- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
Bilmiyorum ya versem mi yoksa bugün de mi beklesembat karışık biraz benim normalde daha 18 gün var ama çok erken yumurtlama oldu yuma göre son 10 gün
Vala güzel şeyler olacak insAllah kan verecen mi simdi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ya versem mi yoksa bugün de mi beklesembat karışık biraz benim normalde daha 18 gün var ama çok erken yumurtlama oldu yuma göre son 10 gün
Vala ben sabirszliktan hep veriyordm ama bekle istersenBilmiyorum ya versem mi yoksa bugün de mi beklesem![]()
Bu gece hiç uyumadım meraktanVala ben sabirszliktan hep veriyordm ama bekle istersen
İnşallah sen de ortalama 15 gül diyelim 15 günün sonunda güzel haberi alırsın canımbat karışık biraz benim normalde daha 18 gün var ama çok erken yumurtlama oldu yuma göre son 10 gün
Stres olma işte stres çok kötü bir şey sen rahatla derin bi nefes al ve kan verAynen öyle bi diyorum varsa zaten öğrencen stres yapma diye bi yandan ya yoksa diye korkuyorum
Vereyim demi beklemenin bi mantığı yok en azından rahatlarım. Aile hekimimde bi sıkıntılı adamdan kan istemeye korkuyorum hep hastane ye gidiyorum uf ya gitsem sayar mı ki bi sürü gene . Nisandan beri gitmiyorumStres olma işte stres çok kötü bir şey sen rahatla derin bi nefes al ve kan ver![]()
hayrlisi olsun canımBu gece hiç uyumadım meraktan
aynen cnm hayrlisi bklmİnşallah sen de ortalama 15 gül diyelim 15 günün sonunda güzel haberi alırsın canım![]()
Baya olmuş git ver cnm asm fazla gecikme olmayinca benm doktorumda azıcık söyleniyor ama mecbur istiyor tahliliVereyim demi beklemenin bi mantığı yok en azından rahatlarım. Aile hekimimde bi sıkıntılı adamdan kan istemeye korkuyorum hep hastane ye gidiyorum uf ya gitsem sayar mı ki bi sürü gene . Nisandan beri gitmiyorum
Eşimin rahatsızlığından dolayı maalesefNiye değerlendiremedin kii
Inşallah nasip olur inşallah:)aynen ben kaset tipiyle uc ay denedim tam piki bi sefer yakaladım belki de yumurtlama problemim olduğu için olmadı bilemiyorum bu ay strip deniyorum başladığım gün piki görünce sevindim baya Rabbim ol der ve olur insAllah artik hepimiz için
günaydın canım iyiyim şükür sen nasılsın
Canım kanda çıkar büyük ihtimal ama hamilee olupta kanda da çıkmama ihtimali de var insAllah guzel sonuçlar alırsın
Diğer doktor çok pahalıymış o zamanKızlar çok teşekkür ederim hepinize Allah razı olsun desteğiniz ve dualarınız için şimdi gidiyorum hastaneye fiyat bilgisini daha ödeme yapmadım ilaç yazmayana devam ediyor not alıyorum defterime hergün tüm işlemler bitince yazarım cnm en fazla 10bin olur diye düşünüyorum
Hangi gün çatlama oldu peki :) bu takvimi o mu atıyorKalpler ilişki günleri salıyı da değerlendirin dedi ebru abla
Kasık ağrım var yumurta çatladıgı için sanırım kaldı yuma göre bata 10 gün![]()
Aile hekiminizi e manızdan degistirebilirsinizVereyim demi beklemenin bi mantığı yok en azından rahatlarım. Aile hekimimde bi sıkıntılı adamdan kan istemeye korkuyorum hep hastane ye gidiyorum uf ya gitsem sayar mı ki bi sürü gene . Nisandan beri gitmiyorum
Dün daha silik diye dünü catlama olarak düşündü snrm saliyi da ekledi normalde pazartesiye kadardı yok cnm uygulama bu yumurtlama testinin pik olduğu günü isaretlryince ona gore hesaplıyorHangi gün çatlama oldu peki :) bu takvimi o mu atıyor
Bekle canım test yapma sakınGünaydinn kizlarbata son 6 gün.. Yine herayki gibi heryerim agriyo.. Adet belirtileri basladi.. Eşime testleri saklattım yoksa durmadan test yapasim var
ama icimden bi ses bu ayda olmadi diyo
bilemiyorum artik
![]()
Git canım nolacak baya olmuş gitmemişin bence git kan verVereyim demi beklemenin bi mantığı yok en azından rahatlarım. Aile hekimimde bi sıkıntılı adamdan kan istemeye korkuyorum hep hastane ye gidiyorum uf ya gitsem sayar mı ki bi sürü gene . Nisandan beri gitmiyorum
Evet aynen oyle yssiyorum bel agrisini
Benimki de yeter artık bırak şu teli diyor ama tmm tmm diyorum 5 dk sonra yine elimde, kendisi de hep haber okuyor sanki benden farklı![]()
Sağolasın canım ordanAile hekiminizi e manızdan degistirebilirsiniz
uyumuş kalmışım ya şimdi uyandGit canım nolacak baya olmuş gitmemişin bence git kan ver
sağolasın canım saat kaça kadar alıyorlar kanı.hayrlisi olsun canım
aynen cnm hayrlisi bklm
Baya olmuş git ver cnm asm fazla gecikme olmayinca benm doktorumda azıcık söyleniyor ama mecbur istiyor tahlili
11 den sonra almıyorlar sağlık ocagi benim bildgm cnm malesed orda verceksen sabah erkendenn git istersenSağolasın canım ordan
uyumuş kalmışım ya şimdi uyand
sağolasın canım saat kaça kadar alıyorlar kanı.