Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saglikliysa hayrlisiyla versn insllh.
Gecen hafta p.tesi gitmistm. Zor da olsa gormustu kucuk bisy. Persmbye randevu aldm ozelden insllh ii bi dr cikr karsima. Daha bebk var mi yok mu varsa da kalbi atio mu hic bilmiorm. 😑 cok merk ediorm. Cok istaszm hep bi mide bulanmasi var. Bos gebelk deildir dimii 🤔
Yok canım keseyi görmedimi doktor zaten

Cok kötüyüm kizlae uzun bir sure buraya ara vermeyo dusunuyorum kafam cok daginik cunku bugun doktora randevum vardi gittik amh düşük ciktigi icin gebelik sansi yokmus asilamada tutmaz dedi bize moralim cok bozuk cookk yol boyunca agladim 😟hala kendime gelmis degilim yumurta rezervim azalmis . Anne olma sansim git gide düşüyo. Tup bebege bas vurmamizi onda da %40 sansimizin oldugunu söyledi . Cok moralim bozuk hakkonizi helal edin .Allaha emanet olun arasira bakarim buraya
Ciddimisin bn inanmiorum baska doktora gidin bnm esimede sperm sayisi az dedi doktor baska hastaneye gittik iki kez verdi cok cok ii nasil kotu derler dedi doktorlar ve hatta gecen ay bana nerdeyse kanser dedi doktor öle bisey yokmus sukurki.
baska hastaneye git cidden tek doktorda kalma emin ol en azindan , insallah ii olursun cnm bnm insallah guzel hberini aliriz ,🤞🤲🤲🤲🤲 dusugun oldumu senin ?
Hem kac dusuk yasio millet hic bisey olmuo nasil olmaz der hemn ya sakin kalmaya calis bitnm baska doktiru dene tek tavsiyem bu 😔😔😔

Gorduk cnm onda sıknti yok.icinde bebek var mi yok mu goremedi. O yuzden ozele aldm randvuyu belki makineleri yenidir diye bi umutla
Kiz insallah skntim yoktur ama duyumlarima gore devlet hastanelerinin makineleri daha ust duzeydeymis tabi yeni hastanelerin cogunlugunla insallah guzel hberle gelirsin🤲

Cok kötüyüm kizlae uzun bir sure buraya ara vermeyo dusunuyorum kafam cok daginik cunku bugun doktora randevum vardi gittik amh düşük ciktigi icin gebelik sansi yokmus asilamada tutmaz dedi bize moralim cok bozuk cookk yol boyunca agladim 😟hala kendime gelmis degilim yumurta rezervim azalmis . Anne olma sansim git gide düşüyo. Tup bebege bas vurmamizi onda da %40 sansimizin oldugunu söyledi . Cok moralim bozuk hakkonizi helal edin .Allaha emanet olun arasira bakarim buraya
Yazılanlardan okuduğum kadarıyla şuan herşey yolunda sanırım inşallah bundan sonra iyi haberlerini alırız sabah ki doktora da bakma sonraki doktor a devam et inşallah

Mal ya resmen doktor icime sinmedi adi o kadar duyulmus biri ama tirt
Kuzum bn daha 16 yasindayken guatirim cikti ve doktor anneme bu kizi hemen ewlendirin cocugu olmaz demis annem doktordan aglaya aglaya cikmisti dedim buyuk bi sey var ama simdi doktorlar guatirin sorun olmadigini soluo dusun ve gittigimiz yer gata di cok ii doktorlar vardi baska doktora git uzulme bide sen bu ovulasyn mu ne o testleri yapmadinmi madem bu kadar kotu nie catladigi gozukuo ?
Adetin duzenli oluo ? Bna cok sacma gelio😡

Canm bu değer yaşa bakmıyor maalesef günümüzde erken menapoz durumları da oluyor biliyosunuz, bende aynı durumdan muzdaripim bi nevii yaşım 24 ama erken menapoz durumum var mesela... Kendimde yaşadığım için herkese hormon testini özellikle Amh ye baktırılmasını tavsiye ediyorum. Tabiki Allah'ın işi belli de olmaz kulum bu imtihana ne kadar dayanacak diyodur belki, inşAllahh en kısa zamanda güzel sonuçlar alabiliriz hepimizde. Lorikcim de başka doktorlar bakıyo inşallah güzel şeyler de duycak, hiçbişey imkansız değildir yeterki Rabbim ol desin.
Bu amh a bakmadım ultrasonla anlayamıyorlar mı? Bana hiç bakılmadı yumurtalıkların hep iyi deyip geçiyorlar

