Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yaa
bende tereddüt ettim
aslında mağaza puanı 100 ama olumsuz yorumlarda var
napcam bilemedim

Laboquick testinden bende hiç hiç memnun kalmadım kızlar ve 2 defa aldım hiç yumurtlama göstermedi resmen klomene rağmen... Sonra instagramfa birgebeningunlugu sayfasında Ebru abladan çubuk test aldım onlarda gayet gördüm yumurtlama henüz olumlu bişey olmasada.. ondan kalan gebelik testlerim de var kullanmak nasip olmadı

İnşallah adetin gelmez bebişin gelir

Ay bana görümce deme kaynanamı Bi şekilde bende idare ediyom da Allah biliyo ya nefret ediyorum görümcem den ya. Aramaları lazım ama aramıyorsa sende ona göre davran cnm

en güzel sınavı vermişsin yenmişsin kuzum
şimdi sıra bebekte
hepimiz yaşayacağız inşallah bu mutluluğu ben inanıyorum
dua listemizde tamamlansın ve başlayalım kızlar dualara bence
İnş cnm inş hepimiz anne oluruz bu topik bize uğurlu gelir

Ay bana görümce deme kaynanamı Bi şekilde bende idare ediyom da Allah biliyo ya nefret ediyorum görümcem den ya. Aramaları lazım ama aramıyorsa sende ona göre davran cnm
Aramamak icin paket yapmiorm kendime kaynanayla surkli konustgum icin cok sknti olmuo halledilio dedgin gibi. Ama digerlriii

Clife macun mu cnm? Ben hayıtı bitirince onu da denicem memnun kalan çok var ondan

Sorma cnm ben aileme de bişey anlatamadım onlar da olmuyo gidin doktora deyip üzerimize geliyorlar benim yaşım da 30 oldu amin inş Rabbim kimseye yaşatmasın hepimizin kucğaı dolsun inş

Aramamak icin paket yapmiorm kendime kaynanayla surkli konustgum icin cok sknti olmuo halledilio dedgin gibi. Ama digerlriii
Ah ah ben çok sıkıntı yaşadım görümcemle 1 tane ama yetti bana yıllardır.. Şimdi 2.bebepine hamile nispet yapa yapa anlatıyor..

Canisi biraz netten baktm da normlmis degerlerjn. Fsh nin 10 ustu olmamasi gerekiomus. Tsh norml prolaktin de 20 den yukari olmamasi gerekiomus

Bende yazmıştım hormon testimin sonuçlarını kaçtı şuan hatırlamıyorum bile Prolaktinim 21. bilmem kaçtı ama Fsh yi hatırlamıyorum, ha bide hatırladığım Amh 1.19

Sorma cnm ben aileme de bişey anlatamadım onlar da olmuyo gidin doktora deyip üzerimize geliyorlar benim yaşım da 30 oldu amin inş Rabbim kimseye yaşatmasın hepimizin kucğaı dolsun inş

Anneme ilk 1 hafta demiştim olmadı diye ama anlamıyodu tabi neden olmadığını kardeş kardeş mi yatıyosunuz saçmalama felan derdi sonra he oldu diye geçiştirmiştim, yaşımız yakın olan teyzem var ona diyodum sadece hergün konuşurduk en son başarınca o da rahatlamıştı sorun yoksa yaşın da önemi yok bence benim annem 38 yaşında normal doğum yaptı Hiç anneme çekmemişim hamile bile kalamıyorum

Bende yazmıştım hormon testimin sonuçlarını kaçtı şuan hatırlamıyorum bile Prolaktinim 21. bilmem kaçtı ama Fsh yi hatırlamıyorum, ha bide hatırladığım Amh 1.19
Amh nin de en az 2.6 olmasi gerekiomus
Netten bi bak onu yukselten yiyeckler var mi diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…