- 5 Eylül 2018
- 2.816
- 6.410
- 78
Kizlar istnbldaki nisa hastanesi nasil duyaniniz var mi ?
Bahcelievlerdeki mi? Ben tam da oraya gidiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar istnbldaki nisa hastanesi nasil duyaniniz var mi ?
Resmen umut taciriTamamda o gittiğin doktor manyakmı bide tanınmış bi doktor para koparsınlar diye Allahım yarabbim
Hadi yaaaBen tedaviye basladim Allahin izni ile orada
Evet onun tavsiyesi ile gittik dünHadi yaaayusranin dedigi yer mi
Hiii ii bari hangi dr kiz bana da soleEvet onun tavsiyesi ile gittik düncok sukur umutlarimizi yeserten seyler duyduk doktordan
Fatma ersanHiii ii bari hangi dr kiz bana da sole![]()
Hii ne guzl. Nette bakarken onun icn de guzl yorumlr vardi . Muhabbet hanima aldm ben de insllh o da iidr.ultrasn cihazini gordun mu kiiz nasildiFatma ersancalisanlarin hepsi masallah cok iyi ilgileniyorlar .ilk ignemi orda oldum besmele cekerek yapti ignemi ❤
1 gunde 2 kere alttan muyane oldumHii ne guzl. Nette bakarken onun icn de guzl yorumlr vardi . Muhabbet hanima aldm ben de insllh o da iidr.ultrasn cihazini gordun mu kiiz nasildi![]()
Ii bari yaa sevndm guzl olmasina. Olursa orda dewam ederm o zamn.1 gunde 2 kere alttan muyane oldumgordum gayet kaliteli zaten ozel hastane
ben sahsen cok sevdim icime sindi
O kadar rahat actum ki alistimIi bari yaa sevndm guzl olmasina. Olursa orda dewam ederm o zamn.
Bi kere acan bi daha acarsimdiden alision
Ayy doguma kadar acmam insllhO kadar rahat actum ki alistimher gittigim alttan bskiyor
![]()
ÖrtüyorAyy doguma kadar acmam insllhörtü falan orttu mu yoksa ele apacik miydi
![]()
Su an dünden itibaren asilama tedavisinw gecis yaptik . Bugun 2. Ignemi oldum. Cumaya kadar cumartesi catlatma ignesi olceemm
Allah ne dilerse o olurAnladim ts ederm yinede nasip artik napalim![]()
Vala öyle dedi ultrasonla baktı amh istemedi ama benden yumurtlama sorunun var dedi klomen verdi sonra da çatlatma iğnesi oldum ayriyetten başka ilaçlarda verdiUltrasonla rezervinin düşük olduğunu görüyo catlatma iğnesi mi veriyo![]()
Vala öyle dedi ultrasonla baktı amh istemedi ama benden yumurtlama sorunun var dedi klomen verdi sonra da çatlatma iğnesi oldum ayriyetten başka ilaçlarda verdi