- 29 Ağustos 2019
- 655
- 1.359
- 63
- 32
Valla oladabilirsşn canım yerleşme kanamasıda olabilir belki 4 gün varmıs daha gününe yakın test yap benceSorum olucakadet günüme 4 gün var ama 1 haftadır falan altkarın bölgemde değişik sancımı batmamı neyse bişeyler oluyor yani anlatması güç bugünde pembemsi bi sıvı geldi geçen haftada kadın doktorumda terminimde mukoza deniliyo galiba o baya kalınlaşmış dediydi doktor folikasit hapı yazdıydı şimdi benim sorum şu soruda değil aslında ya meraktan çatlıcam hamile olabilirmiyim diyee
Yazdınmı görmedim ama senin batı sormuştum ben biara, totemde görünmüyor demiştim, sen göröedin sorumu sanırım, çünkü aksatmadan herkezi okuyorum ben kaçırmış olamam,huyum kurusunSarı alıntı bende de oluyor arada
merhaba cnm hoşgeldin,Meraba kızlar ben yeniyim burda ama bayadır konuları yakından takip ediyordum
O kasık ağrıları o meraklar hepimizin heycanlı bekleyiş kabusu cnmSorum olucakadet günüme 4 gün var ama 1 haftadır falan altkarın bölgemde değişik sancımı batmamı neyse bişeyler oluyor yani anlatması güç bugünde pembemsi bi sıvı geldi geçen haftada kadın doktorumda terminimde mukoza deniliyo galiba o baya kalınlaşmış dediydi doktor folikasit hapı yazdıydı şimdi benim sorum şu soruda değil aslında ya meraktan çatlıcam hamile olabilirmiyim diyee
Hayırlısıı bakalım doktorum yakında hamile kalırsın dediValla oladabilirsşn canım yerleşme kanamasıda olabilir belki 4 gün varmıs daha gününe yakın test yap bence☺
Hakkımızda hayırlısı ozamanYazdınmı görmedim ama senin batı sormuştum ben biara, totemde görünmüyor demiştim, sen göröedin sorumu sanırım, çünkü aksatmadan herkezi okuyorum ben kaçırmış olamam,huyum kurusun
merhaba cnm hoşgeldin,
O kasık ağrıları o meraklar hepimizin heycanlı bekleyiş kabusu cnmbenimde bat bugün ve hala olmadım, olmamda inşallah, benimde sol kasığımda o tarif etmeye çalıştığın şey yaşanıyor epeydir, ve bugün inanılmaz derecede arttı ağırlık sertleşme sancı batma ne ararsan orda şuanda bakalım hakkımızda hayırlısı olsun, sabret 4gün daha, da yana mi yoksa nda yarın test yapabilirsin varsa silikte olsa çıkar
hoşgeldim canımMeraba kızlar ben yeniyim burda ama bayadır konuları yakından takip ediyordum
Meraba aynenhoşgeldim canım
bende yeniyim
ama arkadaşlar okadar sıcak kanlı ki hemencecik sıcacık kabul ediyorlar
Hayırlısı olsun Rabbim gülen yüzünü soldurmasınAfedersin ama bukadar heycanlı beklememiştim bu günü, şeyime bakmaktan gına geldiacaba oldumu diye diye her ıslaklık hissettiğimde bakıyorum, psikolojim bozuldu şimdi akıntım sarıya dönmüş yine çok heycan verici bişeymiş bu gecikme olayıyaa, 3aydır tak diye öğleyi bulmadan gelirdi hala tık yok şimdilik mutluyum, ama kırmızıları görürsemde hazırlıklıyım üzülmiycem, nasipten öte yol yok
Amiin inşallah cnmBende coraspin 100luk kullaniyorum canim.ama doktoruna danis. Rabbim vesile etsin
yarın cumaymış ben farkında değilim
Selamünaleyküm canlarım sizi topigin başından sonuna kadar takip ediyorum sizin yaşadıklarınızı gerçekten içimde hissediyorum sevincinizide üzüntünüzüde bu topigi takip ettigim sürede bende hamiş oldum benim bi sorum var sizlere agustos 27 si bat tarihimdi o süreye kadar zaten belirtilerim oluyordu 4 gün önce test yaptım negatif çıktı umudum kalmamıştı ama 27sinde adet olmadıgım için kan verdim 33.1 cıktı bugün kan verdim tekrar 101.8 cıktı şimdi ögrendigim için doktora gidemedim yarında tatil pazartesine kaldı sizce degerim normal mi cok kafama taktım fazlamı artmış
aynen kuzum bana da çok acı geldi o kadar zor yiyorum ki bakalım yeniden denicem
Sende durumlar nasıl
Canum canum canuuummhoşgeldim canım
bende yeniyim
ama arkadaşlar okadar sıcak kanlı ki hemencecik sıcacık kabul ediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?