Gidim yarin ciksn aradan ya merak ediyrm zatemAy o mevzu cok karışık ha ben bi çözemedim gece olsan sayacan mi saymayacan mi belli değil![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidim yarin ciksn aradan ya merak ediyrm zatemAy o mevzu cok karışık ha ben bi çözemedim gece olsan sayacan mi saymayacan mi belli değil![]()
Amin insAllah canım Rabbim hepimizin yuvasının huzurunu mutluluğunu daim etsinMasalllaaahhhAAAMAN AGZINIZIN TADI BOZULMASIN
![]()
Bi ben bi Ajda Pekkan kaldı kızKiz senin yasondakiler torunlarino gördü(şakaa)
Kiz gelse gelmezmydi bu saate kadar insallah kutundakini yanls hissedyrsundr olmzssnHenuz bosey yok ama islaklik hep var geldi gelicek eli kulagindadirkutumda kirmizi hiiisediyorum
![]()
Gecen hastanede beklerken esim diyoe ki adimi ALI RIZA KOYCAM BEN DE DEDIM KI BEN DE HAYRİYE KOYCAMAli rızayı unutmuşsun![]()
Geldi topiğimizin taş bebeğiYa bu kızlar kendilerine abla teyze dedirtiyor biz napalım Nanaaa nerelerdesin yaşıtım![]()
500.00 bin lira cikicakmis gibi hiisediyorumKiz gelse gelmezmydi bu saate kadar insallah kutundakini yanls hissedyrsundr olmzssn![]()
ay istemsizce o lafı duyunca benim de aklıma o geliyorAli rızayı unutmuşsun![]()
Aynen canım hadi hayırlısı güzel haberlerle dön insAllahGidim yarin ciksn aradan ya merak ediyrm zatem![]()
Tencere kapak bulmuşsunuz birbiriniziGecen hastanede beklerken esim diyoe ki adimi ALI RIZA KOYCAM BEN DE DEDIM KI BEN DE HAYRİYE KOYCAMOGLUMUZ OLURSA DA SEVKET KOYARIZ DIYOR AYY
![]()
Ben olsam saymam gece oluncaAy o mevzu cok karışık ha ben bi çözemedim gece olsan sayacan mi saymayacan mi belli değil![]()
Hey Allahımm500.00 bin lira cikicakmis gibi hiisediyorumhc 1 lira gibi hiisetmiyorum
Amin canım hepimizinkiniAllah kabul etsin cnm
VallahaTencere kapak bulmuşsunuz birbirinizi![]()
Saol sun L Loriklorik bana hiç unutturmuyoray istemsizce o lafı duyunca benim de aklıma o geliyor
Aynen canım hadi hayırlısı güzel haberlerle dön insAllah
Insallah canimmay istemsizce o lafı duyunca benim de aklıma o geliyor
Aynen canım hadi hayırlısı güzel haberlerle dön insAllah
Analikhormonlarim beni benden aliiyyyyyyeeeaaahh
Şimdi aklıma geldi ya kızlar benim kahverengi akıntım geliyor ya ara ara gusül abdestim bozulmuş oluyor mu namaz kıldım ben bugün sonradan aklıma geldiAmin canım hepimizinkini![]()