- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.549
- 213
Destek olmak icin erken idrar testlerini onaylamıyorum canım benim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Destek olmak icin erken idrar testlerini onaylamıyorum canım benim
Aleykümselam da sen nerdesin acabaSelamun aleyküm ciceklerim![]()
TotemGerçek mi totem mi![]()
İnnşaAllah bakalım ay başında çatlatma iğnesi yapılacak inşallah olur hepimiz yavrularımıza kavuşuruzaleyküm Selam cnm hg nerelerdesin kız sen
aynen ya
insAllah insAllah![]()
İnşâllah gerçek olur
İyi geceler cnm inşallahhhIyi geceler kızlar dün gece evde değildik biz rahat uyuyamadik pek ben artık yatıp dinleneyim en iyisi yarın grsrz insAllah
Kırmızıları görmemek dileğiyle![]()
İnnnnnnşaAllah inşaAllah Dr regln 3.günü gel klomene başlıcak galiba sonra da çatlatma iğnesi dua edin inşallah olurİnşâllah gerçek olur![]()
İ şallah fayda eder cnm dualarım bu yolda ugrasa herkes için Rabbim tattırsın hepimize anneliğiİnnnnnnşaAllah inşaAllah Dr regln 3.günü gel klomene başlıcak galiba sonra da çatlatma iğnesi dua edin inşallah olur![]()
Kızlar hayal edin çift çizgiyi net bi şekilde gördünüz ve eşinizin haberi yok tabi
Nasıl söylerdiniz
Sürpriz mi yapardınız
Hadi paylaşalımm
Aleykum selam baliiimmmSelamun aleyküm ciceklerim![]()
Yumurta 1 ayda 1 den fazla çatlayabilir diye duymuştum hatta birgebeningunlugu anlatmıştı pik olduktan sonra en az 1 hafta daha yapın yine çatlayabilir ve ikiz şansını artırır demişti hatta bu yöntemle ikiz bekleyen tanıdığı olduğunu söylemişti, bende genelde 1 hafta daha test yapıyorum ama bişey cikmadi henüz:))Ben de sasiridim simdi biz hep piki degerlendiriyorz ondan sonrasi birakiyoruz iliskiyi acccaabbaaaggggggg diyesim geldi
Ben varım çorap giydimYokmu başkaa ayağı üşüyeennnn
Ben namaza gidiyom kızlar
Hadi ya bilmiyordum ben pik oldugu ve siliklestigi gunleri sadece degerlendirmemiz gerektiğini saniyordumYumurta 1 ayda 1 den fazla çatlayabilir diye duymuştum hatta birgebeningunlugu anlatmıştı pik olduktan sonra en az 1 hafta daha yapın yine çatlayabilir ve ikiz şansını artırır demişti hatta bu yöntemle ikiz bekleyen tanıdığı olduğunu söylemişti, bende genelde 1 hafta daha test yapıyorum ama bişey cikmadi henüz:))
Evet öyleymiş youtubeda ikiz gebelik nasıl olabilirde anlatıyordu:)Hadi ya bilmiyordum ben pik oldugu ve siliklestigi gunleri sadece degerlendirmemiz gerektiğini saniyordum
Neeler neler vaaatrEvet öyleymiş youtubeda ikiz gebelik nasıl olabilirde anlatıyordu:)
Nasıl bir hayır varsa artık yinede hayırlısı olsun cicegim üzüldüm ama4 senedir yaşıyorum ben bunu kuzumyapacak bir şey yok darısı diğer bekleyenlerin başına
Kıyamam sana cicegimmmmm aramızda 50sayfa var bitsin gelecem