Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet ona göre erken menapoz durumun var dedi doktorda zaten ama elimdeki testte normal değerler 1.52-9.95 olarak görünüyor benim yaşım daha 24 ve 1.19 bence de düşük yani
Kötü düşünme cnm millet 40 undan sonra doğuruyor. Rabbim nasip ettikten sonra amh değeri sperm değeri falan önemli değil

Selam arkadaşlar, bugün doktora gittik. Karnımdan ultrasonla baktı. Henüz ses duyulamayabilir ama kalp atışı var dedi. 6hafta+1günlükmüş. Harikulade bir duyguyu bana yaşattı, Rabbim; inş. isteyen herkese de yaşatsın. Yepyeni bir insanın yaratılışı ne büyük bir mucize. Allah'ım hepimize bu süreci kolaylaştırsın.❤

Kizlar kaynanam aradi once bilmiyor rolu yapti ee ee deyip durdu. Biliosn dedim iste hee solemedin dedi bana. Ben de senin oglun soleme dedi diye solemdim dedim ogrendgi gun de aramis beni ama o gun telim servisteydi. Cok sevndm ole deyince. Bana kıslik biseyler de hazrlio saolsn. Bole giderse daha cok sevicem kadini

Oyyy maslllhhh minnaka saglikla ilerlesn insllh.
Insllh sira bende. Ben de saliya randevu aldm.
Ikimzin gunu ayni duruo. Nasil 6+1 cikti ona sasrdim

Maşallah hepimize nasip olur inş ultrason resimleriyle dolar buralaar

Allah'ımmmmm dünyanın en güzel resimleri bence Rabbim sağlıkla devsm ettirip kucağınıza almayı nasip etsininsAllah

Orası öyle tabi canm Allah var umut var diyorum, insAllah tez vakit hayırlısıyla nasip olur
İnş cnm inş. Ben herkese dua ediyorum. Ben 3 buçuk yıla yakın vajinismus yaşadım 2 aydır istiyoruz bebek herkes olmuyo sanıyor anlayabiliyorum yaşadıklarını.. Çok zor gerçkten..

Ay Fatma çok da yüz verme tatlım birwz değişik kaynanan ilk duyduğunda aramalıydı sonra üzülme kıyamam bebişin de üzülür

Ay Fatma çok da yüz verme tatlım birwz değişik kaynanan ilk duyduğunda aramalıydı sonra üzülme kıyamam bebişin de üzülür
Aramis kiz. Dedim ya telim servisteydi o gun . 2 defa aradim kapaliydi dedi esime sormus o da bozuk demis zaten. Ama esimden de arayabilirdi dimi. Nysaam bu da iidir yaa. Cok da gunahini almim. Surkli bi ihtiycm var mi diye soruo saolsn. Insllh daha ii olurz. Ama gorumcelrim aramdi bak. Bi msj bile cekselerdi tmmdi

İnş cnm inş. Ben herkese dua ediyorum. Ben 3 buçuk yıla yakın vajinismus yaşadım 2 aydır istiyoruz bebek herkes olmuyo sanıyor anlayabiliyorum yaşadıklarını.. Çok zor gerçkten..
en güzel sınavı vermişsin yenmişsin kuzum
şimdi sıra bebekte
hepimiz yaşayacağız inşallah bu mutluluğu ben inanıyorum
dua listemizde tamamlansın ve başlayalım kızlar dualara bence

kızlar bu arada ben instagramdan bi macun almıştım onu 1 ay kullandım yani adetken başlıyorsun yumoş dönemine kadar kullanıyorsun sonra bırakıyorsun
hamile kalmazsan sonra süreç yine böyle devam ediyor
bunu kullansığım dönem pik dönemim 2-3 gün sürmüştü
sonra adet olunca amaan boşver deyip bi daha kullanmamıştım
bu ay yine bi kullanayım onu
sayfasında çok yorum başarı örnekleri falan var
anasını satam bunu da kullanalım

taş yiyin deseler tamam verin diyecek haldeyiz

Bende 5 ay yaşadım o durumu canm Allah kimseye o durumu da yaşatmasın evlat hasreti de yaşatmasın. Benim için de diyolar başta korundu şimdi arıyo diye, ağzı olan konuşuyo yani 5 ay yaşayamadım zaten o durumu sonrasında da korunmadık zaten ama olmayınca olmuyo işte kime ne diye nasıl anlatılırki hoş anlatılsa da zaten 1e bin katarlar en sinir olduğum...

Yok bu ay takmıyorum. Yoksa da varsa da bugün olmasa yarın yine öğrencez

Sabah benimde ovulasyon da gibiydim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…