Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben gittigidiyor dan laboquick aldım canım başka da yok zaten daha önce de laboquick kullanmıştım hiç sorun çıkmamıştı inş bunda da çıkmaz. Hem o kadar para veriyoruz hem beklentiye giriyoruz.
Ben gittigidiyor dan laboquick aldım canım başka da yok zaten daha önce de laboquick kullanmıştım hiç sorun çıkmamıştı inş bunda da çıkmaz. Hem o kadar para veriyoruz hem beklentiye giriyoruz.
aynen canım yaa

Beta 667 rahim duvari kalinlasms haftayada randevu verdi keseyi gorurz dedi
Hey maşallah harikaa, gözün aydın cnm tekrar
aynen kuzumm inşallah gecikme olur.çünkü biliyosun bizim senle tıkır tıkır geliyo biraz gecikme olsa hemen bende ümitlencem ama yok
aynen cnm öyle,, ama bu durum daha avantajlıydı bize, sonuçta döngüler düzenli olunca yumurtlamalarda iyi demek oluyor, rabbim hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda
E qı napam aramadilar haksiz miyim yanii. Bunlr sabah aksam elinde tel olan insanlar. Neysaaaam veririm cevabimi artk
Haklısın cnm ver cvbı tabi, arayan arar aramayan kendi bilir

ya çok güldüm kuzum sana
geçen ay bende öyleydim
hatta adet olacağım günün gecesinde sürekli kalkıp kalkıp şeyime bakmaktan artık gına gemişti dedim madem uyumayayım sürekli bakayım diye sabaha kadar don indirmekten bi hal olmuştum

Saol canm bugunleri gormekte varms ya

Islak odunla dövmek lazım bizi haa

Sarı alıntı bende de oluyor arada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…