Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar ben de ovulasyon testi sipariş ettim bugün yanında da 10 tane gebelik testi var. Bu ay takip yapıp o şekilde değerlendirmeyi düşünüyorum. İnş gebelik testlerinde de çift çizgiyi görmek nasip olur
kuzum benimde testim bitmek üzere
sen ne aldın hangi marka aldın ben de n11den alacaktım ama olumsuz yorumları okuyunca kafam karıştı kaboquick marka

sen ne aldın hangi marka aldın ben de n11den alacaktım ama olumsuz yorumları okuyunca kafam karıştı kaboquick marka
Canım ben almıştım o siteden aynı marka 30luydu 10 tanesi bozuk çıktı nerdeyse ben memnun kalmadım yada benim şansıma öyle denk geldi bazısı kıpkırmızı ekran oluyo hiç çizgi çıkarmıyor birtanesininde içindeki beyaz yeri yoktu kayıktı birdaha almadım

Sağol cnm bilgi için anladım, haklısın engel değil aslında ama tutunamamasına sebep oluyo demekki pıhtı sorunukimuasaldan sonra ben biraz pimpiriklendimde acabalarla dolu beynim, umarım bende yoktur pıhtılaşma

Canim sonucta kanin akiskan olmasi lazimki bebegin uzuvlari gelissin ve tutunsun.oyüzden benim ilk gecelikte beta hcg 200 e cikti 2.kimyasalda 30 3.kimyasalda 35 e cikti tutunamadi. Bazilarinda 4 5 haftalikken düsüyor.
Sağol cnm daha iyi anladım şimdi, hemde rahatladım, inşallah sağlıklı gebelik olurda bu testlere gerek kalmaz
Ne güzel rabb'im tamamına erdirsin cnm inşallah, çok mutlu oldum adına bende
İnşallah hep böyle devam ederse üzülmene sebeb bişey yaşanmazsen yinede fazla kaptırma kendini,şu görümcelerde aramadı dediğin mjınada ayrı güldüm ama cnm ya, şimdi onlarda ararlarmış, sırada kim var kızıcağın
Yok bu ay takmıyorum. Yoksa da varsa da bugün olmasa yarın yine öğrencez
haklısın cnm ama merak insanı bu hale sokuyo ama,, bendede bitanecik test kaldı kendimi tutuyorum
Rabbim tamamına erdirsin cnm sağlıcakla

@rosebatum cnm evet bugün geçsin bakalım, yarında düğüne gidiyoruz, nezaman döneriz bilmem cumrteside tatilmiş eşimin belkide pazara döneriz, pazartesi yaparım artık, ama okadar gecikme yaşarsam zaten kesin gebeyimdir zatiinşallah

yaa
bende tereddüt ettim
aslında mağaza puanı 100 ama olumsuz yorumlarda var
napcam bilemedim

aynen kuzumm inşallah gecikme olur.çünkü biliyosun bizim senle tıkır tıkır geliyo biraz gecikme olsa hemen bende ümitlencem ama yok

Kaç gün geçtikten sonra kan testi verdin canım

E qı napam aramadilar haksiz miyim yanii. Bunlr sabah aksam elinde tel olan insanlar. Neysaaaam veririm cevabimi artk

Ben gittigidiyor dan laboquick aldım canım başka da yok zaten daha önce de laboquick kullanmıştım hiç sorun çıkmamıştı inş bunda da çıkmaz. Hem o kadar para veriyoruz hem beklentiye giriyoruz.

Alyam2021 canım sen de durumlar nasıl
Afedersin ama bukadar heycanlı beklememiştim bu günü, şeyime bakmaktan gına geldi acaba oldumu diye diye her ıslaklık hissettiğimde bakıyorum, psikolojim bozulduşimdi akıntım sarıya dönmüş yine çok heycan verici bişeymiş bu gecikme olayıyaa, 3aydır tak diye öğleyi bulmadan gelirdi hala tık yok şimdilik mutluyum, ama kırmızıları görürsemde hazırlıklıyım üzülmiycem, nasipten öte yol yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…