Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayni ben bugun basima geleni anlatimde gulun ky oturuyorduk gunumu sordu bilir oda benle takip eder gecti degince kp yuru git test al dedi hic zahmet etmeyin yoktur kesin dedim o kadar yani beklenti icinde herkes
Ahhh kuzum ya onlarda dede nine olacak Rabbim nasip etsin inşallah isteniyor ya aylar geçtikçe istek daha çok artıyor Rabbim kimseyi mahrum bırakmasın gülüm

Simdi biraz duygusala baglayalim cocuk sahibi olmak istediginizi ne zaman anladiniz kizlar bizim esimle bir cocugu ikimizde severken istemsizce birbirimze bakmistik hic konusmadik ustune ama bakislari ne kadar istedigini anlatmisti
Biz eşimle akrabamın düğününe gitmiştik. Kuzenimin bebeği kucagımdaydı fotoğraf çekinmiştik eşimde dedi çok yakıştı sana falan ertesi sabah dediki bence bizimde bir çocugumuz olsun sonra karar verdik Mart ayı falandı

Oy kendi cocugunla olsun ayni tablo insallah canim

Simdi biraz duygusala baglayalim cocuk sahibi olmak istediginizi ne zaman anladiniz kizlar bizim esimle bir cocugu ikimizde severken istemsizce birbirimze bakmistik hic konusmadik ustune ama bakislari ne kadar istedigini anlatmisti
Ben daha evlenmeden evlenip çocuk yapcam diyenlerdenim eşimde tıpkı senin gibi bi bebişi severken hissettim çok acı oluyor elden bişey gelmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…