Saol kuzumCok ii cnm merak etme. Bnm de ilk 31 di sonra 88 cikti. Hayrli olsn senn de
Insllh cnm hepimzSaol kuzumrabbim sağlıcakla kucagımıza almayıda nasip eder insallah ❤
kuzum benimde testim bitmek üzereKızlar ben de ovulasyon testi sipariş ettim bugün yanında da 10 tane gebelik testi var. Bu ay takip yapıp o şekilde değerlendirmeyi düşünüyorum. İnş gebelik testlerinde de çift çizgiyi görmek nasip olur
Canım ben almıştım o siteden aynı marka 30luydu 10 tanesi bozuk çıktı nerdeyse ben memnun kalmadım yada benim şansıma öyle denk geldi bazısı kıpkırmızı ekran oluyo hiç çizgi çıkarmıyor birtanesininde içindeki beyaz yeri yoktu kayıktı birdaha almadımkuzum benimde testim bitmek üzere
sen ne aldın hangi marka aldın ben de n11den alacaktım ama olumsuz yorumları okuyunca kafam karıştı kaboquick marka
Sağol cnm bilgi için anladım, haklısın engel değil aslında ama tutunamamasına sebep oluyo demekki pıhtı sorunuBilmiyorum genetiğe yollamadılar bebeği daha sonra benden alınan kah tahliliyle yapıldı pıhtılaşma testi. Bende genetik taşıyıcılıkta var ondan sebep ya da pıhtılaşmadan durmuştur kalbi. Hamile kalmaya engel olsa dr söylerdi herlde ya ilaç alıcam ben yinede nolur nolmaz
Canim benden 9 10 tüp kan aldilar 10gün sonra sonuclari cikti pirtilasmaya yatkinlik cikinca gebelik oncesi coraspine basladilar. Hamile kaldiktan sonrada kan testi yapilabilir
Benim bosuna 3 bebegim tutunamadi . Benim saglikli oglum var ama onda sorun cikmamisti.
Sağol cnm daha iyi anladım şimdi, hemde rahatladım, inşallah sağlıklı gebelik olurda bu testlere gerek kalmazCanim sonucta kanin akiskan olmasi lazimki bebegin uzuvlari gelissin ve tutunsun.oyüzden benim ilk gecelikte beta hcg 200 e cikti 2.kimyasalda 30 3.kimyasalda 35 e cikti tutunamadi. Bazilarinda 4 5 haftalikken düsüyor.
Selam arkadaşlar, bugün doktora gittik. Karnımdan ultrasonla baktı. Henüz ses duyulamayabilir ama kalp atışı var dedi. 6hafta+1günlükmüş. Harikulade bir duyguyu bana yaşattı, Rabbim; inş. isteyen herkese de yaşatsın. Yepyeni bir insanın yaratılışı ne büyük bir mucize. Allah'ım hepimize bu süreci kolaylaştırsın.❤Eki Görüntüle 2302745
İnşallah hep böyle devam ederse üzülmene sebeb bişey yaşanmazKizlar kaynanam aradionce bilmiyor rolu yapti ee ee deyip durdu. Biliosn dedim iste hee solemedin dedi bana. Ben de senin oglun soleme dedi diye solemdim dedim ogrendgi gun de aramis beni ama o gun telim servisteydi. Cok sevndm ole deyince. Bana kıslik biseyler de hazrlio saolsn. Bole giderse daha cok sevicem kadini
haklısın cnm ama merak insanı bu hale sokuyo ama,, bendede bitanecik test kaldı kendimi tutuyorumYok bu ay takmıyorum. Yoksa da varsa da bugün olmasa yarın yine öğrencez
Rabbim tamamına erdirsin cnm sağlıcaklaSelamünaleyküm canlarım sizi topigin başından sonuna kadar takip ediyorum sizin yaşadıklarınızı gerçekten içimde hissediyorum sevincinizide üzüntünüzüde bu topigi takip ettigim sürede bende hamiş oldum benim bi sorum var sizlere agustos 27 si bat tarihimdi o süreye kadar zaten belirtilerim oluyordu 4 gün önce test yaptım negatif çıktı umudum kalmamıştı ama 27sinde adet olmadıgım için kan verdim 33.1 cıktı bugün kan verdim tekrar 101.8 cıktı şimdi ögrendigim için doktora gidemedim yarında tatil pazartesine kaldı sizce degerim normal mi cok kafama taktım fazlamı artmış
Etiket yaptım ama çıkmamış anlamadım neden kikuzum benimde testim bitmek üzere
sen ne aldın hangi marka aldın ben de n11den alacaktım ama olumsuz yorumları okuyunca kafam karıştı kaboquick marka
yaaCanım ben almıştım o siteden aynı marka 30luydu 10 tanesi bozuk çıktı nerdeyse ben memnun kalmadım yada benim şansıma öyle denk geldi bazısı kıpkırmızı ekran oluyo hiç çizgi çıkarmıyor birtanesininde içindeki beyaz yeri yoktu kayıktı birdaha almadım
Beta 667Çıktımı canım sonıç☺
Ben innovita marka aldım memnun kaldım canım n11.comdan aldımyaa
