Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dogru diyosunuz erken ogrenmek iyi degil ama yinede kendi secimleri
Bence N Nana Ana buna saygi duymalisin herkez istedigini yapar.
Bu topik birbirimize destek olmak icin var nanacimmm 😗
Destek olmak icin erken idrar testlerini onaylamıyorum canım benim😇 saygı duymadıgımdan degil yani yasayıp gören bilen birisi olarak onaylamıyorum yinede herkesin keyfi bilir kimseyi tutamam tabiki😗

Kızlar hayal edin çift çizgiyi net bi şekilde gördünüz ve eşinizin haberi yok tabi
Nasıl söylerdiniz
Sürpriz mi yapardınız
Hadi paylaşalımm

Ilk gebeliği öğrenmek biraz sıkıntılı olmuştu tabi supriz olmadi, ikincide kan testi sonucunu kızıma verdim al babana getir demistim, babası da resim yapmış sanmıştı, açtı baktı sok oldu :) hazırlanmış düşünülmüş birşey değildi ama güzeldi:))

Ben de sasiridim simdi biz hep piki degerlendiriyorz ondan sonrasi birakiyoruz iliskiyi acccaabbaaaggggggg diyesim geldi
Yumurta 1 ayda 1 den fazla çatlayabilir diye duymuştum hatta birgebeningunlugu anlatmıştı pik olduktan sonra en az 1 hafta daha yapın yine çatlayabilir ve ikiz şansını artırır demişti hatta bu yöntemle ikiz bekleyen tanıdığı olduğunu söylemişti, bende genelde 1 hafta daha test yapıyorum ama bişey cikmadi henüz:))

Yumurta 1 ayda 1 den fazla çatlayabilir diye duymuştum hatta birgebeningunlugu anlatmıştı pik olduktan sonra en az 1 hafta daha yapın yine çatlayabilir ve ikiz şansını artırır demişti hatta bu yöntemle ikiz bekleyen tanıdığı olduğunu söylemişti, bende genelde 1 hafta daha test yapıyorum ama bişey cikmadi henüz:))
Hadi ya bilmiyordum ben pik oldugu ve siliklestigi gunleri sadece degerlendirmemiz gerektiğini saniyordum

Kızlarrr yumurtlama testinde denedm böyle çıktı

Eklentiler

• 6CBF5C6F-AD07-4375-8285-F49059F3FEB2.webp
    6CBF5C6F-AD07-4375-8285-F49059F3FEB2.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 30
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X