• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben tatlıdan soğudum resmen:)) sürekli bulantim yok ama yemek yapamıyorum yaparken tiksinti geliyor. Çay tavuk yumurta haşlamadıysan tiksindim😂 ki en sevdiğim şeylerdi. Bende hiç bir şeyi iştahlı yiyemiyorum geçen 2 gün bisey yiyemedim o kadar kötü geliyor ki kokular parfüm bile kötü geliyor😁🤗😎
Oyyy oyy hic deme tatliyii 😑 ole tiksinmisim ki anltamam. Tavuk pisirmiyorm valla artk. Ilk 3 ay kandan besleniomus zaten. Yiyebildgimz kadr yesek yeter zaten. Cok zorlasak midemiz daha kotu oluo.

Bende bugun kan verdim biliyosunuz ki dunden onceki aksam 10 da verdim kani 90.54 cikmisti dunde kadin doguma gittim hamile oldugumu bilmiyoken ilac kullanmistim onunla ilgili bebek dusebilir dedi bugun yine kan verdim oglen 12.30 gibi 146.7 cikti birinde 2-3 hafta yaziyo digerinde 4 asla anlamiyorum deger iyi mi dusuk mu kac haftalik tecrubeli birileri yazabilir mi? Ekliyorum sonuclari
Kaç haftalık olduğu o değerlerle belli olmuyor onlara aldırma en iyi sonucu doktor ultrason sonucu söylüyor

Eklentiler

• 4B15892D-EEE2-4987-801A-BE543AC7C06D.webp
    4B15892D-EEE2-4987-801A-BE543AC7C06D.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 30
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X