- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.549
- 213
Şunun şurasında eylule ne kaldi ki caniiimmm![]()
Allah Eylülden sonraki aylarda 9 ayı bitirme beklentisi versin insallah hepimize

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şunun şurasında eylule ne kaldi ki caniiimmm![]()
Gecte olsa gordumO normal değer aralığı değil mi canım önemli olan sonuç değeri yazıyorya 2.13 buna göre değerlendiriyorlar sanırım normal kan değerim 0.35 ken 2.13 e çıkmış yaaa anlayamıyorum![]()
Ayyyyyyyy ölürüm amim amiiiiiinnnnAllah Eylülden sonraki aylarda 9 ayı bitirme beklentisi versin insallah hepimize❤![]()
Bebisinizle birlikte yasa sen yavrum omur boyuAyyyyyyyy ölürüm amim amiiiiiinnnn![]()
Daha cok var canım dur heleYumurtlamanin daha 6. Gunumdeyim zaman gecmiyor test yapmak istiyorum artik zaman gecsinnnn sizler kacinci gundesinz bakalim
Özle beniCok dogru tespit![]()
Batın ne zamandı canım senin yazmamısız yazalımYumurtlamanin daha 6. Gunumdeyim zaman gecmiyor test yapmak istiyorum artik zaman gecsinnnn sizler kacinci gundesinz bakalim
Hemde çok 2 yıldır hiç bu kadar heyecan yapmamıştım neyse hayırlısı olsun hakkımızda kuzumGecte olsa gordumvardır bir bildigi doktor beyimizin
hadi insallah yaa ne heyecanlı bir sürec
![]()
12 güne kalmadan ogrenirsin insallah bebis varsa yavrum merakla bekliyorumHemde çok 2 yıldır hiç bu kadar heyecan yapmamıştım neyse hayırlısı olsun hakkımızda kuzum![]()
Hep beraber allah nasip etsin insalllaahhBebisinizle birlikte yasa sen yavrum omur boyu ❤
İnsallah cicegiiiimmmmmmHep beraber allah nasip etsin insalllaahh![]()
15 agustos canim batBatın ne zamandı canım senin yazmamısız yazalım
Kız demekki var şansın içini rahat tut beybi :)Evet canım oldum cumartesi günü banada normal geldi ee bu doktor yüzde 80 gebelik şansın var diyecek kadar ne içti acep![]()
Sakin oyle dusunme poliple hamilelikte risk var aldir kafan rahat olur en azindan insallah sonrasinda hemen hamile kalirsin canimDoktora gittim bugün rahimde polip varmış yani beze gibi bişey bunu almamız lazım dedi işte cuma günü falan sonra da eylülde adet olduğunda gelirsin tedaviye başlarız dedi yine 1 ay çöp belkide
Bakalim zaman bize ne gostericek boooceeeeggiiimmmİnsallah cicegiiiimmmmmm❤❤❤![]()
12 güne kalmadan ogrenirsin insallah bebis varsa yavrum merakla bekliyorum❤![]()
Bebisli kocisli gunler gostersinde cocuklarımızla tatile gidelim insallahBakalim zaman bize ne gostericek boooceeeeggiiimmm![]()