Geliyorum bekleyin 10sayfam kaldı sonra dusHu huu nerdesiniz gençler buralar çok sessiz kalmış nerde beni bol ekşınlı konular konuştuğumuz topik nerde nerde nerdeee
L Loriklorik N Nana Ana @15yusra11 @Sibelll16 @Fatma KTL @icecreamm @Antoryum123Beklemekseni @bi prenses annesi ve etiket yapamadığım diğer canlar
Kocam da yok bugün rahat rahat takılabilirim Hu huuu parti başlasın
Ahhh kuzum ya onlarda dede nine olacak Rabbim nasip etsin inşallah isteniyor ya aylar geçtikçe istek daha çok artıyor Rabbim kimseyi mahrum bırakmasın gülümAyni ben bugun basima geleni anlatimde gulun ky oturuyorduk gunumu sordu bilir oda benle takip eder gecti degince kp yuru git test al dedi hic zahmet etmeyin yoktur kesin dedim o kadar yani beklenti icinde herkes
Tatlı severim olabilirKurtlaar sofrasina kurt geliyor kiz sen bizide yersin ha
Oh maşallah nasıl bir sofra buBuyrun kizzlaaarrr gece soframizaaaellerimle hazrldim haaa iki dakkdaa
Önce Yicez sonra eritcez tam benlikKos kiiiz koooosss pijamalrini giy de gel sonra gobek atcaazz
Amin insallah yaslar kac sizlerin benim 28Ahhh kuzum ya onlarda dede nine olacak Rabbim nasip etsin inşallah isteniyor ya aylar geçtikçe istek daha çok artıyor Rabbim kimseyi mahrum bırakmasın gülüm
Aminnnn cnmmmmInsallah hepimiz rabbim kimseye aratmasin insallah
Sen gelene ben uyucamGeliyorum bekleyin 10sayfam kaldı sonra dusgeceye sakla kendini
Biz eşimle akrabamın düğününe gitmiştik. Kuzenimin bebeği kucagımdaydı fotoğraf çekinmiştik eşimde dedi çok yakıştı sana falanSimdi biraz duygusala baglayalim cocuk sahibi olmak istediginizi ne zaman anladiniz kizlar bizim esimle bir cocugu ikimizde severken istemsizce birbirimze bakmistik hic konusmadik ustune ama bakislari ne kadar istedigini anlatmisti
Seni bekliyorummmm
Diger mekan????????Evet cnm diğer mekanda çok sevindim bnde sırada beklemedeyiz
Seninde ne yaptigin belli degil tatli yiyordun en sonSen gelene ben uyucam
Oy kendi cocugunla olsun ayni tablo insallah canimBiz eşimle akrabamın düğününe gitmiştik. Kuzenimin bebeği kucagımdaydı fotoğraf çekinmiştik eşimde dedi çok yakıştı sana falanertesi sabah dediki bence bizimde bir çocugumuz olsun sonra karar verdik Mart ayı falandı
Ben daha evlenmeden evlenip çocuk yapcam diyenlerdenim eşimde tıpkı senin gibi bi bebişi severken hissettim çok acı oluyor elden bişey gelmiyorSimdi biraz duygusala baglayalim cocuk sahibi olmak istediginizi ne zaman anladiniz kizlar bizim esimle bir cocugu ikimizde severken istemsizce birbirimze bakmistik hic konusmadik ustune ama bakislari ne kadar istedigini anlatmisti
Tabağima doldur boş durmaSeni bekliyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?