Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar iyi geceler, bişey sorucam konusu geçmişken, internetten zemzem suyu siparişi veriyoruz diyenler olmuş, nasıl güvenebiliyosunuz orjinal olduğuna?

aşılama pahalı dıye bıliyorum ama sıze kaça dedı dr canım benımde asılamaya dogru gıdıyo surec te
Canım bende ikinci aşılamamı olcam özele gidiyorum durumuna bağlı bana klomen verdi ilk aşılamada sonra ovitrelle çatlatma iğnesi 120 TL’ydi sanki muayene ücreti 85 tl aşılamaya 750 tl ödedik 2 ay önce olmuştum yani bin lira de işte durumum çok kötü olmadığından sanırım bu ayda aşılama olcam yine klomen verdi normalde ikinci aşılamaya çok pahalı iğneler var onlar kullanılıyor ben öyle yapar diye düşündüm ama yine makul yöntemden ilerliyor😂😂

Çok tsk ediyorum cnm
Gece acikmalari usume oldu cnm bede
Cnm tebrik ederim çok sevindim sağlıkla ilerlesin inş. Yumurtlama olmuyo diye üzülürken bak olmuş da gelmiş bile annesine😍Rabbim ol der ve olur.. Rabbim her isteyene en güzel en hayırlı zamanda nasip etsin inş..

Canım ilkinin kalbi durdu ikincisi düştü kanama olması normaldi 3.gençliğimde kizimda 12. Haftaya kadar devam etti dr eşi önde yerine yerlesince geçecek dedi e33de tekrar başladı nisan dedi dr
4. Gebeligimde 6 7 haftaya kadar devam etti sebep soylemedi dr 12den sonra devam etti o zaten 23. Haftada doğdu belki sebebi odur bilemiyorum 5.gebelik kimyasal oldu oda kanamayla gitti
Benimkiler böyleoldu cnm
Baya zorlu süreçler yaşamışsın, inşallah bundan sonrakiler daha sağlıklı kolay olur, şuan yaşayan bebeğin var mi acaba ?

Kızlar biri de bana akıl versin. Nerdeyse 1 yıldır ovu testi yapıyorum hiç bu ay olduğu gibi olmamıştı. Çok erken pozitif oldu normalde 18-20 arası pik olurdu bu ay reglim bittikten 3 gün sonra pozitif oldu ve 7 gündür koyu ama gebelik testleri negatif. Sizce neden böyle olmuş olabilir. Başına böyle bişi gelen var mı
Gebesin batını bekle kan ver hemen😘

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X