Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sende bendensin bende ilk ay denedim sonra bıraktım ki bana tadı acı geldi o yüzden kullanamıyorum o ara da çok zor kullandım

Selamünaleyküm canlarım sizi topigin başından sonuna kadar takip ediyorum sizin yaşadıklarınızı gerçekten içimde hissediyorum sevincinizide üzüntünüzüde bu topigi takip ettigim sürede bende hamiş oldum benim bi sorum var sizlere agustos 27 si bat tarihimdi o süreye kadar zaten belirtilerim oluyordu 4 gün önce test yaptım negatif çıktı umudum kalmamıştı ama 27sinde adet olmadıgım için kan verdim 33.1 cıktı bugün kan verdim tekrar 101.8 cıktı şimdi ögrendigim için doktora gidemedim yarında tatil pazartesine kaldı sizce degerim normal mi cok kafama taktım fazlamı artmış

Kızlar ben de ovulasyon testi sipariş ettim bugün yanında da 10 tane gebelik testi var. Bu ay takip yapıp o şekilde değerlendirmeyi düşünüyorum. İnş gebelik testlerinde de çift çizgiyi görmek nasip olur

Yok canım iyi .Allah kucağına almayı nasip etsin

2 güne bir 2 kat artış kuralına göre bence değeriniz güzel
kendinizi yormadan bu süreci geçirin bence

aman iyi olun cnm masAllah kötülükten ne çıkıyor ki sanki
Fqzla artması sknt degil bence normql sanki cnm sağlıkla ilerlesin inşAllah

Cok ii cnm merak etme. Bnm de ilk 31 di sonra 88 cikti. Hayrli olsn senn de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…