- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
Evet 10 gün ama senin adetin 6 gün sürüyorsa 7-8 günden sonra her vakit namaz abdestini tazeleyip kılıyorsun10 günden sonrası özüre giriyor benim bildiğim kilabiliyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 10 gün ama senin adetin 6 gün sürüyorsa 7-8 günden sonra her vakit namaz abdestini tazeleyip kılıyorsun10 günden sonrası özüre giriyor benim bildiğim kilabiliyorsun
Uzun süre gusülsüz kalmak da uygun değil ölüm olur zulüm olurVala ona bende supheye düşüyorum da en kesin çözüm sabaha doğru abdest almakta buldum çareyi tekrar tekrar zor oluyor
kan damarı yok canım kahverengi çamur gibi değişik bi akıntı ama kılmayım artık bekleyim biraz iyisi unuttum kıldım ben iki gündür ya Allah günah yazmasınCnm içinde kan damarı varsa namazın olmaz 10 günden fazla sürerse o zaman özre girer diye biliyorum
Leke geldikten sonra yapmadım canım hiç yarın erken gebelik testi alıcam salı sabah yaparım gelmezseGebelik testi yaptın mı yerleşmemi acaba
Ne güzel kız siz yaşlanmazsınız![]()
Bi kaç yerde bozuyor bi kaç yerde bozmuyor diyor emin olamadımSonradan gelen abdesti bozmuyor diye biliyorum ben
Bencede bekle cnm inşallah gelmez yerleşmedirkan damarı yok canım kahverengi çamur gibi değişik bi akıntı ama kılmayım artık bekleyim biraz iyisi unuttum kıldım ben iki gündür ya Allah günah yazmasın![]()
Leke geldikten sonra yapmadım canım hiç yarın erken gebelik testi alıcam salı sabah yaparım gelmezse
Her zaman 7 günden sonra lekelenmem devam ediyorsa o adetten sayılır kılmazsın canımYa sana sorayım o zaman biliyorsan; ben adet olduktan 7 gün sonra abdest alıyorum ama bir türlü bitmiyor kahverengi lekelenmelerim devam ediyor 10 gün sonrası özür olmaz diyorlar ama o kahverengi lekelerden rahat edemiyorum uzadığı da oluyor 10 gün sonrası namazı kılmak mı gerekir?
Kuzum elinde olan bişey degil sonuçta 2 banyoda bi nevi israf gibi sabahı beklesen oda olmaz ben hep bozmuyor diye okudum o sekil uyguladım banyo mu yapar yatarım namazdan önce çamaşırı ı değişiyorum geldiyseBi kaç yerde bozuyor bi kaç yerde bozmuyor diyor emin olamadım
yani ertesi günü gün içinde gelince de bozulmuş olması gerekir o zmn ne bilim ince konular bu mevzularSonradan gelen abdesti bozmuyor diye biliyorum ben
doğrudur tam ayrıntı bilmiyorum maalesef benim lekelenme olarak çok sürmez zatenEvet 10 gün ama senin adetin 6 gün sürüyorsa 7-8 günden sonra her vakit namaz abdestini tazeleyip kılıyorsun
Evet öyle de gece en erken 12-12 bucukta ilişki oluyor bizim yarım saatt kalkmadan bekledim 2-3 saat sonra duş alın en kötü diyorlar oldu mu saat 3.5-4 bende 5 te falan aldım abdesti sabah namazına yetiştim Allah günah yazmasın normalde bende sevmiyorum abdestskz durmayi hep deprem hastalık ölüm gelir aklımaUzun süre gusülsüz kalmak da uygun değil ölüm olur zulüm olur
Eşim de sabah gelen bozmaz diyorum ben gene de yıkanıyorum. Kışın zor oluyor bi ilişki için 3 kez yıkanıyorumKuzum elinde olan bişey degil sonuçta 2 banyoda bi nevi israf gibi sabahı beklesen oda olmaz ben hep bozmuyor diye okudum o sekil uyguladım banyo mu yapar yatarım namazdan önce çamaşırı ı değişiyorum geldiyse
Nerdesin sen ya asSelamun aleyküm ciceklerim![]()
İçin nasıl rahat edecekse öle yap kuzum aynen kışın tek banyo bile zorEşim de sabah gelen bozmaz diyorum ben gene de yıkanıyorum. Kışın zor oluyor bi ilişki için 3 kez yıkanıyorum
İnsAllah Allah tan hayırlısıBencede bekle cnm inşallah gelmez yerleşmedir![]()
Geç olunca sıkıntı zatenyani ertesi günü gün içinde gelince de bozulmuş olması gerekir o zmn ne bilim ince konular bu mevzular
doğrudur tam ayrıntı bilmiyorum maalesef benim lekelenme olarak çok sürmez zaten
Evet öyle de gece en erken 12-12 bucukta ilişki oluyor bizim yarım saatt kalkmadan bekledim 2-3 saat sonra duş alın en kötü diyorlar oldu mu saat 3.5-4 bende 5 te falan aldım abdesti sabah namazına yetiştim Allah günah yazmasın normalde bende sevmiyorum abdestskz durmayi hep deprem hastalık ölüm gelir aklıma
Gerçek mi totem miGebeyizzzzzzz gebeyizz![]()
aleyküm Selam cnm hg nerelerdesin kız senSelamun aleyküm ciceklerim![]()
aynen yaGeç olunca sıkıntı zaten
insAllah insAllahGebeyizzzzzzz gebeyizz![]()
Gün almış oluyoruz işteKız 96 lılar 24 yaşında mı olıyo
Ama ben 23 üm diye biliyorım![]()
Ben 96 model95 modelim![]()