- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.549
- 213
Yokmu bir bilenimizKızlar benim iki aydır regl kanamalarım cok az geliyor neden kesilmis olabilir böyle kan testlerimde degerlerimde normal hepAma canım sıkılıyor bu duruma kanamam azaldı ya
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yokmu bir bilenimizKızlar benim iki aydır regl kanamalarım cok az geliyor neden kesilmis olabilir böyle kan testlerimde degerlerimde normal hepAma canım sıkılıyor bu duruma kanamam azaldı ya
![]()
Benimde azaldı cnm vala neden oluyor anlamadm belki pcodan kaynaklanıyordur bilemiyorum kac kez dr sordum kanaman oluyorsa miktari ne kadar sürdüğü onemli degil dediler ya gecistirdilef bilmiorimKızlar benim iki aydır regl kanamalarım cok az geliyor neden kesilmis olabilir böyle kan testlerimde degerlerimde normal hepAma canım sıkılıyor bu duruma kanamam azaldı ya
![]()
Öyle seymi olurmus ay sunlardan nefret ediyorum agzından cımbızla laf alıyoruz verdikleri lafta laf degilBenimde azaldı cnm vala neden oluyor anlamadm belki pcodan kaynaklanıyordur bilemiyorum kac kez dr sordum kanaman oluyorsa miktari ne kadar sürdüğü onemli degil dediler ya gecistirdilef bilmiorim
Valla bilmiyorum ki bi bilgi paylaştım ya adrtiniz düzensizleştiyse rahim hazırlık yaparmış umarım öyledir bebiş gelir yavaş yavaşİlk iki gün evet canım yogun olurdu son iki aydır cok az geliyorneden kaynaklanır acaba bilgisi olan yokmu
Biraz kendimize geldikten sonra esim aradi resmen sıçtı agizlarina Allahin belasi adam resmen .
Su an da mutluktan ağlıyorumdaha ultrasonda doktor bakti ya yumurtalarima gayette var yumurtalarin dedi esim agladi orda tutamadi kendini kurban oldugum
Telefon actik bir ton ozur dilediler . Dava acicam dedi esim once sonra dedi ki basim gozumin sadaksi olsun size dedi
Cok sukur sanki gebeymisim gibi agliyorum su angebe olsam bu kadae sevinmem
Sagda 7 tane solda 4 tane
Insallah cok isterim. Beraber gebelik takibi yapmayi
Allah rqzi olsun hepinizdencok sukur
yumurta rezervin cok kotu rahminde kotu seyler gordum dedi sabahki doktor nüshası
odum koptu bir daha cocuk sahibi olamiycaz diye yol boyu agladik esimle
Smdi de sevincten agliyorumgaliba ben hep ağlıcam
Keske deli olsa resmwn umut taciriymis .allah kahretsin onu . Haram olsun aldigi para . Oraya gidenlerin hepsi hipnozlanmis gibi esim de son az daha hipnozlaniyordu .asilama parasini bile hazirlamistik . Helal para istegitmedi kopege
Insallah hayirlisi ileHayali bile güzel hem o vesileyle yüzyüze tanışma fırsatı da olur
Olumlu sonuçlar alalımda hayırlısıyla inşAllahh![]()
Kızlar benim iki aydır regl kanamalarım cok az geliyor neden kesilmis olabilir böyle kan testlerimde degerlerimde normal hepAma canım sıkılıyor bu duruma kanamam azaldı ya
![]()
Bana da bilgi ver olur muMevsim degisimi desek bir ay etkilenir diger ay düzelirdi benimkisi cok tuhafyaburdan bir arastırayım ben diger topiklerden burada bize bilgi veren cıkmadı
![]()
Yani günüde pek düzensizlesmis sayılmaz üc gün önce gelmis oldu bugün gerci sabit ayın 20sinde gelirdi insallah dedigin gibidirValla bilmiyorum ki bi bilgi paylaştım ya adrtiniz düzensizleştiyse rahim hazırlık yaparmış umarım öyledir bebiş gelir yavaş yavaş☺ Ama başka bilgim yok canım ya
Evet kuzum paylasmıstım burdan hatta hersey normaldiAmh değerine baktırmış mıydın canm.?
Benim bir bilgim yok. Bende merak ediyorum. Benim de son iki aydır çok çok az kanamam var. Ve 2 3 gün tek sürüyor. Eskiden iyiydi 6 sürerdi. Son iki aydır ne oldu anlamıyorum
Yeni topik actım bununla ilgili cicegimm gelBana da bilgi ver olur mu![]()
Benimde azaldı cnm vala neden oluyor anlamadm belki pcodan kaynaklanıyordur bilemiyorum kac kez dr sordum kanaman oluyorsa miktari ne kadar sürdüğü onemli degil dediler ya gecistirdilef bilmiorim
Evet kuzum paylasmıstım burdan hatta hersey normaldi
Yeni topik actım bununla ilgili cicegimm gel![]()
Ben neredeyse 1 yıldır doktor kontrolündeyim. Özel hastanede iyi bir doktor. Genelde hormonlarıma bakıldı FSH 5 6 arası gidip geliyor. FSH normal amh bakmaya gerek yok dendi. Bende şimdiye kadar hiç amh baktırmadım. Amin hayırlısı inşallah aşılaman tutmuşturHormon testini yaptırıp Amh değerine baktırmalısınız ve iyi doktora göstermelisiniz. Benimde adetim 2 3 ancak sürer ve kanama da az gelirdi her gittiğim doktora söyledim bu durumumu ve hiçbiri de sorun var demedi bu son gittiğim doktorum dedi erken menapoz durumun var amh değerin yaşına göre zaten düşük kanamam da az oluyo diyosun niye bisey demediler görmediler 2.5-3 sene az bi zaman değil hemen aşılamaya başlayalım dedi sağolsun.
ınşAllah olumlu da olur da hayırlısıyla çok sevinirim![]()
Bilgi veren olmamıstı sen yazana kadar cünküGacıya bu topik yetmedi![]()
Arastırıcam simdi labim sifremi atmısım o degerleri paylasmıstım buradan bulmaya calısıcamKaç tı değerin hatırlayamadım![]()
Az veya çok olmasıda düzensiz sayılır ama canım benimde öyle son 2 adetim hep gecikti ve inanılmaz yogun oluyorum mesela inşallah bebiş gelirYani günüde pek düzensizlesmis sayılmaz üc gün önce gelmis oldu bugün gerci sabit ayın 20sinde gelirdi insallah dedigin gibidir![]()