• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 defa daha aşılama için 2000 + 2000 ödeyene kadar tüp bebek için biriktirmek daha mantıklı geliyor doğrusu
Evet ya heryerden fiyat aynı olmuyormuş benim özel hastane ama 750 tl genel olarak hesaplı olduğundan 3. Denerim tüp bebek raporu için ne kadar pahalı istanbul sanırım orasıda

Kızlar sabah test yaptım malesef negatif 🙁 antibiyotik tedavime başlayacağım artık, boğazlarımın acısı gitti bugünü beklerken 🙂
Gecmis olsun cok kotu bogaz acisi tam asilama icin igne tedavisine basladigim gun bogazlarim sismisti . Resmen 1 hafta agladim antibiyotik alamadan gecmiyor😂😂

Gecmis olsun cok kotu bogaz acisi tam asilama icin igne tedavisine basladigim gun bogazlarim sismisti . Resmen 1 hafta agladim antibiyotik alamadan gecmiyor😂😂
Bugün biraz geçmiş gibi ama bir hafta konuşamadım bile resmen, biliyorum benim tekrarlıyor o yüzden kullanacağım ilacı, bol bol su içerim artık vücuttan atmak içinde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X