Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cnm içinde kan damarı varsa namazın olmaz 10 günden fazla sürerse o zaman özre girer diye biliyorum
kan damarı yok canım kahverengi çamur gibi değişik bi akıntı ama kılmayım artık bekleyim biraz iyisi unuttum kıldım ben iki gündür ya Allah günah yazmasın :( 🤲
Gebelik testi yaptın mı yerleşmemi acaba
Leke geldikten sonra yapmadım canım hiç yarın erken gebelik testi alıcam salı sabah yaparım gelmezse

kan damarı yok canım kahverengi çamur gibi değişik bi akıntı ama kılmayım artık bekleyim biraz iyisi unuttum kıldım ben iki gündür ya Allah günah yazmasın :KK43: 🤲

Leke geldikten sonra yapmadım canım hiç yarın erken gebelik testi alıcam salı sabah yaparım gelmezse
Bencede bekle cnm inşallah gelmez yerleşmedir 🙏🙏

Ya sana sorayım o zaman biliyorsan; ben adet olduktan 7 gün sonra abdest alıyorum ama bir türlü bitmiyor kahverengi lekelenmelerim devam ediyor 10 gün sonrası özür olmaz diyorlar ama o kahverengi lekelerden rahat edemiyorum uzadığı da oluyor 10 gün sonrası namazı kılmak mı gerekir?
Her zaman 7 günden sonra lekelenmem devam ediyorsa o adetten sayılır kılmazsın canım

Bi kaç yerde bozuyor bi kaç yerde bozmuyor diyor emin olamadım
Kuzum elinde olan bişey degil sonuçta 2 banyoda bi nevi israf gibi sabahı beklesen oda olmaz ben hep bozmuyor diye okudum o sekil uyguladım banyo mu yapar yatarım namazdan önce çamaşırı ı değişiyorum geldiyse

Sonradan gelen abdesti bozmuyor diye biliyorum ben
yani ertesi günü gün içinde gelince de bozulmuş olması gerekir o zmn ne bilim ince konular bu mevzular
Evet 10 gün ama senin adetin 6 gün sürüyorsa 7-8 günden sonra her vakit namaz abdestini tazeleyip kılıyorsun
doğrudur tam ayrıntı bilmiyorum maalesef benim lekelenme olarak çok sürmez zaten
Uzun süre gusülsüz kalmak da uygun değil ölüm olur zulüm olur
Evet öyle de gece en erken 12-12 bucukta ilişki oluyor bizim yarım saatt kalkmadan bekledim 2-3 saat sonra duş alın en kötü diyorlar oldu mu saat 3.5-4 bende 5 te falan aldım abdesti sabah namazına yetiştim Allah günah yazmasın normalde bende sevmiyorum abdestskz durmayi hep deprem hastalık ölüm gelir aklıma

Kuzum elinde olan bişey degil sonuçta 2 banyoda bi nevi israf gibi sabahı beklesen oda olmaz ben hep bozmuyor diye okudum o sekil uyguladım banyo mu yapar yatarım namazdan önce çamaşırı ı değişiyorum geldiyse
Eşim de sabah gelen bozmaz diyorum ben gene de yıkanıyorum. Kışın zor oluyor bi ilişki için 3 kez yıkanıyorum

yani ertesi günü gün içinde gelince de bozulmuş olması gerekir o zmn ne bilim ince konular bu mevzular
doğrudur tam ayrıntı bilmiyorum maalesef benim lekelenme olarak çok sürmez zaten

Evet öyle de gece en erken 12-12 bucukta ilişki oluyor bizim yarım saatt kalkmadan bekledim 2-3 saat sonra duş alın en kötü diyorlar oldu mu saat 3.5-4 bende 5 te falan aldım abdesti sabah namazına yetiştim Allah günah yazmasın normalde bende sevmiyorum abdestskz durmayi hep deprem hastalık ölüm gelir aklıma
Geç olunca sıkıntı zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X