Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bat karışık biraz benim normalde daha 18 gün var ama çok erken yumurtlama oldu yuma göre son 10 gün

Vala güzel şeyler olacak insAllah kan verecen mi simdi 😉
İnşallah sen de ortalama 15 gül diyelim 15 günün sonunda güzel haberi alırsın canım😊

Stres olma işte stres çok kötü bir şey sen rahatla derin bi nefes al ve kan ver🤗
Vereyim demi beklemenin bi mantığı yok en azından rahatlarım. Aile hekimimde bi sıkıntılı adamdan kan istemeye korkuyorum hep hastane ye gidiyorum uf ya gitsem sayar mı ki bi sürü gene . Nisandan beri gitmiyorum

Bu gece hiç uyumadım meraktan
hayrlisi olsun canım
İnşallah sen de ortalama 15 gül diyelim 15 günün sonunda güzel haberi alırsın canım😊
aynen cnm hayrlisi bklm
Vereyim demi beklemenin bi mantığı yok en azından rahatlarım. Aile hekimimde bi sıkıntılı adamdan kan istemeye korkuyorum hep hastane ye gidiyorum uf ya gitsem sayar mı ki bi sürü gene . Nisandan beri gitmiyorum
Baya olmuş git ver cnm asm fazla gecikme olmayinca benm doktorumda azıcık söyleniyor ama mecbur istiyor tahlili

Günaydinn kizlar 😍 bata son 6 gün.. Yine herayki gibi heryerim agriyo.. Adet belirtileri basladi.. Eşime testleri saklattım yoksa durmadan test yapasim var 😆 ama icimden bi ses bu ayda olmadi diyo 🙄 bilemiyorum artik 😇

aynen ben kaset tipiyle uc ay denedim tam piki bi sefer yakaladım belki de yumurtlama problemim olduğu için olmadı bilemiyorum bu ay strip deniyorum başladığım gün piki görünce sevindim baya Rabbim ol der ve olur insAllah artik hepimiz için
günaydın canım iyiyim şükür sen nasılsın

Canım kanda çıkar büyük ihtimal ama hamilee olupta kanda da çıkmama ihtimali de var insAllah guzel sonuçlar alırsın
Inşallah nasip olur inşallah:)

Kızlar çok teşekkür ederim hepinize Allah razı olsun desteğiniz ve dualarınız için şimdi gidiyorum hastaneye fiyat bilgisini daha ödeme yapmadım ilaç yazmayana devam ediyor not alıyorum defterime hergün tüm işlemler bitince yazarım cnm en fazla 10bin olur diye düşünüyorum
Diğer doktor çok pahalıymış o zaman

Aile hekiminizi e manızdan degistirebilirsiniz

Hangi gün çatlama oldu peki :) bu takvimi o mu atıyor
Dün daha silik diye dünü catlama olarak düşündü snrm saliyi da ekledi normalde pazartesiye kadardı yok cnm uygulama bu yumurtlama testinin pik olduğu günü isaretlryince ona gore hesaplıyor

Git canım nolacak baya olmuş gitmemişin bence git kan ver

Evet aynen oyle yssiyorum bel agrisini

Canıımm nolur kendini kaptırma aynılarını yaşadım; gögüs ağrısı büyümesi mide bulantısına varana kadar canımın biseyler istemesi vs. hamilelik belirtilerini dibine kadar yasadim diyebilirim ama sonuc negatif ve ben o kadar inanmıştımki olduğuna elimi karnıma koyup annem, oğlum, kızım diye konuştum 🙈 ama sonuç negatif :( 🤗

Benimki de yeter artık bırak şu teli diyor ama tmm tmm diyorum 5 dk sonra yine elimde, kendisi de hep haber okuyor sanki benden farklı 😀

Benimki o kadar konuşuyosunuz herşeyi paylaşıyorsunuz madem gittiğimiz doktoru da araştırın ona giden hastaları bulun olumlu sonuçlar alan olmuş mu nasıl olmuş ne olmuş bi sorun diyo o da alıştı artık 😂

Aile hekiminizi e manızdan degistirebilirsiniz
Sağolasın canım ordan
Git canım nolacak baya olmuş gitmemişin bence git kan ver
uyumuş kalmışım ya şimdi uyand
hayrlisi olsun canım
aynen cnm hayrlisi bklm

Baya olmuş git ver cnm asm fazla gecikme olmayinca benm doktorumda azıcık söyleniyor ama mecbur istiyor tahlili
sağolasın canım saat kaça kadar alıyorlar kanı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X