KIZLAAAAARRR COK IYI HABERLERIM VAR BASTA @15yusra11 ARKADASIMIZDANNNNN VE DE SIZIN DESTEKLERINIZDEN DOLAYI COK COK TESEKKUR EDERIM RABBIIM NE MURADINIZ VARSA VERSIN INSALLAH😍😍😍😘HEPINIZDEN ALLAH BIN KERE RAZI OLSUN😍😘🤗GELELIM SAADETE @15yusra11 ARKADSSIMIZIN VESILESI ILE BUGUN BASKA BIR DOKTORA DAHA GITTIK VE SIMDI CIKTIK DOKTORDAN GAYET OLUMLU KONUŞTU YUMURTALARIMI BILE SAYDI😂😍😘 VEEE ASILAMAYA BUGUN BASLIYORUZ . HERSEY DE BIR HAYIR VARDIR
Tabi bn geriden geldigim icin yeni goruom 😂😂 ay ii cok sewindim sayfayi actigim gibi yazini gorunce şoka girdim noluo die insallah hersey guzel olur naptiniz asilamada 😂😂😂

Kızlar benim iki aydır regl kanamalarım cok az geliyor neden kesilmis olabilir böyle kan testlerimde degerlerimde normal hep🤦‍♀️ Ama canım sıkılıyor bu duruma kanamam azaldı ya😭😭
Bnde cogaldi 😂😂 3 ay once 7 gun 2 ay once 7 gun bu ay once 7 gun 2 gun mola sonra 7 gun 😂😂😂😂 ay gulmeden edemiom herkez konyaya gidio bn anyaya 😂😂😂😂

Kızlar herkese iyi geceler memlekete gittiğim için hiç giremedim. Ne var ne yok kimler de güzel haber var. Ayrica loriklik cook sevindim bazi doktorlar gercekten yok yere üzüyorlar insanı. Dayıma da öyle demişlerdi kapatın bu mevzuyu diye simdi bir kizi var. Bülent Tıraş a gittiler ve cok cok iyi bir doktor

Kiz insallah skntim yoktur ama duyumlarima gore devlet hastanelerinin makineleri daha ust duzeydeymis tabi yeni hastanelerin cogunlugunla insallah guzel hberle gelirsin🤲
Bnm gittgim hastned3 cok eskiydi. Keseyi zor gordu. 6+6ydim bide. Millet o gunlrde kalbini duydu bebginin. Gidince gorucem tabi oranin nasilmis. Devlt hastnelrinin de yeni mi eski mi diye bilmem icin her hafta baska bi hastnye gitmm lazm o da imkansz 😑

Bnm gittgim hastned3 cok eskiydi. Keseyi zor gordu. 6+6ydim bide. Millet o gunlrde kalbini duydu bebginin. Gidince gorucem tabi oranin nasilmis. Devlt hastnelrinin de yeni mi eski mi diye bilmem icin her hafta baska bi hastnye gitmm lazm o da imkansz 😑
Tabi cnm guzel bi yer kesfet ve dewam et sadece cogu kisi öle dio die dedim tekerleme gibi oldu 😂😂😂😂 minigimiz insallah iyidir kuzum sagliginiz eksik olmasin 🤞🥰🥰🥰

Ciddimisin bn inanmiorum baska doktora gidin bnm esimede sperm sayisi az dedi doktor baska hastaneye gittik iki kez verdi cok cok ii nasil kotu derler dedi doktorlar ve hatta gecen ay bana nerdeyse kanser dedi doktor öle bisey yokmus sukurki.
baska hastaneye git cidden tek doktorda kalma emin ol en azindan , insallah ii olursun cnm bnm insallah guzel hberini aliriz ,🤞🤲🤲🤲🤲 dusugun oldumu senin ?
Hem kac dusuk yasio millet hic bisey olmuo nasil olmaz der hemn ya sakin kalmaya calis bitnm baska doktiru dene tek tavsiyem bu 😔😔😔
Aynen ben ilk 5+3 de gittim kese gördüm 6+4 de kalp atışını duydum devlet hastanelerinin çoğunun cihazları iyi değil

Selam guzel hanımlar iki arkadasim icin isim ariyoruz biri elenay ismini duymus anlamini bilmyr bilen varsa farkli ve anlamli isimlerde olabilir digeri oglan doruk ve batu begenmis ama oda isim onerisine acik begendiginiz isimler varsa yazar misiniz

Hic deme yaa. Degerimin yuksek olmasina ragmen zorla gordu yine keseyi kucuck 😀 dedim daha tobe
Hem öyle hem de detaylı inceleyip de bilgi vermiyor. Ben ilk devlete gittim inan 2 dk sürdü sonra özele gittik inceledi bilgilendirdi. Ayrica kitapçık verdi beslenme konusunda.

Senin mide durumun nasil bulantı falan var mi ya da kasiklarinda sanci

Kuzum daha 23 yaşındasın emin ol o doktor sana sirf daha fazla para harcayin diye boyle söylemiştir özeller hep boyle cok nadir gerçekten tedavi eden git devlette de baktır sakin vazgeçme daha cok cok gencsin yumurta rezervi 40 tan sonra azaliyor sakin onun lafina bakipta vazgeçme eger devlettede oldu ki ayni sey cıktı ki sanmiyorum bana ozelden yaz sana bi doktor önericem oda özel hastanede.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X