Darısı kesmeyi görmeye inşallah canımBeta 667rahim duvari kalinlasms haftayada randevu verdi keseyi gorurz dedi
Beta 667rahim duvari kalinlasms haftayada randevu verdi keseyi gorurz dedi
Ben gittigidiyor dan laboquick aldım canım başka da yok zaten daha önce de laboquick kullanmıştım hiç sorun çıkmamıştı inş bunda da çıkmaz. Hem o kadar para veriyoruz hem beklentiye giriyoruz.
aynen canım yaaBen gittigidiyor dan laboquick aldım canım başka da yok zaten daha önce de laboquick kullanmıştım hiç sorun çıkmamıştı inş bunda da çıkmaz. Hem o kadar para veriyoruz hem beklentiye giriyoruz.
Hey maşallah harikaa, gözün aydın cnm tekrarBeta 667rahim duvari kalinlasms haftayada randevu verdi keseyi gorurz dedi
aynen cnm öyle,, ama bu durum daha avantajlıydı bize, sonuçta döngüler düzenli olunca yumurtlamalarda iyi demek oluyor, rabbim hepimizin yüzünü güldürsün tez zamandaaynen kuzumm inşallah gecikme olur.çünkü biliyosun bizim senle tıkır tıkır geliyo biraz gecikme olsa hemen bende ümitlencem ama yok
Haklısın cnm ver cvbı tabi, arayan arar aramayan kendi bilirE qı napam aramadilarhaksiz miyim yanii. Bunlr sabah aksam elinde tel olan insanlar. Neysaaaam veririm cevabimi artk
Insallh bir hafta nasl gecicek bilmiyormDarısı kesmeyi görmeye inşallah canım
Maşallah maşallah darısı başımıza inşallahBeta 667rahim duvari kalinlasms haftayada randevu verdi keseyi gorurz dedi
Insallah canm sabirla bekliyormAy maşallah sağlıkla kucağına alırsın canım inşallah ❤
ya çok güldüm kuzum sanaAfedersin ama bukadar heycanlı beklememiştim bu günü, şeyime bakmaktan gına geldiacaba oldumu diye diye her ıslaklık hissettiğimde bakıyorum, psikolojim bozuldu şimdi akıntım sarıya dönmüş yine çok heycan verici bişeymiş bu gecikme olayıyaa, 3aydır tak diye öğleyi bulmadan gelirdi hala tık yok şimdilik mutluyum, ama kırmızıları görürsemde hazırlıklıyım üzülmiycem, nasipten öte yol yok
canımm çok güzel değerin maşallah sağlıkla büyüsün annesiBeta 667rahim duvari kalinlasms haftayada randevu verdi keseyi gorurz dedi
Saol canm bugunleri gormekte varms yaHey maşallah harikaa, gözün aydın cnm tekrar
aynen cnm öyle,, ama bu durum daha avantajlıydı bize, sonuçta döngüler düzenli olunca yumurtlamalarda iyi demek oluyor, rabbim hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda
Haklısın cnm ver cvbı tabi, arayan arar aramayan kendi bilir
Aminn buyusun bnm minik bebisim herkese nasip olsn insallahcanımm çok güzel değerin maşallah sağlıkla büyüsün annesi
bizlere de dua et kuzummmAminn buyusun bnm minik bebisim herkese nasip olsn insallah
Islak odunla dövmek lazım bizi haaya çok güldüm kuzum sana
geçen ay bende öyleydim
hatta adet olacağım günün gecesinde sürekli kalkıp kalkıp şeyime bakmaktan artık gına gemişti dedim madem uyumayayım sürekli bakayım diye sabaha kadar don indirmekten bi hal olmuştum
Gönlünce olsun ikiz güzeldir benimde ikiz kardeşim varBilmiyorm ya onunla ilgili bisey demedi ama olursa gercekten harika olur
Sarı alıntı bende de oluyor aradaAfedersin ama bukadar heycanlı beklememiştim bu günü, şeyime bakmaktan gına geldiacaba oldumu diye diye her ıslaklık hissettiğimde bakıyorum, psikolojim bozuldu şimdi akıntım sarıya dönmüş yine çok heycan verici bişeymiş bu gecikme olayıyaa, 3aydır tak diye öğleyi bulmadan gelirdi hala tık yok şimdilik mutluyum, ama kırmızıları görürsemde hazırlıklıyım üzülmiycem, nasipten öte yol yok
Aynen bozuk oluyormus genelde canım bence innovitanın kullanımı daha kolayonu da kullandım kuzum evet o çok iyiydi ama ben kaset tipini daha hijyenik bulduğum için laboquick alayım demiştim ama sonra da sorun oluyomuş en iyisi bunu alayım yine
Anladım cankm maşallah ne güzel27 si bat günümdü gelmeyince gittim kan verdim hemen canım geçikmesinede fırsat vermedim sanırım
MerhabaaMeraba kızlar ben yeniyim burda ama bayadır konuları yakından takip ediyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?