• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gel canım ben hep fiyatlar öyle sanıyordum ama değilmiş duyunca şaşırıyorum halbuki aynı işlem yapıyorlar
Vallaha ya🤣 bana da simdiki yaptırdığım yer ucuz geldi🤣1400 🤣 bahçeci de 3bin asilama +ilaclar . Ilaclar da 2-5 bin arasinda 🤣allah dusurmesin oraya kimseyi

İyi akşamlar bende katılmak istiyorum listeye.
Adet olmama tahmini olarak 7 gün var. Bugün midem çok ağrıdığı ve gaz sancısı yaşadığım için rezene çayı içtim 1-2 bardak.
Regl belirtisi olarakta yüzümde normalden daha fazlaaaa sivilce var ve göğüslerim şiş.
Çay içtikten sonra 2 3 kere tuvalete gittiğimde lekelenmeler geldiğini fark ettim bunlar genelde koyu renkliydi. Bende regl olacağımı anladım. Fakat daha demin tekrar gittim ve akıntının renginin normale döndüğünü fark ettim. Regl başlangıcı olsa devam etmez miydi bu akıntı?
Bu yerleşme kanaması olabilir mi?
Aynı belirtiyi yaşayanlar var mı? Tecrübelerinize ihtiyacım var.

İyi akşamlar bende katılmak istiyorum listeye.
Adet olmama tahmini olarak 7 gün var. Bugün midem çok ağrıdığı ve gaz sancısı yaşadığım için rezene çayı içtim 1-2 bardak.
Regl belirtisi olarakta yüzümde normalden daha fazlaaaa sivilce var ve göğüslerim şiş.
Çay içtikten sonra 2 3 kere tuvalete gittiğimde lekelenmeler geldiğini fark ettim bunlar genelde koyu renkliydi. Bende regl olacağımı anladım. Fakat daha demin tekrar gittim ve akıntının renginin normale döndüğünü fark ettim. Regl başlangıcı olsa devam etmez miydi bu akıntı?
Bu yerleşme kanaması olabilir mi?
Aynı belirtiyi yaşayanlar var mı? Tecrübelerinize ihtiyacım var.
Hosgeldin cicek yardımcı olmak isterdim fakat daha önce hic neticelenmis gebelik yasamadım😀
Listede adının olmasını istiyorsan batını alalım🥰

Heralde agzim kaydi orda artik evrenin bana sillesi🤣🤣🤣🤣

Yyaaaaaa gelsinnn gellsiiinnnn nasil isrcaaammm onlaei nasiilll nasil nasilll😍😘😘
O agzını yerim diyecem E Eslem91 oradan bagıracak sapık var diye korkudan diyemedim🤪🤣 gelsinlerde gobeklerini tokusturalım artık su sıpaların yav😍🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X