Amin cümlemizinkini inşallah☺☺Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Biri der matematik zayif biri der cogrAfya nedir benim sizden çektigim yahuŞehir de kız ben bilmem öle cografram zayıf
Bizim niye haberimiz yok nasıl olmus düsmüsmüCanisi nort carolina bebgini kaybettisilebilirsn istersn
Bebek bebek diye diye akıl kalmadı ne edekBiri der matematik zayif biri der cogrAfya nedir benim sizden çektigim yahu
AminHayırlı olsun canm sağlıkla ilerleyip hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşallah ❤ Bizlere dua etmeyi unutma olur mu
Kafayi yemisler topigi guluuuuuuummmAllahim ben hangi topige düstum
Hic deme yaaa.resmen para icin yapiolr coguValla çok zor iş doktor bulmak içe sinesi çoğunluk aksi huysuz suratsız
Tutmayın beni geliyorummm Allahım Allahım sofraya bakBuyrun kizzlaaarrr gece soframizaaaellerimle hazrldim haaa iki dakkdaa
Güzel heberlerle gel kuzum bekliyorummmmKatilirim canim benim cuma yazarim buraya muhakkak
Gözünüzaydın cicegim Saglıkla gelsin bebeginizBen hamileyim çok şükür rabbim isteyen herkese en kısa zaman da nasip eder inşallah
Valla yalan olmasn ama dis geblk miydi kalbi mi durmustu neydi ole bisyBizim niye haberimiz yok nasıl olmus düsmüsmü
Ayni ben bugun basima geleni anlatimde gulun ky oturuyorduk gunumu sordu bilir oda benle takip eder gecti degince kp yuru git test al dedi hic zahmet etmeyin yoktur kesin dedim o kadar yani beklenti icinde herkesBebek bebek diye diye akıl kalmadı ne edek
Kurtlaar sofrasina kurt geliyor kiz sen bizide yersin haTutmayın beni geliyorummm Allahım Allahım sofraya bak
Yapılır mı yapılır mıBebek istanbulda
Kos kiiiz koooosss pijamalrini giy de gel sonra gobek atcaazzTutmayın beni geliyorummm Allahım Allahım sofraya bak
Insallah hepimiz rabbim kimseye aratmasin insallahGüzel heberlerle gel kuzum bekliyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?