Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorum olucak adet günüme 4 gün var ama 1 haftadır falan altkarın bölgemde değişik sancımı batmamı neyse bişeyler oluyor yani anlatması güç bugünde pembemsi bi sıvı geldi geçen haftada kadın doktorumda terminimde mukoza deniliyo galiba o baya kalınlaşmış dediydi doktor folikasit hapı yazdıydı şimdi benim sorum şu soruda değil aslında ya meraktan çatlıcam hamile olabilirmiyim diyee

Valla oladabilirsşn canım yerleşme kanamasıda olabilir belki 4 gün varmıs daha gününe yakın test yap bence

Sarı alıntı bende de oluyor arada
Yazdınmı görmedim ama senin batı sormuştum ben biara, totemde görünmüyor demiştim, sen göröedin sorumu sanırım, çünkü aksatmadan herkezi okuyorum ben kaçırmış olamam,huyum kurusun
Meraba kızlar ben yeniyim burda ama bayadır konuları yakından takip ediyordum
merhaba cnm hoşgeldin,

O kasık ağrıları o meraklar hepimizin heycanlı bekleyiş kabusu cnmbenimde bat bugün ve hala olmadım, olmamda inşallah, benimde sol kasığımda o tarif etmeye çalıştığın şey yaşanıyor epeydir, ve bugün inanılmaz derecede arttı ağırlık sertleşme sancı batma ne ararsan orda şuandabakalım hakkımızda hayırlısı olsun, sabret 4gün daha, da yana mi yoksa nda yarın test yapabilirsin varsa silikte olsa çıkar

Hakkımızda hayırlısı ozaman inşallah bebiş oluşuyodur testin negativ çıkmasından korkuma bekliyorum daha

Hayırlısı olsun Rabbim gülen yüzünü soldurmasın

Bence gayet iyi sonucun doktorlar 2 günde 1 2 katı artmasını istiyormuş senin fazla arttı diye sorun etmene gerek yok en fazla çoğul gebelik olur, istiyosan inşAllah çoğul gebeliktir diyeyim

Ovu testin ne kadar canm gebelik testi baya varmış yada ben o şeyleri bırakmalı setler de değişmiş bende genelde 2 tane gebelik testi oluyodu daha da var bende gebelik testi yapmak bile nasip olmadı Yinede olumlu olup yapmak nasil olsun inşAllah hayırlısıyla, sonu hüsran olunca insan daha üzülüyo sanki bi umutla bekleyince.

Iyi aksamlar bayanlar gorumcemi yolcu ettim da benim ufaklikta da burun akintisi var biraz huzursuz bende baya yorgun gibiyim bikac gun dinlenmek daha sonra aof sınavlarına calismak istiyorum 14 15 eylül sinav tarihlerim bu sürede belki aklımdan çıkarırım biraz bu aralar ruyalarima girmeye başladı bebek vs...

Sende durumlar nasıl

Tabikide regl ağrım var Kendimi aşılamaya, kontrollere hazırlıyorum şuanki duam inşAllah 2. günüm pazar gününe denk gelmez, adetim çoookkk az sürdüğü için (erken menapoz durumundan) mutlaka 2. günü gel dedi çünkü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…