- 25 Eylül 2019
- 1.570
- 13.651
- 158
Teşekkür ederimBen n11den aldım bi kaç kere birde ınstagramdan:)) eczanedede var tabi ama internet daha uygun oluyor:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimBen n11den aldım bi kaç kere birde ınstagramdan:)) eczanedede var tabi ama internet daha uygun oluyor:)
Bat ne zaman?Kızlar benim 27sinde hafif lekelenmem oldu akşam. Şuan da öyle adet olmadım henüz ama minnacık lekeleniyor çamaşırımgeliyor gelmekte olan
![]()
BugünBat ne zaman?
Takmjyim diyoruum o da oömuyorBence takma adetin gelceksede gelmiyor bu defa sal gitsin☺
Evet ya heryerden fiyat aynı olmuyormuş benim özel hastane ama 750 tl genel olarak hesaplı olduğundan 3. Denerim tüp bebek raporu için ne kadar pahalı istanbul sanırım orasıda2 defa daha aşılama için 2000 + 2000 ödeyene kadar tüp bebek için biriktirmek daha mantıklı geliyor doğrusu
Haha doğru sen yine iyisin ben 7 aylıkTakmjyim diyoruum o da oömuyorsabırsız bi insanım sabırsızlığıma 8 aylık doğmuşum yanii
![]()
GünaydınGünaydinn kizlaarokadar yogun bi hafta gecirdimki hic yazamadim size.. Sabah 6 aksam 8 calistim canim cikti
![]()
Günaydın canım dunya telasesi bazen firsat bulamıyoruz iyiysen gerisi önemli degilGünaydinn kizlaarokadar yogun bi hafta gecirdimki hic yazamadim size.. Sabah 6 aksam 8 calistim canim cikti
![]()
Vala bende mutfagi topladm ama temizliğe baslayamadm henüz kızın odasini temizliycrm bugün sözde bklmKızlar ya bugün çok tembelim hiç bi iş yapmak istemiyorum ya biri gelsede mutfağı toplasa![]()
Zorla bulaşıkları hallettim şimdi. Dün cam kapı temizlik yaptım. Allah kolaylık versin bu işler bitmezVala bende mutfagi topladm ama temizliğe baslayamadm henüz kızın odasini temizliycrm bugün sözde bklm
Aynen oyle cnm bitmiyorZorla bulaşıkları hallettim şimdi. Dün cam kapı temizlik yaptım. Allah kolaylık versin bu işler bitmez
Sen hangi doktora gidiyorsun canımAynen oyle cnm bitmiyor
Gecmis olsun cok kotu bogaz acisi tam asilama icin igne tedavisine basladigim gun bogazlarim sismisti . Resmen 1 hafta agladim antibiyotik alamadan gecmiyorKızlar sabah test yaptım malesef negatifantibiyotik tedavime başlayacağım artık, boğazlarımın acısı gitti bugünü beklerken
![]()
Bugün biraz geçmiş gibi ama bir hafta konuşamadım bile resmen, biliyorum benim tekrarlıyor o yüzden kullanacağım ilacı, bol bol su içerim artık vücuttan atmak içindeGecmis olsun cok kotu bogaz acisi tam asilama icin igne tedavisine basladigim gun bogazlarim sismisti . Resmen 1 hafta agladim antibiyotik alamadan gecmiyor![]()