Hayrli olsn cnm gordum seniiGel bize gel bebekle gel
yaa
bende tereddüt ettim
aslında mağaza puanı 100 ama olumsuz yorumlarda var
napcam bilemedim
Aminnn inşallah canım yaHadi bu farkında olmaman olumlu test sonuçlarına çıksın inşAllahhhh❤
İnşallah adetin gelmez bebişin gelirTabikide regl ağrım varKendimi aşılamaya, kontrollere hazırlıyorum şuanki duam inşAllah 2. günüm pazar gününe denk gelmez, adetim çoookkk az sürdüğü için (erken menapoz durumundan) mutlaka 2. günü gel dedi çünkü
İnşallah adetin gelmez bebişin gelir
Canisi biraz netten baktm da normlmis degerlerjn. Fsh nin 10 ustu olmamasi gerekiomus. Tsh norml prolaktin de 20 den yukari olmamasi gerekiomus
Ay bana görümce deme kaynanamı Bi şekilde bende idare ediyom da Allah biliyo ya nefret ediyorum görümcem den ya. Aramaları lazım ama aramıyorsa sende ona göre davran cnmAramis kiz. Dedim ya telim servisteydi o gun . 2 defa aradim kapaliydi dediesime sormus o da bozuk demis zaten. Ama esimden de arayabilirdi dimi. Nysaam bu da iidir yaa. Cok da gunahini almim. Surkli bi ihtiycm var mi diye soruo saolsn. Insllh daha ii olurz. Ama gorumcelrim aramdi bak. Bi msj bile cekselerdi tmmdi
İnş cnm inş hepimiz anne oluruz bu topik bize uğurlu geliren güzel sınavı vermişsin yenmişsin kuzum
şimdi sıra bebekte
hepimiz yaşayacağız inşallah bu mutluluğu ben inanıyorum
dua listemizde tamamlansın ve başlayalım kızlar dualara bence
Aramamak icin paket yapmiorm kendimeAy bana görümce deme kaynanamı Bi şekilde bende idare ediyom da Allah biliyo ya nefret ediyorum görümcem den ya. Aramaları lazım ama aramıyorsa sende ona göre davran cnm
Clife macun mu cnm? Ben hayıtı bitirince onu da denicem memnun kalan çok var ondankızlar bu arada ben instagramdan bi macun almıştım onu 1 ay kullandım yani adetken başlıyorsun yumoş dönemine kadar kullanıyorsun sonra bırakıyorsun
hamile kalmazsan sonra süreç yine böyle devam ediyor
bunu kullansığım dönem pik dönemim 2-3 gün sürmüştü
sonra adet olunca amaan boşver deyip bi daha kullanmamıştım
bu ay yine bi kullanayım onu
sayfasında çok yorum başarı örnekleri falan var
anasını satam bunu da kullanalım
taş yiyin deseler tamam verin diyecek haldeyiz
Sorma cnm ben aileme de bişey anlatamadım onlar da olmuyo gidin doktora deyip üzerimize geliyorlar benim yaşım da 30 olduBende 5 ay yaşadım o durumu canm Allah kimseye o durumu da yaşatmasın evlat hasreti de yaşatmasın. Benim için de diyolar başta korundu şimdi arıyo diye, ağzı olan konuşuyo yani 5 ay yaşayamadım zaten o durumu sonrasında da korunmadık zaten ama olmayınca olmuyo işte kime ne diye nasıl anlatılırki hoş anlatılsa da zaten 1e bin katarlar en sinir olduğum...
Ah ah ben çok sıkıntı yaşadım görümcemle 1 tane ama yetti bana yıllardır.. Şimdi 2.bebepine hamile nispet yapa yapa anlatıyor..Aramamak icin paket yapmiorm kendimekaynanayla surkli konustgum icin cok sknti olmuo halledilio dedgin gibi. Ama digerlriii
Canisi biraz netten baktm da normlmis degerlerjn. Fsh nin 10 ustu olmamasi gerekiomus. Tsh norml prolaktin de 20 den yukari olmamasi gerekiomus
Ah ah ben çok sıkıntı yaşadım görümcemle 1 tane ama yetti bana yıllardır.. Şimdi 2.bebepine hamile nispet yapa yapa anlatıyor..
Rica ederm cnm bisy yapmdimSaol bebekiimmorda bi deger var yumurta rezervi ile ilgiliymiş o biraz dusuk sankinim
Sorma cnm ben aileme de bişey anlatamadım onlar da olmuyo gidin doktora deyip üzerimize geliyorlar benim yaşım da 30 olduamin inş Rabbim kimseye yaşatmasın hepimizin kucğaı dolsun inş
Amh nin de en az 2.6 olmasi gerekiomusBende yazmıştım hormon testimin sonuçlarını kaçtı şuan hatırlamıyorum bileProlaktinim 21. bilmem kaçtı ama Fsh yi hatırlamıyorum, ha bide hatırladığım Amh 1.19
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?