Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanın istemedigi hersey bagımlılık yapıyor nedense🤪😂😂 adamcok güzel söylüyor yaaa bide calmıs sarkıyı hırkız😂😂
Yok kız birlikte yazmışlar 😀 valla öle oldu bugün piknikte bile o çaldı ezbere söyledim dedim oha gıcık oluyordum sözde 😁

Sende dualarimdasinn merak etme bebegim ikinizi bas konuk seciyorum dualarimda hayirli haberlerinizi bekliyorum ama rabbim sana da saglikli ve hayirli bebisler versin rabbim insallah 🤲🏻
Agzın bal kaymak yesin kuzummm Rabbim razı olsun antalyalı güzel 😍

Aynn cnm haklisin cok degisik zaten herkezin farkli belirtileri oluo 🤔
Ya bisey diecem bugun yumurtlama gunum hissediorum dunden beri zatende kasiklarim surekli agri girio ara sira bide iliski oldu degerlendirdim ama seyim zonkluo bicak saplanir gibi aci oluo nie ki enfeksyonmu acaba ya 🤔🤔
O yum tarihi olmasada adet döneminde bile bende olabiliyor sogukmu alıyoruz neyapıyorsak cicegim netten arastırdınmı hic?

Yok kız birlikte yazmışlar 😀 valla öle oldu bugün piknikte bile o çaldı ezbere söyledim dedim oha gıcık oluyordum sözde 😁
Hayır beraber yazmamıslar durum güncellemelerinde bir kız videosunu paylasmıs hatta onu izle anlarsın🤦‍♀️😂😂 evet insanın diline dolanıyor is yaparken acıyorum mutfakta hareketlerimi görsen nasıl dans ettiriyor🤪🤪😂😂😂

O yum tarihi olmasada adet döneminde bile bende olabiliyor sogukmu alıyoruz neyapıyorsak cicegim netten arastırdınmı hic?
Walla hic bakmadim ya direk yaziyim dedim acikcasi bilmiomki sanirim dedigin gibi usutuoruz son zamanlar var hissediorum e son zmnlarda hava soguk zatenn cok sinir bozucu bisey ya evlenmeden once hic sorunum yoktu bnm 😂😔😔😔

Walla hic bakmadim ya direk yaziyim dedim acikcasi bilmiomki sanirim dedigin gibi usutuoruz son zamanlar var hissediorum e son zmnlarda hava soguk zatenn cok sinir bozucu bisey ya evlenmeden once hic sorunum yoktu bnm 😂😔😔😔
Ayaklarina cok dikkat et canim benim evlilik icin ilk aldigim nasihat yaz kis ayaklarini sicak tut artik kiz degilsin kadinsin enfeksiyon cok kolay kaparsin olmustu🤷🏻‍♀️

Evlendikten sonra sen panikatak olmussun belli🤪🤪😂 hic kendine meskale uretiyormusun can🤩

Hayır beraber yazmamıslar durum güncellemelerinde bir kız videosunu paylasmıs hatta onu izle anlarsın🤦‍♀️😂😂 evet insanın diline dolanıyor is yaparken acıyorum mutfakta hareketlerimi görsen nasıl dans ettiriyor🤪🤪😂😂😂
Valla Müge ve gülşende açıklama yaptı ordan duydum bizzat azından öğreneyim istersen benim kuzenin arası iyi onunla 😁 gözümde canlandı 😀

Ayaklarina cok dikkat et canim benim evlilik icin ilk aldigim nasihat yaz kis ayaklarini sicak tut artik kiz degilsin kadinsin enfeksiyon cok kolay kaparsin olmustu🤷🏻‍♀️
Biliorum da arada bi saliorum yeni yeni corap uzun kollu giyinmeye basladim ts ederm cnm bnm kaynanamda ayaklarimi cok takar oyuzden artik temkin lazim ama hasta olcam hissediorum disim şiş dudagim ucukladi bi tuhaf 🤔😔

Biliorum da arada bi saliorum yeni yeni corap uzun kollu giyinmeye basladim ts ederm cnm bnm kaynanamda ayaklarimi cok takar oyuzden artik temkin lazim ama hasta olcam hissediorum disim şiş dudagim ucukladi bi tuhaf 🤔😔
Vucudunda iltihap var demek ki ne zaman grip olcak olsam disime vurur ilk iltihap sonra bogazima 🤷🏻‍♀️

Valla Müge ve gülşende açıklama yaptı ordan duydum bizzat azından öğreneyim istersen benim kuzenin arası iyi onunla 😁 gözümde canlandı 😀
Kendisi inkar ediyor sarkı benim diyor asıl sahibide bu adam telefonda farklı tvde farklı konusuyor diyor🤦‍♀️😂😂 ögrenirmisin bir merak ettim😂😂
Her ritime farklı figür uyguladıgımı da hayal et birbirinden bagımsız figürler olsun bunlar🤣🤣🤣

Vucudunda iltihap var demek ki ne zaman grip olcak olsam disime vurur ilk iltihap sonra bogazima 🤷🏻‍♀️
Kızlar Andyou Andyou dereotuna limon sıkıp tuz döküp yediginizde iltihap sökücü etkisi oluyormus ve yumurtalıklarımız icin cok yararlıymıs dereotu bilginiz olsun iltihap diyince aklıma geldi gecengün biryerde okumustum😇

Evlendikten sonra sen panikatak olmussun belli🤪🤪😂 hic kendine meskale uretiyormusun can🤩
Ewt tabiki battaniye öruorum kitap okuorum vs ya panik ataklik degilde vucudumn alismasi zor oldu sanki bide bn kndimi pek onemsemm temizligime dikkat ediorum enfeksyon oluo aslinda surekli biseylerle oyalanmaya calisiorum ama kotu bi huyum var bi seye baslayinca hemen olsun tez canliyim olmazsa hmn sıkılip birakiom inat etmedigim surece 😂😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X