Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendisi inkar ediyor sarkı benim diyor asıl sahibide bu adam telefonda farklı tvde farklı konusuyor diyor🤦‍♀️😂😂 ögrenirmisin bir merak ettim😂😂
Her ritime farklı figür uyguladıgımı da hayal et birbirinden bagımsız figürler olsun bunlar🤣🤣🤣
Gece gece aramışım onur beni fatihle konuştur diye 😁 video at bana gerçeğini görüp eşlik etmem lazım 😁 3g ile baglanatım sana hemen 😀

Kızlar Andyou Andyou dereotuna limon sıkıp tuz döküp yediginizde iltihap sökücü etkisi oluyormus ve yumurtalıklarımız icin cok yararlıymıs dereotu bilginiz olsun iltihap diyince aklıma geldi gecengün biryerde okumustum😇
Maydanzda iyi geliomus ama bazi seyler genelige engelmis veya dusuk yapiomus die okumustum ts ederim mudurecim 😂🥰

Ewt tabiki battaniye öruorum kitap okuorum vs ya panik ataklik degilde vucudumn alismasi zor oldu sanki bide bn kndimi pek onemsemm temizligime dikkat ediorum enfeksyon oluo aslinda surekli biseylerle oyalanmaya calisiorum ama kotu bi huyum var bi seye baslayinca hemen olsun tez canliyim olmazsa hmn sıkılip birakiom inat etmedigim surece 😂😂😂😂
Evde degil dısarda bir meskale bul cicegim kendine bence dönüp dolasıyorsun evin icinde ister istemez aklına geliyor parka gidip o spor aletlerine binen kadınlarla hareketler yap karsılıklı sakalas gül🤣🤣 eglenceli birseyler üret kuzum😘

Evde degil dısarda bir meskale bul cicegim kendine bence dönüp dolasıyorsun evin icinde ister istemez aklına geliyor parka gidip o spor aletlerine binen kadınlarla hareketler yap karsılıklı sakalas gül🤣🤣 eglenceli birseyler üret kuzum😘
Eski kafa bir es duşun onsuz bi yere gitmemi istemeyen ve kendiside gitmeyen haa tam o var basimda 😂😂😂 anladin sen 😂😂

Gece gece aramışım onur beni fatihle konuştur diye 😁 video at bana gerçeğini görüp eşlik etmem lazım 😁 3g ile baglanatım sana hemen 😀
3g ile hayata baglanılmıyormuydu🤪 gercekten aradınmı😂😂 sana özelden bir video atabilirim belki😎😜🤩

Kimsesi olmadan bilmedigi sehre getirdim zor oldu ama iyi oldu 😂😂 ayyy gelirsin buralara uzme benii hem kahvemide icersin gelince 😍
Hep biz mi gidip alışcaz azıcıkta erkekler gelsin cnm 😁 oyy kuzum bnm agustos sonu oradaydım anca git gel işte işinden dolayı temelli gelmek imkansız anca anne baba ziyaretine artık inşallah cnm Bi daha ki sefere 😘

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X