yaygındır ve hatta hamilelik ilerledikçe artabilir.
Hamileliğin sonlarına doğru çok miktarda beyaz akıntı bir miktar kanla birlikte atılabilir. Bu genelde rahim ağzından gelen mukustan kaynaklanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?