Gözlerim kapanıyor amaGitme olmus yirmi sayfa iki dk yazmada bitireyim
Memur canim yakinNe iş yapıyor işi eve mi yakın her öğün evde zor valla kız
Çekiyoruz canısıHer gelende bir espirili oluyor caanım
Adı ne topigin görmedim evetBu bnm kadınlar kulubunde ikinci katıldığım topik cnm hatta çok şaşırdım bugun biri seni etiketledi oraya görmedin sanırım
Az uzaga çıksın tayini az rahat etMemur canim yakin
Her gelende bir espirili oluyor caanım
Msjlarını bitir etiketlicem seniAdı ne topigin görmedim evet
Pardon dua listesiydi galibaYok görmedim grubun adı ne
Yok ben raziyim cok ugrastik kiz cok sukur gene millet issiz ben calismiyorum zatenAz uzaga çıksın tayini az rahat et
Ha memnunsan iyi o zamanYok ben raziyim cok ugrastik kiz cok sukur gene millet issiz ben calismiyorum zaten
Muhasebe benim ama bulunduguz ilde is olanagi yok denecek kadar az ara ara calistim zaten ama degmiyor inanki yaptigin ise o yuzden calsmiyorum yetiyor esimin maasiHa memnunsan iyi o zamanevet ya çok şükür işleri var mesleğin var mı cnm
Tamam tatlım yazdım
Otur çocuk doğur o zaman sen annelik en güzel meslekMuhasebe benim ama bulunduguz ilde is olanagi yok denecek kadar az ara ara calistim zaten ama degmiyor inanki yaptigin ise o yuzden calsmiyorum yetiyor esimin maasi
Hadi ya ben bakmıstım oysakiYoohh ben bakmadım daha aşılama olmadıya olsaydı kesin bi yoklardım kendimi
Hepimiz girelimde ensonda olmaya bende talibimİnşâllah cnm ya bigün hepimiz o listeye gircez en başa talibim
Şükür bian hiç gelemicen sandım
valla bende öyle sandım ne cenen düstü senin öyle yaŞükür bian hiç gelemicen sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?