bende tereddüt ettim
aslında mağaza puanı 100 ama olumsuz yorumlarda var
napcam bilemedim
Maşallah canım ikiz olabilirmi acaba kiBeta 667rahim duvari kalinlasms haftayada randevu verdi keseyi gorurz dedi
aynen kuzumm inşallah gecikme olur.çünkü biliyosun bizim senle tıkır tıkır geliyo biraz gecikme olsa hemen bende ümitlencem ama yokSağol cnm bilgi için anladım, haklısın engel değil aslında ama tutunamamasına sebep oluyo demekki pıhtı sorunukimuasaldan sonra ben biraz pimpiriklendimde acabalarla dolu beynim, umarım bende yoktur pıhtılaşma
Sağol cnm daha iyi anladım şimdi, hemde rahatladım, inşallah sağlıklı gebelik olurda bu testlere gerek kalmaz
Ne güzel rabb'im tamamına erdirsin cnm inşallah, çok mutlu oldum adına bende
İnşallah hep böyle devam ederse üzülmene sebeb bişey yaşanmazsen yinede fazla kaptırma kendini, şu görümcelerde aramadı dediğin mjınada ayrı güldüm ama cnm ya, şimdi onlarda ararlarmış, sırada kim var kızıcağın
haklısın cnm ama merak insanı bu hale sokuyo ama,, bendede bitanecik test kaldı kendimi tutuyorum
Rabbim tamamına erdirsin cnm sağlıcakla
@rosebatum cnm evet bugün geçsin bakalım, yarında düğüne gidiyoruz, nezaman döneriz bilmem cumrteside tatilmiş eşimin belkide pazara döneriz, pazartesi yaparım artık, ama okadar gecikme yaşarsam zaten kesin gebeyimdir zatiinşallah
Kaç gün geçtikten sonra kan testi verdin canımSelamünaleyküm canlarım sizi topigin başından sonuna kadar takip ediyorum sizin yaşadıklarınızı gerçekten içimde hissediyorum sevincinizide üzüntünüzüde bu topigi takip ettigim sürede bende hamiş oldum benim bi sorum var sizlere agustos 27 si bat tarihimdi o süreye kadar zaten belirtilerim oluyordu 4 gün önce test yaptım negatif çıktı umudum kalmamıştı ama 27sinde adet olmadıgım için kan verdim 33.1 cıktı bugün kan verdim tekrar 101.8 cıktı şimdi ögrendigim için doktora gidemedim yarında tatil pazartesine kaldı sizce degerim normal mi cok kafama taktım fazlamı artmış
E qı napam aramadilarSağol cnm bilgi için anladım, haklısın engel değil aslında ama tutunamamasına sebep oluyo demekki pıhtı sorunukimuasaldan sonra ben biraz pimpiriklendimde acabalarla dolu beynim, umarım bende yoktur pıhtılaşma
Sağol cnm daha iyi anladım şimdi, hemde rahatladım, inşallah sağlıklı gebelik olurda bu testlere gerek kalmaz
Ne güzel rabb'im tamamına erdirsin cnm inşallah, çok mutlu oldum adına bende
İnşallah hep böyle devam ederse üzülmene sebeb bişey yaşanmazsen yinede fazla kaptırma kendini, şu görümcelerde aramadı dediğin mjınada ayrı güldüm ama cnm ya, şimdi onlarda ararlarmış, sırada kim var kızıcağın
haklısın cnm ama merak insanı bu hale sokuyo ama,, bendede bitanecik test kaldı kendimi tutuyorum
Rabbim tamamına erdirsin cnm sağlıcakla
@rosebatum cnm evet bugün geçsin bakalım, yarında düğüne gidiyoruz, nezaman döneriz bilmem cumrteside tatilmiş eşimin belkide pazara döneriz, pazartesi yaparım artık, ama okadar gecikme yaşarsam zaten kesin gebeyimdir zatiinşallah
Bilmiyorm ya onunla ilgili bisey demedi ama olursa gercekten harika olurMaşallah canım ikiz olabilirmi acaba ki
Ben gittigidiyor dan laboquick aldım canım başka da yok zaten daha önce de laboquick kullanmıştım hiç sorun çıkmamıştı inş bunda da çıkmaz. Hem o kadar para veriyoruz hem beklentiye giriyoruz.kuzum benimde testim bitmek üzere
Afedersin ama bukadar heycanlı beklememiştim bu günü, şeyime bakmaktan gına geldiAlyam2021 canım sen de durumlar nasıl
onu da kullandım kuzum evet o çok iyiydi ama ben kaset tipini daha hijyenik bulduğum için laboquick alayım demiştim ama sonra da sorun oluyomuş en iyisi bunu alayım yineBen innovita marka aldım memnun kaldım canım n11.comdan aldım
27 si bat günümdü gelmeyince gittim kan verdim hemen canım geçikmesinede fırsat vermedim sanırımKaç gün geçtikten sonra kan testi verdin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?