- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Sadece catlatma ignesi .Amin bebem inşallah anne olurum bende çok istyrmcnm bnde sperm nakletmek yok ya
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece catlatma ignesi .Amin bebem inşallah anne olurum bende çok istyrmcnm bnde sperm nakletmek yok ya
![]()
Aynen kuzum anladımBu aksamı degerlendirmediyseniz yarın kocayı uyutma geldiginden aksama kadar anladınsen![]()
Tamam kuzum yarın sabahtan başlarım o zamanSadece catlatma ignesi .o zaman 3 gun dolu gecirin bence
MUHTEŞEMSİN BEBEMMMMMGEEEBEEYYIIIZZZ GEBBEEEYIIIZZZ GEBBEEEYYIOOOOZZZ GEEEEBBEEEEYIIIIIIIIZZZZ BU AY GEBEYIIIIIZZZZZ![]()
Yakinda herkes GEBEEEYIIIIMMMMMM DIYCEEEKKMUHTEŞEMSİN BEBEMMMMM♥AMINNNNNNNNNNNN
![]()
Gel canım ben hep fiyatlar öyle sanıyordum ama değilmiş duyunca şaşırıyorum halbuki aynı işlem yapıyorlarYyyaaaaaa sizin oraya mi tasinsak napsak yagercekten ucuz
Vallaha yaGel canım ben hep fiyatlar öyle sanıyordum ama değilmiş duyunca şaşırıyorum halbuki aynı işlem yapıyorlar
GEEEBEEYYIIIMMMMMMMMMMYakinda herkes GEBEEEYIIIIMMMMMM DIYCEEEKK
gebeyiiiizzz ulllleyynnnnGEEEBEEYYIIIMMMMMMMMMMİNŞALLAH KUZUM
Hepsini anladımda buGEEEBEEYYIIIZZZ GEBBEEEYIIIZZZ GEBBEEEYYIOOOOZZZ GEEEEBBEEEEYIIIIIIIIZZZZ BU AY GEBEYIIIIIZZZZZ![]()
O bebeler buraya geleceeekkYakinda herkes GEBEEEYIIIIMMMMMM DIYCEEEKK
Naber anneGece mesaisinde milletin keyfi geliineseniz bol olsn
Hosgeldin cicek yardımcı olmak isterdim fakat daha önce hic neticelenmis gebelik yasamadımİyi akşamlar bende katılmak istiyorum listeye.
Adet olmama tahmini olarak 7 gün var. Bugün midem çok ağrıdığı ve gaz sancısı yaşadığım için rezene çayı içtim 1-2 bardak.
Regl belirtisi olarakta yüzümde normalden daha fazlaaaa sivilce var ve göğüslerim şiş.
Çay içtikten sonra 2 3 kere tuvalete gittiğimde lekelenmeler geldiğini fark ettim bunlar genelde koyu renkliydi. Bende regl olacağımı anladım. Fakat daha demin tekrar gittim ve akıntının renginin normale döndüğünü fark ettim. Regl başlangıcı olsa devam etmez miydi bu akıntı?
Bu yerleşme kanaması olabilir mi?
Aynı belirtiyi yaşayanlar var mı? Tecrübelerinize ihtiyacım var.
Heralde agzim kaydi orda artik evrenin bana sillesiHepsini anladımda bu
GEBBEEEYYIOOOOZZZ
Yazan kısım haric![]()
Yyaaaaaa gelsinnn gellsiiinnnn nasil isrcaaammm onlaei nasiilll nasil nasilllO bebeler buraya geleceeekk♥♥