• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye hep yum gunleri bu kocalarla tartsma olur ki :KK67::sopa:

Dokuluruz artik yavas yavas 😂😂😂benim daha nerrdeeee 20 agustos😁😁😁bekle isin ne kiz😂😂hamilelik mood on😂😂😂
Öyle gibi sağlık olsun bi oooohhh çeker Eylül topikimize geçerik 😂😂😂 kız aramızda 1 gün var erken gebelik testi yaparız cınıııım😂😂 o kadar çok işim var ki temizlik hastasıyım 5 gündür birşey yapmıyorum evimi b*k götürüyor sanki normalde günlük ev kaldırıyorum şimdi onuda yapamadığımdan zaman geçmiiiiii😂😂😂

Valla onu bende yaşadım ama gururumu ayaklar altınada aldım bugün barış yarın gene tartışırsın hatta 2-3 gün sonra tartış😂😂
Mendil gibi kullanip atam kenara
Maksat isimi gorsun 😁😁😁
Ay insann da hic icinden gelmio anacim ya.

Mendil gibi kullanip atam kenara
Maksat isimi gorsun 😁😁😁
Ay insann da hic icinden gelmio anacim ya.
Hahahahah kullan at bi kenara, kız valla zorunlu ilişki çok zor ya keşke ayın her günü yumurtlama Günü olsa kafamıza göre 😂

Amiiiiiinnnn kuzucum inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün Allahtan ümit kesilmeeeez olcak olcak 🥰🥰🥰😂😂😂😂
Olcak tabi kız valla ben bugün kendime çok kızdım ya neden olmasın ki neden ölüm dışın da neyin çaresi yok verecek olan Allah ♥️

Oyle de her ay bi tane yapilir ha 😁😁😁
Su son hafta da geceydi bi :işsiz:
Hahahah yerim yaa kız kalk kendini motive et git barış adamla çocuk olana kadar biraz böyle ne yapalım 😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X