- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Canım ben erken davranıp perşembe günü kan vermiştim 1.20 cikti doktoruma sordum erken daha salı bi daha test yaptır dedi bekliyorumPeki kan vermeyi dusundun mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben erken davranıp perşembe günü kan vermiştim 1.20 cikti doktoruma sordum erken daha salı bi daha test yaptır dedi bekliyorumPeki kan vermeyi dusundun mu
Aayyy cooh heyecanli insallah insalllaaahhh cikarCanım ben erken davranıp perşembe günü kan vermiştim 1.20 cikti doktoruma sordum erken daha salı bi daha test yaptır dedi bekliyorum
InsAllah cnm varsa mucize cidden 1.20 den yükselirseAayyy cooh heyecanli insallah insalllaaahhh cikar
Insallah kiz yukseelliirrInsAllah cnm varsa mucize cidden 1.20 den yükselirse![]()
Hayırlısıyla vardr insAllah cnmArkadaşlar sol göğüs ucunda değişik bi his var kaşıntı gibi böyle ama tek gogsumde başka da belirtim yok ama adet olacağıma dair de belirtim yok haftaya bugün dananın kuyruğu kopacak ☺
İnşallah günlerde geçmiyor mubareek ☺Hayırlısıyla vardr insAllah cnm
Merhaba canım, benim de son dört. Karnım inanılmaz şiş çok rahatsız edici. Sanırım bu yüzden de sinirlerim aşırı gergin. Hafiften bi kahverengi akıntı başladı. Bakalım artıkKızlar selamlar nasılsınız
Benim de bata 2 gün kald bugünü saymazsak 1 :)
Belirtim de yok gibi
Her adet öncesi yaşadıklarım yani
Göğüs hassayeti var dün ve bıgün daha çok hissettim özellikle yan kısımları acıyor dokununca birazda şişti
Yüzümde minik minik sivilce çıktı 2 3 tane
Tatlı yeme isteğim var bugün
Yani iştahıö bugün çok açık
Ağzım hep kuru
Bi.üşüyorum bi yanıyorum şuan ateşim var gibi
Ama ayaklarım buzz gibi
Akıntım yok gibi
Kasıklarında doluluk var
Ve bugün öğle vakti adet ağrım oldu
Hatta üzüldüm olmayan bebeğimle konuştum
Orda uslu uslu dur sakın gelme dedim
Bende durumlar böyle yani bekleyiş başladı
Bugün seninle aynı şeyleri yaşamışız benimde 3 gün kaldı canmKızlar selamlar nasılsınız
Benim de bata 2 gün kald bugünü saymazsak 1 :)
Belirtim de yok gibi
Her adet öncesi yaşadıklarım yani
Göğüs hassayeti var dün ve bıgün daha çok hissettim özellikle yan kısımları acıyor dokununca birazda şişti
Yüzümde minik minik sivilce çıktı 2 3 tane
Tatlı yeme isteğim var bugün
Yani iştahıö bugün çok açık
Ağzım hep kuru
Bi.üşüyorum bi yanıyorum şuan ateşim var gibi
Ama ayaklarım buzz gibi
Akıntım yok gibi
Kasıklarında doluluk var
Ve bugün öğle vakti adet ağrım oldu
Hatta üzüldüm olmayan bebeğimle konuştum
Orda uslu uslu dur sakın gelme dedim
Bende durumlar böyle yani bekleyiş başladı
Amann ykk yaa umutsuzum hahaKeyfini çıkaripini koparan bize geliyor anaamm
bir dahaki tatilini bizim evde gecirmeni tavsiye ederim 7/24 acik büfe self servis
Kafani karistiyim de yerlesme kanamaso diyimbelkiii kim bilirr
Bekle bakalim . Daha once gecikme olmus muydu? ben de bugun yarin olmam gerek bugun hala gelwn goden yok batim yarin aslinda![]()
Merhaba canım, benim de son dört. Karnım inanılmaz şiş çok rahatsız edici. Sanırım bu yüzden de sinirlerim aşırı gergin. Hafiften bi kahverengi akıntı başladı. Bakalım artık
Soyle gecikme derken agustosunda 18inde oldum bence 18 ini gecmeden adet gecikmis olmuyor degil mi ?Amann ykk yaa umutsuzum hahaara ara batmalar oluyo okdr
![]()
Bugün seninle aynı şeyleri yaşamışız benimde 3 gün kaldı canm![]()
Normalde döngünüz kaç gün sürüyorsa ona gore bat iniz belli olur ona gore geçip geçmediği anlaşılır:) yani eğer adetiniz 30 günde oluyorsa 18 eylülde olması gerekir olmazsa gecikmiş olurSoyle gecikme derken agustosunda 18inde oldum bence 18 ini gecmeden adet gecikmis olmuyor degil mi ?