Allah iyiliğini versin kız koptummmmmmPijamaysa iyi recep ivedik ne diyodu burasi kilotlu çorap kokmuş kimse giymesin ona gore
Spermlerin rahime daha kolay ulasmasını saglıyormus hızlandırıyormus cicegimKız ne jeli banada anlatın kaçırdım ne işr yarıyor tatlışlar
2 gun suan canim insallah hayirlisi olsun senin icinde isteyen herkes icindeKaç gün geçti kuzum belki beklemediğin anda gelmiştir cnm inşallah öyledir 2 klomen+çatlatma ignesi 1 aşılama oldu cnm önümüzdeki ay tüp bebeğe başlıcam
Hadinbakalim hayirlisi. Guzel hayirli haberler verirsin yarin bize inşallahBenim önceki adetimden 50 gün geçti canım geçen hafta salı kan verdim negatifti tarlusal içtim 5 gün oldu hala olmadım bugün sağlık ocagında tekrar kan verdim bakalım
Oldu o zmn. 3 aydan sonra ozel bi hastne belirleyip ondan dewm edicm insllh. Insan gibi bi dr bulursamYaa doktor demişim hastane diyecektim pardon
Tımarhane topiğine düştün canısı labirent gibi giriş var çıkış yokkkkAllahim ben hangi topige düstum
Actık tatlım grup listeyide pylastım bildirimi gelmedimi sana?Burdan sohbet ederiz orda okuduk okumadık yazarız. Burda listeyi bulmak zor oluyor kimde sıra bugün bilmiyorum okuycam ama
Valla çok zor iş doktor bulmak içe sinesi çoğunluk aksi huysuz suratsızOldu o zmn. 3 aydan sonra ozel bi hastne belirleyip ondan dewm edicm insllh. Insan gibi bi dr bulursam
Zoru severim.imkansız zaman alir bebeğimTımarhane topiğine düştün canısı labirent gibi giriş var çıkış yokkkk
İnşallah canımHadinbakalim hayirlisi. Guzel hayirli haberler verirsin yarin bize inşallah
Waoww waowww ekşın nerelisin kızzz Karadeniz candırZoru severim.imkansız zaman alir bebeğimbize her yer karadeniz
Batı karadenizWaoww waowww ekşın nerelisin kızzz Karadeniz candır
9.9du canim. Tesekkur ederim
2.gunuLh yuksek biraz estr dusuk gibi adetin 3. Gunumuydu kan verdiginde
Şehir de kız ben bilmem öle cografram zayıfBatı karadeniz
Aminnn inşallahAmin amin aminnnn...Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?