kızlar bu arada ben instagramdan bi macun almıştım onu 1 ay kullandım yani adetken başlıyorsun yumoş dönemine kadar kullanıyorsun sonra bırakıyorsun
hamile kalmazsan sonra süreç yine böyle devam ediyor
bunu kullansığım dönem pik dönemim 2-3 gün sürmüştü
sonra adet olunca amaan boşver deyip bi daha kullanmamıştım
bu ay yine bi kullanayım onu
sayfasında çok yorum başarı örnekleri falan var
anasını satam bunu da kullanalım
taş yiyin deseler tamam verin diyecek haldeyiz
Ben düzenli oluyorum canım . Ama hep vücudumuz bizle oynuyor o yüzden ben de onu dinlemiyorum bu ayBenimde saati saatine olan adetim son 6 aydır şaştı bi 25 bi 30 bugün 26. Günüm eskiden 26 dedimmi adet olurdumümitlenmemeliyüüüm
Aynen o yüzden yapmama kararı aldım
İnşallah canım test yapmıycam ben bu ay Cuma gününe kadar gelmezse bakcam artık negatif görmek istemiyorum
Amin canım rabbim yüzümüzü güldürsünBekle bekleyebildiğin kadarbakalım insAllah reglin de gelmez de kopppkoyu test atarsın inşAllahhhh ❤
Amin canım rabbim yüzümüzü güldürsün
Amimn canm. Test için cuma günü dediğin yarın mı bu arada
Yok canım iyi .Allah kucağına almayı nasip etsinSelamünaleyküm canlarım sizi topigin başından sonuna kadar takip ediyorum sizin yaşadıklarınızı gerçekten içimde hissediyorum sevincinizide üzüntünüzüde bu topigi takip ettigim sürede bende hamiş oldum benim bi sorum var sizlere agustos 27 si bat tarihimdi o süreye kadar zaten belirtilerim oluyordu 4 gün önce test yaptım negatif çıktı umudum kalmamıştı ama 27sinde adet olmadıgım için kan verdim 33.1 cıktı bugün kan verdim tekrar 101.8 cıktı şimdi ögrendigim için doktora gidemedim yarında tatil pazartesine kaldı sizce degerim normal mi cok kafama taktım fazlamı artmış
Sende bendensin bende ilk ay denedim sonra bıraktım ki bana tadı acı geldi o yüzden kullanamıyorum o ara da çok zor kullandım
Sende durumlar nasılSende bendensin bende ilk ay denedim sonra bıraktım ki bana tadı acı geldi o yüzden kullanamıyorum o ara da çok zor kullandım
Allah razı olsun rabbim sizlere ve tüm isteyenlere nasip etsin kucagınızı doldursun bebişlerle insallahYok canım iyi .Allah kucağına almayı nasip etsin
2 güne bir 2 kat artış kuralına göre bence değeriniz güzelSelamünaleyküm canlarım sizi topigin başından sonuna kadar takip ediyorum sizin yaşadıklarınızı gerçekten içimde hissediyorum sevincinizide üzüntünüzüde bu topigi takip ettigim sürede bende hamiş oldum benim bi sorum var sizlere agustos 27 si bat tarihimdi o süreye kadar zaten belirtilerim oluyordu 4 gün önce test yaptım negatif çıktı umudum kalmamıştı ama 27sinde adet olmadıgım için kan verdim 33.1 cıktı bugün kan verdim tekrar 101.8 cıktı şimdi ögrendigim için doktora gidemedim yarında tatil pazartesine kaldı sizce degerim normal mi cok kafama taktım fazlamı artmış
Senin ne zamanBenimde saati saatine olan adetim son 6 aydır şaştı bi 25 bi 30 bugün 26. Günüm eskiden 26 dedimmi adet olurdumümitlenmemeliyüüüm
Aminn amin inşallahAllah razı olsun rabbim sizlere ve tüm isteyenlere nasip etsin kucagınızı doldursun bebişlerle insallah
Çok teşekkür ederim rabbim sizede nasip etsin2 güne bir 2 kat artış kuralına göre bence değeriniz güzel
kendinizi yormadan bu süreci geçirin bence
Benim her ay değişiyor son zamanlarda en son adetim 30 günde olunca bu ay uygulama 29. Günü gösteriyor yani 1 eylül eskiden 26ydı döngümSenin ne zaman
aman iyi olun cnm masAllah kötülükten ne çıkıyor ki sankiKizlar kaynanam aradionce bilmiyor rolu yapti ee ee deyip durdu. Biliosn dedim iste hee solemedin dedi bana. Ben de senin oglun soleme dedi diye solemdim dedim ogrendgi gun de aramis beni ama o gun telim servisteydi. Cok sevndm ole deyince. Bana kıslik biseyler de hazrlio saolsn. Bole giderse daha cok sevicem kadini
Fqzla artması sknt degil bence normql sanki cnm sağlıkla ilerlesin inşAllahSelamünaleyküm canlarım sizi topigin başından sonuna kadar takip ediyorum sizin yaşadıklarınızı gerçekten içimde hissediyorum sevincinizide üzüntünüzüde bu topigi takip ettigim sürede bende hamiş oldum benim bi sorum var sizlere agustos 27 si bat tarihimdi o süreye kadar zaten belirtilerim oluyordu 4 gün önce test yaptım negatif çıktı umudum kalmamıştı ama 27sinde adet olmadıgım için kan verdim 33.1 cıktı bugün kan verdim tekrar 101.8 cıktı şimdi ögrendigim için doktora gidemedim yarında tatil pazartesine kaldı sizce degerim normal mi cok kafama taktım fazlamı artmış
Cok ii cnm merak etme. Bnm de ilk 31 di sonra 88 cikti. Hayrli olsn senn deSelamünaleyküm canlarım sizi topigin başından sonuna kadar takip ediyorum sizin yaşadıklarınızı gerçekten içimde hissediyorum sevincinizide üzüntünüzüde bu topigi takip ettigim sürede bende hamiş oldum benim bi sorum var sizlere agustos 27 si bat tarihimdi o süreye kadar zaten belirtilerim oluyordu 4 gün önce test yaptım negatif çıktı umudum kalmamıştı ama 27sinde adet olmadıgım için kan verdim 33.1 cıktı bugün kan verdim tekrar 101.8 cıktı şimdi ögrendigim için doktora gidemedim yarında tatil pazartesine kaldı sizce degerim normal mi cok kafama taktım fazlamı artmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?