• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doktora sormadan kullanma derim ben 2 ay kullandim dış gebelik oldu doktor vermisti ama onada doktor denmez bi genimde pihtilasma var benim ama benim arastirmadaki doktorum folik asit ve b12 verdi bunun icin vitaminle desteklemelisin hamile kalinca gerekirse igneye baslariz dedi 10 aydir deniyoruz ama hâlâ yok bisey. Rahim filmi çektir bence ilkinde hemen oldu diye esinde bi sorun yok demek değil bu sende de öyle. Boyle ust uste olmasi daha yipratici bende iki kere üst uste yasamis biri olarak söylüyorum ikinizde doktora gitmelisiniz en azindan boyle yipranmaktan her ay hayal kirikligi yasamaktan iyidir. Yinede siz bilirsiniz Allah yardimcimiz olsun hepimizin.
Canım çok haklısın.ben 20 sine araştırma hast. randevu aldım .ama 20 si adet günüm.yani sanırım bu ay kontrolsüz tekrar denemiş oldum sonuçta.basima ne gelecek bilmiyorum.Allah hepimizin yard. olsun gerçekten

Ogrendinmi canimmm
Şansıma yaa.. herkesin sırası geldi sonuçları söyledi tam ben ağzı açık doktoru bekliyodum cihaz bozulmuş dedi yarın çıkıcak falan dedi sonuçlar keşke direkt özele gitseydim ama ayakta durmaya takatim kalmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X